Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pupi30
    20. Ožujak 2020. 18:45

Tina1803

Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje ❤💙

Bravo Tina,cestam!!! 🥳💙

• Pupi30
    20. Ožujak 2020. 18:46

Karla89

Pupi30

Karla sto se tice vinogradske,tamo moras apsolutno sve svoje nositi? Stvari za njegu pupka ne ali pelene,jednokratne podloge za presvlacenje,maramice i kremu za guzu treba? Sto je sa izdajalicom,sesiricima i dudicom ? Da li dopustaju ista od tog? Pocela sam pakirati torbu i kako ne znam sto se moze desiti u 4 mj,hoce li tate moci uopce donosi nuzno…radije bi sve pripremila odmah bez oslanjanja na to.A naravno da mi sve ne stane u torbu pa ako bi mogla iz prve ruke dati preciznije upute 🙏
    .
    Kad stignes naravno 🙂

Tamo kod njih dobiješ samo pelene koje su već namazane kremicom za guzu.. s tim da sam ja imala 10svojih pelena i dobro da sam imala, jer kad sam potrošila tih 5njihovih i tražila još, one nisu imale za dati, tek nam drugi dan dale još pelena.. ja ti savjetujem da uzmeš koji komad svakako.. krema ne treba, a podlogu za prematanje uzmi, jer bebu presvlačiš na svom krevetu, može se začas popiškiti..
    Dudu Varalicu ne daju jer forsaju da se beba nauči cicati..izdajalicu možeš, ali bolje nemoj, lako ti muž donese..on dođe pred odjel, pozvoni i sestra preuzme vrećicu za tebe i donese ti..samo ne smije unutra ili ti van..
    Ako te još što zanima pitaj 😊

Hvala ti 🙂 Sjetiti cu se ja jos neceg pa cu pitati 🤣

20. Ožujak 2020. 18:47

Tina, cestitam!!❤

My baby
    20. Ožujak 2020. 18:51

lena2 moj savjet da ne razmisljas o tome a koliko vidim mislis o tome stalno..opusti se i uzivaj okrenite se sebi i ne razmisljaj o tome i doci ce kad bude a ako ti je glava opterecena dugo ces cekati...zato opusti se i uzivaj s partnerom🤗

Vaki
    20. Ožujak 2020. 18:57

Tina - juhu! Čestitam... 💓
    Brankice - da, da... Kaže doktorica da bi to trebalo svaki tren krenuti, na CTG-u opet trudovi... No, to mi je i prošli tjedan rekla druga doktorica. 🤭 Kad ti imaš pregled? Ima što novog kod tebe? 
    lena2 - ja nisam bila te sreće, ali se nadam da će vama ubrzo uspjeti! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    20. Ožujak 2020. 19:12

Tina cestitam, juhuuuu💙

It’s a baby boy💙

brankica09
    20. Ožujak 2020. 19:13

Vaki

Tina - juhu! Čestitam… 💓
    Brankice - da, da… Kaže doktorica da bi to trebalo svaki tren krenuti, na CTG-u opet trudovi… No, to mi je i prošli tjedan rekla druga doktorica. 🤭 Kad ti imaš pregled? Ima što novog kod tebe?
    lena2 - ja nisam bila te sreće, ali se nadam da će vama ubrzo uspjeti!

Dakle ti si sljedeca 🥰🤩🎉 u srijedu imam pregled, nista novo 🤷‍♀️ ponekad neki bolovi ali prode 🤷‍♀️ 

• Sancy3
    20. Ožujak 2020. 19:20

Tina1803

Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje ❤💙

Aaaa bravooo iskrene cestitkeee!!!

• Anita91
    20. Ožujak 2020. 19:35

Tina1803

Curkeee, konačno je stigao naš dječak!! Evo još sam u rađaoni, čekam da me prebace. Čim dodjem malo sebi pišem detalje 

Bravoo, cestitaaaam 🤗

MickeyMouse
    20. Ožujak 2020. 19:39

Vaki znaci ti još malo pa si na redu 😊
    Lena2 ja sam prvi puta ostala trudna malo teze, a drugi put sada iz trećeg ciklusa nakon poroda. Prvi put sam uspjela kad sam prestala razmisljati o tome, a drugi put smo se prestali paziti pa kad se desi. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.