Tina nas opet drzi u neizvjesnosti i onda ce se javit kako je provela dan u setnji😂
Curkee, pogađate? Još ništa 🤣🤣🤣 Trudovi me jučer ubijali, spustili se na razmak 6 minuta, trajali po minutu, jako bolni...mi se već išli spremati za bolnicu kad ono...stalo! Za poludit! No, dobra vijest je da sutra rano ujutro imam ugovoren ctg i pregled i rekla je da ce mi probiti vodenjak i pokrenuti porod tako da🤞🤞🤞 samo da se opet ne predomisli. Ali po svemu sudeci-sutra bih NAPOKON trebala roditi 😁
Za sinsay ako se prijavite mailom na newsletter dobijete kod za -10%
Meni sto jedino mozda trenutno treba ( jer sam sve kupila) je vreca za spavanje…
Vi koje imate djecu jeste koristile to? Jel to treba il ne
Ja je koristim za spavanje svaku noć.
Stavim je u vreću i samo dekicom pokrijem, za sad nam je to super.
Eto prerano sam ono danas napisala, izgleda da je moja imala danas skok u razvoju, ujutro je lipo spavala, a od podne se svako malo budila i trazila jesti, vise sam mislila oce joj bit sto koliko jede, ali kaze sestra samo nek jede ako ne bljucka i nije joj visak. Sad spava a bas me zanima kakva ce biti vecer.
4-ti zarazeni u Karlovcu je lijecnik..i sad je jos dvoje ljecnika s kojima je imao kontakt u izolaciji!
Tina ne vjerujem, aj ti fino se namaci sad u kadi mozda potaknes sama veceras!
Karla vjerujem sad, meni je termin 7.5, u stanu nemam imu, suncana strana, kontam da ce bitcpretoplo za vrecu, mislila sam ju za jesen narucit :-D
It’s a baby boy💙
Nemam klimu* zivcira me sto ne mozemo editirati postove
It’s a baby boy💙
Eto prerano sam ono danas napisala, izgleda da je moja imala danas skok u razvoju, ujutro je lipo spavala, a od podne se svako malo budila i trazila jesti, vise sam mislila oce joj bit sto koliko jede, ali kaze sestra samo nek jede ako ne bljucka i nije joj visak. Sad spava a bas me zanima kakva ce biti vecer.
Vidim da stalno spominjete taj termin, sto znaci taj skok u razvoju?
Danas sam zvala ginekologicu i rekla je da trudnice zasad primaju kako su i narucene pa eto izgleda da mi nije otkazan pregled 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji