Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    skoljka
    20. Ožujak 2020. 19:48

proljetnica

Tina1803

Curkee, pogađate? Još ništa 🤣🤣🤣 Trudovi me jučer ubijali, spustili se na razmak 6 minuta, trajali po minutu, jako bolni…mi se već išli spremati za bolnicu kad ono…stalo! Za poludit! No, dobra vijest je da sutra rano ujutro imam ugovoren ctg i pregled i rekla je da ce mi probiti vodenjak i pokrenuti porod tako da🤞🤞🤞 samo da se opet ne predomisli. Ali po svemu sudeci-sutra bih NAPOKON trebala roditi 😁

kao sto sam rekla, nikakvo mirovanje neće spriječiti prijevremeni porod, dakle bespotrebno si od uredne trudnoće radila patologiju (i ležala s jastukom ispod guzice😂) , sto većina trudnica i radi.

🖕😷

Boa35
    20. Ožujak 2020. 20:20

Tina1803

Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje ❤💙

Čestitaaaam!! 🥳
    💙💙💙💙
    Nadam se da je sve dobro prošlo! 🤗
    Čekamo detalje! 

skoljka
    20. Ožujak 2020. 20:23

Tina 🥳🥳🥳🥳🥳🥳 pa napokon da smo docekali i tvog princa. Cestitam od 💝. Maleni dobro dosao 💙

skoljka
    20. Ožujak 2020. 20:25

Kod mene opet od 16 h parada, maloprije ga kupali i tad je bilo super, djete uziva u vodi 😂, ali nakon toga opet isto. Evo ga na cici i samo se igra 🙈 ali je bar miran. Danas bila patronazna, za tjedan dana dobio 210 gr, sad je 2920gr. Nadam se da ce sad napokon poceti vise dobivati. Ona veli da nema potrebe za Ad jer ako mu dajem da cesce doji ili ako mu ponudim i drugu cicu, redovno izbljuje visak.
    .
    Lavica ko zna mozda se sretnemo u setnji 😉👍🏻

Zato ja  dajem Espumisan po potrebi jer mi se vise cini da ga zrak muci nego sazrijevanje crijeva. Od jutros sam mu pocela davati Biogaju, zao mi sto nisam odmah od rodjodjenja, al nema veze valjda nisam zakasnila.

Medleo ma samo izlazi, ja sam vani svaki dan bar dva sata, cim zaspi poslije 12 ja ga u kolica i van, i tad mi najbolje odspava. 
    Anita ma daj kakva panika, bez panike draga, vidjet ces sve ti samo nadodje, ja sam mislila da ni pelenu necu znati promjeniti 🙈, a prvi put sam sama pa reko ako nebudem znala kako sta mora mi netko pomoci ali snasla sam se, a ove tegobe oko placa, i to ce proci, bebe se vezu za nas posebno tko doji pa je to i do bebine psihe, tjesi se i osjeca sigurnost dok je na sisi. 

Melorine ajme toliko mlijeka. Izgleda da se ja nemogu izdojiti bas onoliko koliko imam mlijeka, kad se prikopcam krene dobro i onda kao da mi cice zablokiraju, provjerim rukom ide mlijeko, stavim malog osjetim da vuce i vidim mu mlijeko, neznam kako je to moguce 🤷🏻‍♀️
    Mybaby probala sam ga ja umotati kad zaspi, ali fakin izvuce ruke dok se ja okrenem 🙈😂
    Vaki 🙉 napeto ❤️

