Nego....mene muci nešto drugo.
Ok, ja ću već od nekoga dobiti propusnicu za ići od Jaske do Karlovca...A na temelju čega da je muz dobije 💆🏻♀️ Ipak - on me vozi na kontrole, a i uostalom trebat će mu za doći po nas u rodilište😏
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Maja, ja sam danas bila. Pisala sam kako je prošlo.
A i pitala sam sestru bas ono te robice i svega, sestra je zvala dolje rodilište i rekli su da ne, da tata nosi zadnji dan i jaje i robicu. A u slučaju promjena, da ima(m) još vremena saznati ako se nešto oko toga promijeni
Moj mozak ti je trenutno ko od gliste.. sorry
Nego….mene muci nešto drugo.
Ok, ja ću već od nekoga dobiti propusnicu za ići od Jaske do Karlovca…A na temelju čega da je muz dobije 💆🏻♀️ Ipak - on me vozi na kontrole, a i uostalom trebat će mu za doći po nas u rodilište😏
Isto tako..on te vozi..mislim da ce bez problema dobit.
Nego….mene muci nešto drugo.
Ok, ja ću već od nekoga dobiti propusnicu za ići od Jaske do Karlovca…A na temelju čega da je muz dobije 💆🏻♀️ Ipak - on me vozi na kontrole, a i uostalom trebat će mu za doći po nas u rodilište😏
Nemojte se stresirat bzvz i unaprijed, pa naravno da ce ga pustiti po vas, i naravno ako vi imate propusnicu za pregled i ne vozite a on vozi nece njega istjerati iz auta a vi da nastavite dalje.
Nece bas ici toliko u detalje, nece pustati ljude koji se vozikaju bez razloga, uostalom ove mjere ce i donjeti to da ljudi idu samo na nuzno, i nece biti tolika koncetracija ni ljudi ni auta na cestama
It’s a baby boy💙
Maja, sve ok, i sama sam takva 🤗😘
Fever, stvar je da vozim...Al mislim da mi nije bas sad za voziti se sama u 9.mj trudnoce.
Tako da se nadam da će to bez problema proći i da će mu dati propusnicu
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Vaki znaci i tvoj je na cici hvatao san. Jesi li ga onda dizala da podrigne, moj se odmah razbudi ako ga pokusam podico na rame, pa ga samo stavljam na stranu, ali ako je vise pojeo onda bljucne po par puta pa presvlacenje 😫
Evo mene sa izvjestajem 😊
Naspavala sam se napokon, bar zasad wuhooo 😁
Izdajam se jos uvijek jer bebolina ima soor pa joj mazem gelom pa da ne pređe i meni. A zasad mi je tako i lakse jer se onda muz ustaje po noci, a mene pusti da spavam nakon izdajanja. Mi je ne presvlacimo svaki put nego kad procijenimo kad treba i naravno kad je ukakana. Presvlacim je prije jela jer ako poslije onda pola izbljucka. Uzeli smo danas i babytoll kapi k1d3 pa od sutra joj pocimam davati, nadam se da nece biti grceva od njih ko sto neki pisu. Pupak je otpao onaj dan kad smo dosli kuci i njega kod svakog presvlacenja promijenim gazu i praska stavim. Koliko otprilike dana treba to raditi?
Patronazna me jos nije zvala, valjda hoce, ako ne morat cu ja zvati da vidim da li uopce dolaze sad s obzirom na koronu.
Ja cu isto vjerojatno morati po jos pelena jedinice, imam dva velika paketa, ali obzirom da je moja mrvica mala sigurno ce mi jos trebati. Na otpustu je 2300 imala 😊😊
Neznam jesam jos sto htjela nekome odgovoriti 😳
Evo mene sa izvjestajem 😊
Naspavala sam se napokon, bar zasad wuhooo 😁
Izdajam se jos uvijek jer bebolina ima soor pa joj mazem gelom pa da ne pređe i meni. A zasad mi je tako i lakse jer se onda muz ustaje po noci, a mene pusti da spavam nakon izdajanja. Mi je ne presvlacimo svaki put nego kad procijenimo kad treba i naravno kad je ukakana. Presvlacim je prije jela jer ako poslije onda pola izbljucka. Uzeli smo danas i babytoll kapi k1d3 pa od sutra joj pocimam davati, nadam se da nece biti grceva od njih ko sto neki pisu. Pupak je otpao onaj dan kad smo dosli kuci i njega kod svakog presvlacenja promijenim gazu i praska stavim. Koliko otprilike dana treba to raditi?
Patronazna me jos nije zvala, valjda hoce, ako ne morat cu ja zvati da vidim da li uopce dolaze sad s obzirom na koronu.
Ja cu isto vjerojatno morati po jos pelena jedinice, imam dva velika paketa, ali obzirom da je moja mrvica mala sigurno ce mi jos trebati. Na otpustu je 2300 imala 😊😊
Neznam jesam jos sto htjela nekome odgovoriti 😳
Superdobro si se organizirala. Moj nema grceve od d3k1. Trebat ce ti jos 1ce pelena. Ja sam potrosila 5 malih pakiranja, jedan veliki od 98 kom i sad trosim jedan od 50 i nesto, a trebat ce mi sigurno jos vise od jednog velikog pakiranja.
Skoljka, je li dovoljno onda dva paketa velika jedinice pa dva dvojke ili da se uzme vise jedinice?
Moj mali je bio prosli tj procjenjencna 2040g
It’s a baby boy💙
Skoljka mi smo s cca 4,5 kg prešli na 2 od violete, koliko ima sad tvoj mali?
Sortiraj odgovore
Najstariji