Jahanara kod tebe sve spremno? 🙂
Skoljka da, i ja uzela jednu u Pepcu, i imam još jednu nasljeđenu.
Obje šogorice su puno koristile te jastuke tako da vjerujem da ćemo i mi 🙂
Nije ni kod mene spremno🙈 stavila sam nocas prvu masinu robice za prati. Isto moram sve oprati, ispeglati i onda vidjeti sta fali.
.
Hvala za info za jastuk. Narucit cu ga za svaki slucaj, nek se nadje. Ako ima tko kakav link neka slobodno zalijepi😀
Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje ❤💙
Cestitam!👶🏻💙🎊🎉
https://lb1f.lilypie.com/BzEbp2.png
Hvala svima na čestitkama🥳🥳 budući da ne mogu odmorit kao što sam planirala..evo da vam napišem ukratko svoje iskustvo.
Došla ujutro na ctg, pokazivao trudiće. Pregledala me, bila sam 4-5 cm otvorena i poslala me u rađaonu. U 12h su mi prokinuli vodenjak i poceli su jači trudovi..usprkos tome su mi ipak spičili drip od kojeg su krenuli grozni i bolni trudovi. To je trajalo do nekih 15:30h kada mi je poceo ogroman pritisak na guzu. Ali nenormalan. I iako su mi dali klistir na stolu sam se pokakala jedno 5 puta🤦♀️ također sam povraćala, ne znam jeli od dripa ili bolova...taj pritisak na guzu je bio toliko jak i bolan i dugotrajan da je dr.kad je krenuo izgon morao "gurati" djetotovu glavicu do pravog "izlaza". To znaci da se on meni cijelo vrijeme utiskivao dolje i evo sada me guzica ubija. Imam osjecaj kao da su mi pukla crijeva. Nisu me rezali, malo sam popucala,stavili par šavova..ali me uopce ne bole ni šavovi ni maternica kao guza. Uzasan osjecaj🤦♀️ jeli itko imao slicno iskustvo?
U 17:10h stigao je Marin. Moj djecak je pravi decko! 4,050 kg i 55 cm! Sve je ok hvala Bogu🙏💙 bila sam s njim ali sam zamolila da ga prvu noc odvedu da mogu odmoriti jer bi ovako cijelu noc gledala u njega i provjeravala jel diše. Stavila sam ga na cicu i vuče ful dobro tako da se nadam da ce mi nesto krenuti..jos nije..nemam pojma o nicemu i malo me trta toga😱
I da, zaboravih napomenuti..atmosfera u bolnici je blago receno jeziva. Svi doktori i sestre su nekako uplaseni, u odijelima i maskama. Cak su mi dok sam umirala od bolova na stolu stalno micali glavu u stranu da ne "pušem" u njih. Što mi nisu masku onda stavili? Ja je nemam jer je nemam di kupit..u svakom slučaju skroz čudna i bizarna atmosfera...svi su usrani😒
Hvala svima na čestitkama🥳🥳 budući da ne mogu odmorit kao što sam planirala..evo da vam napišem ukratko svoje iskustvo.
Došla ujutro na ctg, pokazivao trudiće. Pregledala me, bila sam 4-5 cm otvorena i poslala me u rađaonu. U 12h su mi prokinuli vodenjak i poceli su jači trudovi..usprkos tome su mi ipak spičili drip od kojeg su krenuli grozni i bolni trudovi. To je trajalo do nekih 15:30h kada mi je poceo ogroman pritisak na guzu. Ali nenormalan. I iako su mi dali klistir na stolu sam se pokakala jedno 5 puta🤦♀️ također sam povraćala, ne znam jeli od dripa ili bolova…taj pritisak na guzu je bio toliko jak i bolan i dugotrajan da je dr.kad je krenuo izgon morao "gurati" djetotovu glavicu do pravog "izlaza". To znaci da se on meni cijelo vrijeme utiskivao dolje i evo sada me guzica ubija. Imam osjecaj kao da su mi pukla crijeva. Nisu me rezali, malo sam popucala,stavili par šavova..ali me uopce ne bole ni šavovi ni maternica kao guza. Uzasan osjecaj🤦♀️ jeli itko imao slicno iskustvo?
U 17:10h stigao je Marin. Moj djecak je pravi decko! 4,050 kg i 55 cm! Sve je ok hvala Bogu🙏💙 bila sam s njim ali sam zamolila da ga prvu noc odvedu da mogu odmoriti jer bi ovako cijelu noc gledala u njega i provjeravala jel diše. Stavila sam ga na cicu i vuče ful dobro tako da se nadam da ce mi nesto krenuti..jos nije..nemam pojma o nicemu i malo me trta toga😱
Marin ti je bome pravi decko! Svaka cast! Cestitam jos jednom.
Tina dobrodosao Marin 💕 brzo cete se snaci 😊 i kod nas je u bolnici sve napeto i razumim ih jer imaju toliko novih pravila i protokola koje moraju postovati da su skroz optereceni sa svime.
Skoljka valjda lako izdojim jer sam sa prvom skuzila kako to ide. Znaci dok se izdajam mislim na bebu ili cak na stariju curku dok sam nju dojila i prirodan otpust mlijeka lakse ide. Cim mi odlutaju misli o ovim glupostima vani vidim da sporije izdajam i kao sto si rekla kao da je blokirano nesto jer je pod osjet puna cica jos. Mlijeko mi curi kad je hranim na bocicu jer je uz mene i tijelo misli da vuce na cicu. Tako da je puno toga vezano uz psihu samo treba moci odvojiti.
Tina uh bome ni se namucila. Cekaj jel i cerviks bio okrenut prema guzi ili je on notmalno bio okrenut prema van a vebac gurao glavom prema guzi, ak je tak onda nije ni cudo da se nije pokretalo nista, a mi svi mislili kad ti skinu savove da ce on izleziti 🙈
Sad ces sigurno dobiti gadne hemeroide, probaj dok si na wc mociti toLet papir pa malo dole stavljaj kao oblog ili tusiraj da ublazis bol/pritisak. Pitaj jel smijes koristiti za hemeroide zbog savova, da si olaksas, bolot ce te uzas to posebno na prvoj stolici. Jooj pored tolinih bolova jos da ti okrecu glavu svako malo 😬. A bebac je bas momcina, nadam se da nisi puno robice 56 pripremila jer ce mu to moci par dana 😃 i onda vec na 62 💪🏻
Došla ujutro na ctg, pokazivao trudiće. Pregledala me, bila sam 4-5 cm otvorena i poslala me u rađaonu. U 12h su mi prokinuli vodenjak i poceli su jači trudovi..usprkos tome su mi ipak spičili drip od kojeg su krenuli grozni i bolni trudovi. To je trajalo do nekih 15:30h kada mi je poceo ogroman pritisak na guzu. Ali nenormalan. I iako su mi dali klistir na stolu sam se pokakala jedno 5 puta🤦♀️ također sam povraćala, ne znam jeli od dripa ili bolova…taj pritisak na guzu je bio toliko jak i bolan i dugotrajan da je dr.kad je krenuo izgon morao "gurati" djetotovu glavicu do pravog "izlaza". To znaci da se on meni cijelo vrijeme utiskivao dolje i evo sada me guzica ubija. Imam osjecaj kao da su mi pukla crijeva. Nisu me rezali, malo sam popucala,stavili par šavova..ali me uopce ne bole ni šavovi ni maternica kao guza. Uzasan osjecaj🤦♀️ jeli itko imao slicno iskustvo?
Bitno da je sve dobro prošlo! 💙
Ti trudovi uz drip su meni užasni..ajde još na početku nekako, al nakon dva sata 😬 neusporediva bol s nijednom drugom..
Ovo što se guze tiče..moja cimerica je imala takav pritisak nakon poroda, stalno je govorila da kao da čep ima i guzici i nije mogla sjediti..na kraju mi javila prekjučer da je dobila hemeroide i da je to oni bole.. nadam se da kod tebe nisu, ali da znaš što bi moglo biti.
Tina uh bome ni se namucila. Cekaj jel i cerviks bio okrenut prema guzi ili je on notmalno bio okrenut prema van a vebac gurao glavom prema guzi, ak je tak onda nije ni cudo da se nije pokretalo nista, a mi svi mislili kad ti skinu savove da ce on izleziti 🙈
Sad ces sigurno dobiti gadne hemeroide, probaj dok si na wc mociti toLet papir pa malo dole stavljaj kao oblog ili tusiraj da ublazis bol/pritisak. Pitaj jel smijes koristiti za hemeroide zbog savova, da si olaksas, bolot ce te uzas to posebno na prvoj stolici. Jooj pored tolinih bolova jos da ti okrecu glavu svako malo 😬. A bebac je bas momcina, nadam se da nisi puno robice 56 pripremila jer ce mu to moci par dana 😃 i onda vec na 62 💪🏻
Tina mozda da kazes da ti kupe cepice odmah , da si olaksas to prvo kakanje 👀 super si ti to obavila 💪
Sortiraj odgovore
Najstariji