• Minnie255
    20. Ožujak 2020. 20:36

Tina cestitammm😍😍😍😍😍
    ja sam danas 37 plus 2 ja slijedim vaki al ne mislim da cu tako brzo kao ona ...
    malo manje pisem jer mi s moba uopce ne da pisat...
    netko je pisao za streptokok i ja isto ga imam i moram primit antibiotik tijekom poroda, ali uz ovaku situaciju ne razmisljam jos i o tome...samo da sve prodje ok grozna mi je panika sad i za rodit a ovo stanje bas sam opterecena sa svim ovim dogadjajima...ne znam kako mi se vi drzite

sagi
    20. Ožujak 2020. 22:12

Tina čestitam 💙 brz oporavak želim i jedva čekam detalje 🙂

sagi
    20. Ožujak 2020. 22:19

Sanja89

proljetnica

Tina1803

Curkee, pogađate? Još ništa 🤣🤣🤣 Trudovi me jučer ubijali, spustili se na razmak 6 minuta, trajali po minutu, jako bolni…mi se već išli spremati za bolnicu kad ono…stalo! Za poludit! No, dobra vijest je da sutra rano ujutro imam ugovoren ctg i pregled i rekla je da ce mi probiti vodenjak i pokrenuti porod tako da🤞🤞🤞 samo da se opet ne predomisli. Ali po svemu sudeci-sutra bih NAPOKON trebala roditi 😁

kao sto sam rekla, nikakvo mirovanje neće spriječiti prijevremeni porod, dakle bespotrebno si od uredne trudnoće radila patologiju (i ležala s jastukom ispod guzice😂) , sto većina trudnica i radi.

Sta s tobom nije u redu??!!svaki put kad se javis nakacis se na njen komentar,bit ce da smo svi ovdje ovce na mirovanju i treba slusat neku ludacu s foruma…. nedaj boze da tebe neko shvati ozbiljno i time se dovede u rizik bolje nista ne komentiraj neznas sta ljudi prolaze da bi uopce dosle do trudnoce i dovele ju kraju!!

Ja sam htjela svašta komentirati, ali očito joj je jedini cilj uznemiravati tak da se ne vrijedi uzrujavati, najbolje ignorirati. Ne razumijem kak se nekom uopće da čitati forum samo da bi mogao komentirat nešto totalno glupo i bezobrazno. Pogotovo još sad u ovo vrijeme, al eto svakakvih nas ima, nisu sve bolesti virusne. 

Jahanara
    20. Ožujak 2020. 22:43

Minnie i ja sam bas opterecena sa ovom cijelom situacijom. Sama sebi govorim da mi se ne vrijedi sekirati toliko al stalno citam vijesti, cujem razno razne price i kako da ne mislim o tome. 
    .
    U kojem tjednu se radi bris na streptokok?
    .
    Cure koje ste rodile a kupile ste jastuk dekice da li ih koristite? Ne znam da li da narucim preko int.
    .
    Sagi je li kod tebe sve spremno? 😀

skoljka
    20. Ožujak 2020. 22:53

Jahanara

Minnie i ja sam bas opterecena sa ovom cijelom situacijom. Sama sebi govorim da mi se ne vrijedi sekirati toliko al stalno citam vijesti, cujem razno razne price i kako da ne mislim o tome.
    .
    U kojem tjednu se radi bris na streptokok?
    .
    Cure koje ste rodile a kupile ste jastuk dekice da li ih koristite? Ne znam da li da narucim preko int.
    .
    Sagije li kod tebe sve spremno? 😀

Kod mene je ona iz Pepca u upotrebi 0-24 🤷🏻‍♀️ 😂 nekako mi sve lakse, kad ga nosim na kat gore dole, kad mi spava na trosjedu, kad ga stavim u njihaljku, znaci uvijek je u njoj bilo da je umozan u nju ili samo da lezi na njoj 🤷🏻‍♀️, sve mi zao vidim da ce je uakoro prerasti, ali sluzit ce i u druge svrhe. To mi je najjeftinija stvar koju sam za bebu kupila a naaaaj vise koriatena 🙈😂

sagi
    20. Ožujak 2020. 23:19

Jahanara ne🙉 
    u fazi sam pranja, peglanja i slaganja robice 🙂
    Kad to završim onda moram vidjet dal trebam još kaj kupit, tj naručit.
    Pa slaganje krevetić, i pranje svega ostalog 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.