Školjka ista priča od jučer i kod nas..od 17h natezanje s cicom, zaspi, čim je spustim na kauč il u kolica za 5min vriska..u 23h ja sam bila na rubu plača, sva sreća pa je muž smiren i ima više strpljenja.. najgore mi je kad plače a ne znam zbog čega..ne mogu joj pomoći..još ovaj umor i hormoni..nije lako.. 😔
Na kraju joj dali dohranu oko ponoći i jedva ne nekako uspavali.. al od 4ujutro je u krevetu pored mene jer ju ti grčevi valjda stalni bude, tak da bi svakih pola h tražila cicu, povuče svega 10x i zaspi opet..baš je želi kao utjehu, ne zbog gladi..
Jutro cure!
Ak se ne varam njima se pred jutro probavni sustav “budi” i onda ih to ujutro opet krene mučiti. To isto traje neko vrijeme i onda se samo jednog dana probudiš i skužiš da je jutro prošlo bez toga. Meni je jako pomoglo kad sam shvatila da je sve faza i da će sve proći i onda dođe nova faza i tak 😂
Karla dok si ti budna i kraj nje probaj je staviti na trbuščić da spava, bude joj pomoglo radi zraka u crijevima sigurno.
Karla koliko ti pojede za taj obrok dohrane? Ja nemogu reci meni je ona dobra i neplace bzvz, ali je toliko puta je trazila jesti juce i sinoc da sam mislila da ce joj bit sto.
Karla koliko ti pojede za taj obrok dohrane? Ja nemogu reci meni je ona dobra i neplace bzvz, ali je toliko puta je trazila jesti juce i sinoc da sam mislila da ce joj bit sto.
Prvo joj dam da cica i onda napravim onu minimalnu mjericu od 30ml. Kad više neće samo pljune dudu iz usta.. a i ako ti previše pojede bljucnut će višak.
Školjka ista priča od jučer i kod nas..od 17h natezanje s cicom, zaspi, čim je spustim na kauč il u kolica za 5min vriska..u 23h ja sam bila na rubu plača, sva sreća pa je muž smiren i ima više strpljenja.. najgore mi je kad plače a ne znam zbog čega..ne mogu joj pomoći..još ovaj umor i hormoni..nije lako.. 😔
Na kraju joj dali dohranu oko ponoći i jedva ne nekako uspavali.. al od 4ujutro je u krevetu pored mene jer ju ti grčevi valjda stalni bude, tak da bi svakih pola h tražila cicu, povuče svega 10x i zaspi opet..baš je želi kao utjehu, ne zbog gladi..
E tako i moj, ruke me zabolile drzeci ga na cici jer sam sjedila, a samo se tjesi, onda mu oko 19 ponudila drugu cicu pojeo malo i zbljucao se jer nije gladan, a isto sam mislila dati dohranu, al kad se zbljucao nisam htjela jer bi se opet zbljucao. Espumisan mozes prije svakog obtoka dati na zlicicu, ovaj moj sr obraduje ko da mu dajem neznam ti sta 😂, cak se raduje i D3 kapima ahahah, al onda pravi face, samo nek ide u usta on sretan 😂
.
Maloprije jeo, i zaspao 5 min i sad budan, iz druge mi curi mlijeko, reko idem se izdojiti malo ako opet bude kao sinoc da mu to nudim da me ne nateze. Jel neka zna jel smijem mijesati mlijeko ako se recimo opet u toku dana izdoji, pa da pomjesam sad sa ovim izdojenim? I koliko mogu drzati na sobnoj temp?
Joj koliko grijesim kad tipkam 😬😫, zasto nema edit postova😫. Gore sam mislila na 22h, ispade da djetrtu nisam dala jesti od 19h 🙈😂
E tako i moj, ruke me zabolile drzeci ga na cici jer sam sjedila, a samo se tjesi, onda mu oko 19 ponudila drugu cicu pojeo malo i zbljucao se jer nije gladan, a isto sam mislila dati dohranu, al kad se zbljucao nisam htjela jer bi se opet zbljucao. Espumisan mozes prije svakog obtoka dati na zlicicu, ovaj moj sr obraduje ko da mu dajem neznam ti sta 😂, cak se raduje i D3 kapima ahahah, al onda pravi face, samo nek ide u usta on sretan 😂
.
Maloprije jeo, i zaspao 5 min i sad budan, iz druge mi curi mlijeko, reko idem se izdojiti malo ako opet bude kao sinoc da mu to nudim da me ne nateze. Jel neka zna jel smijem mijesati mlijeko ako se recimo opet u toku dana izdoji, pa da pomjesam sad sa ovim izdojenim? I koliko mogu drzati na sobnoj temp?
Mozes ga mjesat..al iste temp..znaci ak stavis u frizidercprvo izdojeno..i poslije se opet izdojis..moras isto hladit prije mjesanja s prvim.
.
Mozes ga mjesat..al iste temp..znaci ak stavis u frizidercprvo izdojeno..i poslije se opet izdojis..moras isto hladit prije mjesanja s prvim.
Ok, super, onda mogu skupljati tjekom dana
4-5h na sobnoj sada smije stajati, preko ljeta i krace
It’s a baby boy💙
Jutro cure, jel izlazite van s bebama? Ja razmišljam svoju malo na terasu na zrak, ali još se nećkam, zaboravila pitat patronažnu...
Jučer sam joj dala samo malo dohrane, ujutro i ostatak dana je cicala, spavala, čak je i malo gledala i šutila, a po noći mi se budila svakih sat vremena, nije plakala nego onako kenjkala. Uglavnom stanje je bolje nego što je bilo, dajem joj BioGaia kapi, uzimam probiotik. Jučer popodne sam izdojila za svaki slučaj ali nisam joj dala, vidjet ćemo danas kako će biti samo na cici - ako uspijemo. Čini mi se da mlijeka ima, a sad jel ona zadovoljna, jel možda ne povuče ono masno pa je gladna, vjerujte nemam pojma, sve radim na blef...čula sam se sa sestrićnom čiji je bebač dugo dojio, kaže da je i on stalno dojio, svakih sat vremena...ugl kaka mi stalno, valjda je to dobar znak 🙄🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji