Karla i cure to kenjkanje nisu grcevi, kao sto mickey kaze vec im se probava regulira,trajat ce koji tjedan i preko noci nestati. Ako puno puno prde i placu onda u vidu espumisan ili sab simplex uzimati,a bio gaia ili waya im nece bas oko toga pomoći kao sto ni nama ne pomaze npr. Probiotik kad smo puni plinova.
Karla,mellorine,skoljka, vasi su u skoku rekla bi prema opisu situacije ii tickerima (3,6,9),i moj je i samo se nacicava od jucer pa nikad kraja(9 tj). Nocas je bio valjda 90% pristekan na mene. Izdržite cure.
Mellorine kad vidim da 6.dan izdajas preko 125ml u nesvejest padam🙈🙈 Blago ti se!
Skoljka, sorry nisam odg,ja sam bas iz grada :)
Pa sve nam je novo, tak da šok od svega..a najgore jer ne znam kako joj pomoć osim da je prištekana na sisu i da spava ma njoj..skinem je, ona za 10min plače..
Evo jutros nam krenulo od 10h.. ne znam.
.
A kako se bioGaia daje? Piše 5 kapi dnevno.. jel to ide odjednom ili pomalo po kap kroz dan?? ,🤔
Sve mi je jasno. Al proci ce i to!
Odjrdnom, mozes na zlicicu pa u usta ili u bocicu ADa ako dajes..
Karla da joj odjednom, kak je Lavica napisala ili u žličicu ili u bocu, ali pripazi da dajes otprilike u isto vrijeme, npr ak daješ ujutro onda daj ujutro - bar sam ja takve upute dobila.
Cica i tvoja blizina je njima sada sve na svijetu i to je najbolje smiri. Mene to jako frustriralo, nisam je znala drugačije smiriti pa sam se samo prepustila. Kasnije sa cca tri tjedna sam joj dala dudicu, i to je pomoglo. Pomogne i ak je uzme netko drugi, npr muž, moja mama, svekrva, bilo tko drugi osim tebe jer stvarno osjeća tvoju nervozu. (Inače ja sam šamare htjela dijeliti svima tko bi mi to rekao 😂😂).
Lagano ljuljuskanje na pilates lopti, probaj je staviti u kolica pa malo provozati (možeš i po stanu/balkonu). I samo se ispucaj negdje, možeš i ovdje, hormoni su zajebana stvar. Toga me opet bas strah, jer sam prvi put prošla, ja bi rekla ili teški baby blues ili lakši oblik depresije.
Karla i cure to kenjkanje nisu grcevi, kao sto mickey kaze vec im se probava regulira,trajat ce koji tjedan i preko noci nestati. Ako puno puno prde i placu onda u vidu espumisan ili sab simplex uzimati,a bio gaia ili waya im nece bas oko toga pomoći kao sto ni nama ne pomaze npr. Probiotik kad smo puni plinova.
Karla,mellorine,skoljka, vasi su u skoku rekla bi prema opisu situacije ii tickerima (3,6,9),i moj je i samo se nacicava od jucer pa nikad kraja(9 tj). Nocas je bio valjda 90% pristekan na mene. Izdržite cure.
Mellorine kad vidim da 6.dan izdajas preko 125ml u nesvejest padam🙈🙈 Blago ti se!
Skoljka, sorry nisam odg,ja sam bas iz grada :)
Ma joj i sa prvom sam imala puno mlijeka pa i sad sam ocekivala, koliko sam sretna sto imam puno toliko mi je isto tesko stalno se izdajati da nedođe do upale, svaka dva sata se napune a ja rastezem na 3 samo da se nestvara jos vise, a to jos nije ni izdojeno skroz do kraja 😳
Curke, stigao nalaz iz laba, ukratko:
Hemoglobin i eritrociti niski, zeljezo normalno.
Isla sam privatno vadit jer gin nije htio. Da se ne zamaram ili ipak da kopam neku terapiju? Frendica mi nudi heferol svoj, al ne znam koliko je to pametno na svoju ruku
Mozda da ipak mailom posaljes nalaz svom gin i pitas za terapiju? Ja nekak nebi na svoju ruku. Meni je isto zeljezo bilo ok (13.6) ali mi je hemoglobin bio nizak tako da sam dobila legofer sirup
Curke, stigao nalaz iz laba, ukratko:
Hemoglobin i eritrociti niski, zeljezo normalno.
Isla sam privatno vadit jer gin nije htio. Da se ne zamaram ili ipak da kopam neku terapiju? Frendica mi nudi heferol svoj, al ne znam koliko je to pametno na svoju ruku
Meni je nalaz identičan. Ginekolog je rekao da uzmem bilo što za željezo. Slučajno sam imala Kendural C, rekao je da može. Bitno da nešto uzmeš da bebi ne usfali.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Karla sto se tice vinogradske,tamo moras apsolutno sve svoje nositi? Stvari za njegu pupka ne ali pelene,jednokratne podloge za presvlacenje,maramice i kremu za guzu treba? Sto je sa izdajalicom,sesiricima i dudicom ? Da li dopustaju ista od tog? Pocela sam pakirati torbu i kako ne znam sto se moze desiti u 4 mj,hoce li tate moci uopce donosi nuzno...radije bi sve pripremila odmah bez oslanjanja na to.A naravno da mi sve ne stane u torbu pa ako bi mogla iz prve ruke dati preciznije upute 🙏
.
Kad stignes naravno 🙂
Ja sam isto dobila na recept th za zeljezo sad na pregledu prije par dana jer je nalaz bio 11 ( ref. Vr 8-30)
Bolje mailaj ili nazovi gin. :-)
It’s a baby boy💙
Karla sto se tice vinogradske,tamo moras apsolutno sve svoje nositi? Stvari za njegu pupka ne ali pelene,jednokratne podloge za presvlacenje,maramice i kremu za guzu treba? Sto je sa izdajalicom,sesiricima i dudicom ? Da li dopustaju ista od tog? Pocela sam pakirati torbu i kako ne znam sto se moze desiti u 4 mj,hoce li tate moci uopce donosi nuzno…radije bi sve pripremila odmah bez oslanjanja na to.A naravno da mi sve ne stane u torbu pa ako bi mogla iz prve ruke dati preciznije upute 🙏
.
Kad stignes naravno 🙂
Ma moraju dati da se nesto donese, vjerojatno ce sestra izaci po to van ili ispred odjela.
Ja nosim samo torbu za radaonu, suprug ce ponjeti kofer u autu, ako kazu da donese odmah ( ako ne bude do tad mogao na porod onda ce donjeti odmah i ostaviti) ako bude mogao tek kad rodim onda ce otici po njega
It’s a baby boy💙
Cure sad cu vam ja napisat neka svoja iskustva i misljenje oko cicanja.Kad sam rodila prvo dijete dosla nam je sestra u sobu posavjetovat nas o dojenju i kako dojiti i tad sta je rekla za nase bebace sam se uvjerila kad sam drugi put rodila. Ona je tad rekla da bebe cim se rode su veliki manipulatori :)) i ja kad sam rodila drugu kcer ta je visila na sisi 0-24 i kad je imala skok i kad nije.nije bila gladna,mlijeka je bilo i previse.Pokojna mama je jedan dan dosla jer me nije mogla gledat s njom stalno na sisi..umotala joj je ruke u dekicu izgledala je ko smotuljak stavila je na stranu u krevet i desilo se cudo..palilo je.Oni traze toplinu i neku bliskost.dojila sam ju kad sam stvarno znala da je gladna a inace sam ju tako umotavala prvih mjesec dana.Probajte..kod mene je upalilo.bio mi je i pojacan tv i one zele osjetit da se nesto desava.
Sortiraj odgovore
Najstariji