4-ti zarazeni u Karlovcu je lijecnik..i sad je jos dvoje ljecnika s kojima je imao kontakt u izolaciji!
Jos ako su radili cijelo vrijeme...
Eto prerano sam ono danas napisala, izgleda da je moja imala danas skok u razvoju, ujutro je lipo spavala, a od podne se svako malo budila i trazila jesti, vise sam mislila oce joj bit sto koliko jede, ali kaze sestra samo nek jede ako ne bljucka i nije joj visak. Sad spava a bas me zanima kakva ce biti vecer.
Vidim da stalno spominjete taj termin, sto znaci taj skok u razvoju?
To je kad je beba skoro citav dan na cici jer navlaci vise mlijeka, puno vise jede taj dan i puno je vise budna. Obicno kao 3,6,9 dan,tjedan, mjesec
Eto prerano sam ono danas napisala, izgleda da je moja imala danas skok u razvoju, ujutro je lipo spavala, a od podne se svako malo budila i trazila jesti, vise sam mislila oce joj bit sto koliko jede, ali kaze sestra samo nek jede ako ne bljucka i nije joj visak. Sad spava a bas me zanima kakva ce biti vecer.
Vidim da stalno spominjete taj termin, sto znaci taj skok u razvoju?
To je kad je beba skoro citav dan na cici jer navlaci vise mlijeka, puno vise jede taj dan i puno je vise budna. Obicno kao 3,6,9 dan,tjedan, mjesec
Ahaa, hvalaa, puno jos moram naucitii🙈🙈
Karla wow! Meni je ostao trbuh, pogotovo navečer se vidi...rekli bi da sam komotno u 4. Mj trudnoće 😂 ali ne zamaram se...
škicnut ću i ja sinsay, imate još koju preporuku, osim reserved, c/a i h/m za online shopping, sada smo na 56/62, a ja pametna nisam kupovala veće od tog 🤦🏼♀️ I eto ga na sada, osuđena na online shopping, al dobro dok je i tog...
Dakle, treba mi savjet što kupovati za naredni period? Pretpostavljam ne pliš ali ne baš ni kratki rukav? Sada beba ima 56 cm i 4,5 kg.
Inače široko je previjam i dalje, sistematski je odgođen, ne znam što će biti s uzv kukića, a danas sam dobila info da će se djeca ipak cijepiti, bar tu kod nas u Istri...
Jutro, ima li budnih?
Mi opet imali veselu večer 🤦 od 17h na cici i natezanje sa spavanjem..kupili espumisan kapi, i baš puno prducka od njih, stvarno se nadam da će pomoći.
Čitali smo da joj možda mliječno smeta što ja jedem, tak da ću prekinut s tim, pa da vidimo..
Uglavnom u ponoć smo joj dali dohranu jer više nismo mogli i nekako je zaspala, al isto je bilo borbe..
Držimo 🤞 da će danas biti bolji dan!
Karla wow! Meni je ostao trbuh, pogotovo navečer se vidi…rekli bi da sam komotno u 4. Mj trudnoće 😂 ali ne zamaram se…
škicnut ću i ja sinsay, imate još koju preporuku, osim reserved, c/a i h/m za online shopping, sada smo na 56/62, a ja pametna nisam kupovala veće od tog 🤦🏼♀️ I eto ga na sada, osuđena na online shopping, al dobro dok je i tog…
Dakle, treba mi savjet što kupovati za naredni period? Pretpostavljam ne pliš ali ne baš ni kratki rukav? Sada beba ima 56 cm i 4,5 kg.
Inače široko je previjam i dalje, sistematski je odgođen, ne znam što će biti s uzv kukića, a danas sam dobila info da će se djeca ipak cijepiti, bar tu kod nas u Istri…
Pa ipak duge rukave, možda koji komad kratkog..
Vidiš da sljedeći tj opet minus kažu da će biti.. teško da će ljetnu robicu nosit prije srpnja, ne znam..
Ja bi uzela duge, ali ne debelo.
I mi moramo široko povijati, ali nekoliko sati dnevno samo..tak da joj stavim oko 22h i onda skinem oko 3-4 ujutro kad idemo mijenjat pelenu.. tak da mi preko dana nije u tome..
Jutro,
Karla uvijek ima 🦉🦉 😁
I nećakinji je espumisan pomagao tak da držim fige da i vama olakša 🙂
.
LaLuna ja sam htjela na trudničkom pitati za široko povijanje prije neg kupim pelene, ali kak je otkazano niš od toga.
Mislim da sv.Duh nije za široko povijanje.
Jutro cure..
Tina sretno danas, 🤞🏻da napokon se mazis sa svojim bebacem ❤️
Karla, Medleo kakvo je kod vas stanje, jel se sta smirilo. Kod mene jucer do 17h je bilo super, bili u srtnji po Jarunu oko podneva prije guzve, u autu spavao savrseno i kad smo dosli doma, i onda opet urlanje do pola 12. Maloprije se probudio i opet u plac 🤷🏻♀️.
LaLuna a ko bi znao sta trreba, vidis sad opet najavljuju zahladjenje, a jucer 29stepeni bar kod nas u unutrasnjosti, neznam kako je kod vas. Pa naruci neku laganiju robicu, a opet da mozes slojevito ako zatreba, bodyje kratki rukav, par majicica dugi rukav i par hlacica, neku jaknicu/hudicu da ima za preko, tako nesto. Ili trenerkice. Ja imam tako 62, moj ce tek u 4om mjesecu preci na 62, a gledam imam par trenerkica koje cu debele, sigurno ce ostati ne isproane, steta. Jedino ako stvarnonzahladni onda ceno sve iznpsati. Sad mu je 56 iz c&a taman.
Kod nas se siroko povijanje vise ne preporuca jer nisu nasli nikakvu korist od toga, no vecina mama curicama jos stavljs na par sati.
Sto se tice uzv kukova on se ne radi prije 3. Mj starosti bebe tako da imate vremena za to :-)
It’s a baby boy💙
Sortiraj odgovore
Najstariji