Sto se tice zeljeza dobila sam terapiju od dr jer mi je nisko zeljezo bilo i frendica mi je savjetovala da uzmem i vitamin c uz to.Uzela sam najeftiniji plivit c i kupila sam si domaci sok od crnog ribizla i zeljezo mi je bilo super nakon mj dana vadenja krvi.Dala mi je terapiju do kraja jer je rekla da ce mi dobro doci kolicina zeljeza kad rodim zbog krvarenja.eto
Sto se tice zeljeza dobila sam terapiju od dr jer mi je nisko zeljezo bilo i frendica mi je savjetovala da uzmem i vitamin c uz to.Uzela sam najeftiniji plivit c i kupila sam si domaci sok od crnog ribizla i zeljezo mi je bilo super nakon mj dana vadenja krvi.Dala mi je terapiju do kraja jer je rekla da ce mi dobro doci kolicina zeljeza kad rodim zbog krvarenja.eto
Znaci smijemo kad rodimo piti? Mislila sam ju pitati
Tek kad sam dosla u ljekarnu vidjela sam da je pisala dvije kutije ( za dva mj) a meni termin za 6 tj
It’s a baby boy💙
Fever meni je isto dala do termina terapiju jer ce ti dobro doci kad budes radala ako izgubis krvi.,tako je meni rekla.a zeljezo smijes piti do kraja kako ti je dala..to ne steti bebi jer ako si ti malokrvna moze i beba biti pa bolje da pijes dokad ti je dala
Ja isto pijem plivit c uz zeljezo i gin mi je reko da cu zeljezo pit i nakon sta rodim pa dokle god krvna slika nebude ok, mozda ces tako i ti ali pitaj svakako
Curke, stigao nalaz iz laba, ukratko:
Hemoglobin i eritrociti niski, zeljezo normalno.
Isla sam privatno vadit jer gin nije htio. Da se ne zamaram ili ipak da kopam neku terapiju? Frendica mi nudi heferol svoj, al ne znam koliko je to pametno na svoju ruku
Meni je nalaz identičan. Ginekolog je rekao da uzmem bilo što za željezo. Slučajno sam imala Kendural C, rekao je da može. Bitno da nešto uzmeš da bebi ne usfali.
Vaki jesi ti imala pregled danas? Ili sam pomijesala? 👀
Curkee, pogađate? Još ništa 🤣🤣🤣 Trudovi me jučer ubijali, spustili se na razmak 6 minuta, trajali po minutu, jako bolni…mi se već išli spremati za bolnicu kad ono…stalo! Za poludit! No, dobra vijest je da sutra rano ujutro imam ugovoren ctg i pregled i rekla je da ce mi probiti vodenjak i pokrenuti porod tako da🤞🤞🤞 samo da se opet ne predomisli. Ali po svemu sudeci-sutra bih NAPOKON trebala roditi 😁
kao sto sam rekla, nikakvo mirovanje neće spriječiti prijevremeni porod, dakle bespotrebno si od uredne trudnoće radila patologiju (i ležala s jastukom ispod guzice😂) , sto većina trudnica i radi.
Sta s tobom nije u redu??!!svaki put kad se javis nakacis se na njen komentar,bit ce da smo svi ovdje ovce na mirovanju i treba slusat neku ludacu s foruma.... nedaj boze da tebe neko shvati ozbiljno i time se dovede u rizik bolje nista ne komentiraj neznas sta ljudi prolaze da bi uopce dosle do trudnoce i dovele ju kraju!!
My baby haha da nas termin🤗 da se ne bi mi zacoprale pa presle i sluzbeni termin. Samo da ne bude prije 37tt, a poslije kad bude.
.
Malina svakako se savjetuj sa doktorom. Meni je u prvoj trudnoci bio snizen hemoglobin i ginicka mi nije htjela dati nista. Kupila sam u apoteci sirup i poslije poroda sve odlicno. Na svoju ruku sam kupila jer sam godinama bila anemicna i nisam htjela riskirati.
U ovoj trudnoci od pocetka anemija i na terapiji sa heferolom sam.
.
Sanja ne uzrujavaj se, toj osobi je cilj samo uzrujati druge trudnice.
Sortiraj odgovore
Najstariji