Karla sto se tice vinogradske,tamo moras apsolutno sve svoje nositi? Stvari za njegu pupka ne ali pelene,jednokratne podloge za presvlacenje,maramice i kremu za guzu treba? Sto je sa izdajalicom,sesiricima i dudicom ? Da li dopustaju ista od tog? Pocela sam pakirati torbu i kako ne znam sto se moze desiti u 4 mj,hoce li tate moci uopce donosi nuzno…radije bi sve pripremila odmah bez oslanjanja na to.A naravno da mi sve ne stane u torbu pa ako bi mogla iz prve ruke dati preciznije upute 🙏
.
Kad stignes naravno 🙂
Tamo kod njih dobiješ samo pelene koje su već namazane kremicom za guzu.. s tim da sam ja imala 10svojih pelena i dobro da sam imala, jer kad sam potrošila tih 5njihovih i tražila još, one nisu imale za dati, tek nam drugi dan dale još pelena.. ja ti savjetujem da uzmeš koji komad svakako.. krema ne treba, a podlogu za prematanje uzmi, jer bebu presvlačiš na svom krevetu, može se začas popiškiti..
Dudu Varalicu ne daju jer forsaju da se beba nauči cicati..izdajalicu možeš, ali bolje nemoj, lako ti muž donese..on dođe pred odjel, pozvoni i sestra preuzme vrećicu za tebe i donese ti..samo ne smije unutra ili ti van..
Ako te još što zanima pitaj 😊
ne znam jel slučajnost ili što ali upalilo je kod uspavljivanja da je zamotamo u dekicu, nosimo po stanu i glasno pričamo 🙈 jučer je mužu tak zaspala u jastuku, evo meni sad zamotana u dekicu.. možda stvarno voli biti tak zamotana i stisnuta..mada joj ruke ostavim vani, ne stavljam ih unutra.. vidjet ćemo kak će biti kasnije 🤞
Inače nam tv radi cijeli dan i mi normalno pričamo kad je preko dana s nama u boravku, ne znam kak ćemo preko noći..
Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje ❤💙
Cestitke Tina!
Karla89 kazem ti ja sto su vise stisnute osjecaju sigurnost i pali to..
Curke , ipak ste bile upravu koliko god sam se nadala da sam trudna i da su testovi neispravni bile ste upravu .
Ali nadamo se da cemo ovaj put imati vise srece , ako ne nadamo se treca sreca
Tinaaaa cestitaaaaam 😍😍
Karla vole oni biti stisnuti, kao sto su bili u trbuhu pa osjećaju sigurnost 😊
Jedno možda jako intimno pitanje ali zanima me koliko je vas ostalo trudno nakon prvog ili drugog puta 😰
Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje ❤💙
Juhuuu 🎉🎉 bilo je i vrijeme 🥰 cestitam 🤩 pisi nam kad dodes sebi 🙈
Cestitam!
Sortiraj odgovore
Najstariji