Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    neverland
    25. Ožujak 2020. 01:14

Sagi,  tako sam i ja mislila, čitam nešto o tome da žene u 9.mj prestanu, pa čak i fitness trenerice neke...
    Fever što je LOM? Mislila sam da si u gradu pa da ti ne treba 

neverland
    25. Ožujak 2020. 01:14

Lom 🤣🤣🤣🤣 skuzila sam 

sagi
    25. Ožujak 2020. 06:22

Jutro 🦉
    Neverland pitala sam i u Vježbaonici do kad je kao preporučeno dolazit na vježbe i rekli su mi baš to, do kad god ti paše. Trenerica je rekla da znaju cure dolazit do skoro pred kraj, neke odustanu u 9.om il prije jer im postane preteško. Sa mnom u grupi je bila cura na vježbama još tjedan, dva do termina, tako da 🙂

Ovo s propusnicama je bome zbunjujuće, ali dobro svima je novo pa će valjda postat ok dok se svi snađu. Nama je ok jer smo u Zg, dok ne uvedu potpunu karantenu 🙈

25. Ožujak 2020. 06:52

Jutroo ☕
    Jos jedna dobra noc iza nas, bebi je zaspala oko 10 i ja se jos poslije toga izdojila oko pola 11 i spavala do 3 pa preuzela smjenu od muza on je taman tad nahranio, ja je presvukla i izdojila se i fino nas dvi spavale do 6 , opet je nahranila, ona zaspala ko topic mali i ja se onda opet isla izdajati i sad mi je to mlijeko viska pa cu ga zamrznuti.
    Skoljka da probas i ti opet se izdojiti, obadvije cice do kraja pa ces znati koliko imas mlijeka i tako ce ti se stvarati vise. I to izdojeno ti moze stajati do 6 sati na temp 25, a na manjoj jos i vise, pa sto god mu ostane uvijek mu mozes ponuditi nemoras bacati ako odmah nije pojeo, a tebi ce se u međuvremenu novo mlijeko stvoriti i imat ces dovoljno neces morati jos ad dodavati.
    Ja trenutno imam oko 125ml svakih 3 sata pa zamrznem visak kad stignem. A ona super papa pa vjerujem da ce ubrzo doci do toga da necu imati viska i onda ce morati neko vrijeme biti cesce na cici da navuce vecu kolicinu.

skoljka
    25. Ožujak 2020. 07:23

Jutro..
    Melorine nakon onog sinoc hranjenja sa Ad oko 9 on je odspavaodo 2h 🙈, bas me atrah kad mi tak dugo odspava da ne pregladni. Ugl lag sam se probudila sise su mi pucale, bas je mlijeko bilo nadoslo. Jednu je izdojio do kraja a drugu sam mu ponudila cisto da mi se ne upali.

Ovo Ad kad se napravi koliko moze stajati van frizidera, ili se ono odmah baca ako se ne iskoriati? 

25. Ožujak 2020. 07:54

Skoljka ma nebrini nece pregladniti, pa meni je jucer popodne tako pocicala obadvije i poslije toga spavala 3 ipo sata, normalno je za njih tako male da dugo spavaju, onda rastu bolje 😊
    Za ad je najbolje da ne stoji dugo, ja bih uvijek pravila novi rađe. Premda u bolnici ostalim cimericama su sestre pravile bocice i to bi dugo stajalo, a iskreno svima nam smrdilo na pokvareno pa bi one prolile da im sestre naprave novu bocicu. 

Fever
    25. Ožujak 2020. 07:58

Neverland, u gradu sam, ali nisam promjenila prebivaliste jos jer nam je stan u koji selimo ( nadam se zauvijek) useljiv za 4-5 mj pa nismo htjeli mjenjati osobne poslije svatova Pa onda opet za par mj.... pa da me ne bi zezali zelim imati 🙈

It’s a baby boy💙

maybaby
    25. Ožujak 2020. 08:24

Fever

Ja sam trazila propusnicu od LOM s otvorenim datumom od 23.3-23.4, odnosno sve dok traje zabrana tako da i ak se prosisa taj datum ona ce vrijediti ( ne od gin jer pise da lom to radi).
    Napisala sam razlog: i zbog stanja ( nisko nosenje) zbog eventualnih hitnih pregleda, vođenja trudnoce i samog poroda
    ( ne mogu znat ako mi se nesto desi i hitno moram kod gin datum kad ce mi se desit 🤣) Razlog zasto sam supruga navela također stanje
    Pa cemo vidjeti, propusnicu sam radila sama u wordu po uzoru na propusnice koje moj posao izdaje samo je drugi razlog jel.
    Poslano mailom i zamolila sam da mi ako se slaze povratno posalje potpisano i zigano da si isprintam.
    Javim vam sutra odgovor od dr. Ako netko bude htio primjer propusnice koju sam napravila staviti cu ujutro tu sliku, nece mi otvoriti preko moba.

jutroo! 
    možeš slobodno staviti da vidim kako si napisala? 
    Ja isto planiram sama napisati i slati mailom svojom LOM pa čekati odgovor. 
    Naravno da ne znam kad ću morati u bolnicu, tj. kad beba krene hahaha.. pa bolje propusnica za neki duži period nego ganjati propusnicu posebno za neki dan. 

url=https://lilypie.com]

Fever
    25. Ožujak 2020. 08:55

Maybaby naravno, cim ustanem palim laptop i slikam ti :-)

It’s a baby boy💙

Mom
    25. Ožujak 2020. 09:04

E sad da se ja ubacim s pitanjem vezano za kadice za bebu. Imam tus kabinu, nemam kadu i baš gledam, u nju mi ne stane kadica duga 1 metar kako sam se nadala. Da li je to uopće bitno, ja ni ne znam gdje ću je koristiti kad beba malo poraste (ok, prvo na stolu, stolici, a kasnije kad poraste i krene party u kadici, kontam da ide u tus kabinu ili kadu zar ne). Onda bi po tome trebala kupiti onu manju od 80 cm? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.