Eh, već sam naručila... Zaboravila sam na popust. Uzela sam robicu za većeg klipana. Trenutno je opsjednut zvjezdicama pa sam mu uzela pidžamice i hlačice s tim printom, a za malog sam uzela bodije bez rukava. Eto, Jahanara pozroših 400 kn zbog tebe. 😂😘
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Meddleo hzzo ne radi tj ne rade sa strankama, papire ubacujes u hodnik u kutiju u svim hzzo uredima, ili saljes mailom na ppp@hzzo.hr u naslovu napisi samo za koji grad hzzo da znaju prosljediti. Ja sam slala tako i dobila sam odgovor u roku sat i pol da je sve ok i da je zaprimljeno.
Obrazce skinula s njihovog weba, ispunila i skenirala preko moba ( ima neka app skener pa sam skinula).
Pozdrav! Nisam skužila iz teksta, jesi to predavala za porodiljni dopust? Ako jesi, možeš mi reći koje obrasce si im slala, il ostaviti link, jer nisam sigurna što sve trebam dostaviti.
https://lbdf.lilypie.com/6jJzp1.png
Hej, s komplikacija sam isla na porodiljni, neke obrazce sam vec imala doma sto sam uzela dok su jos radili..s neta sam skinula izjavu u dva primjerka samo upisi u google izjava za porodiljni
Ugl na kraju sam predavala dvije doznake, 2x tu izjavu ispunjenu, onaj obrazac od komplikacija i zahtjev za priznavanje prava.
Znaci 2 doznake i 3 razlicita papira od koji jedan ima dvije strane.
Mozda ima u holu hzzoa gdje je ta kutija tih papira, ili ako imas mail od hzzo-a u svom gradu da ti mailaju. Meni je mama nosila jer sam na komplikacijama i u karanteni pa nezz jel ostavljaju te papire prazne za ispunit tamo.
It’s a baby boy💙
I jos sam slala mailom skenirane papire za svaki slucaj da se ne zagubi :-)
It’s a baby boy💙
Evo sve procitala😀 sad koliko sam zapamtila😅
Vaki napunila sam i ja kosaricu, al sam odustala jer moram pregledati sto imam za bebaca, samo sam kupovala i slagala u kutiju. Cekam da muz okreci sobu i ormar da dodje pa da se mogu baciti na pranje. Za stariju sam obavila proljetni soping prije10 dana, tako da nam nista trenutno ne treba. Al ne znam kako cu haljinicama odoliti🥰
.
Sto se kapi tice davala sam obicnu Biogaiu i D3 Plivit. Biogaia odmah od pocetka a vitamin D3 smo poceli sa mjesec dana. Za vitamin K mi nitko nije rekao da dajem🤔 sad cu uzet Biogaiu sa vitaminom D.
.
Netko je spomenuo pilates loptu. I nama je puno znacila. Hvala sto ste me podsjetile na nju, moram potraziti gdje je.😀
.
Karla odlicno izgledas! 🤗 5 dana nakon poroda takva linija!
.
Posla sam danas u ljekarnu za njegu pupka kupiti sta treba. Ispred 10 ljudi sigurno, coporativno cekaju jer pustaju jednog po jednog. Samo sam produzila.
U zaostatku sam sa citanjem jutros, raspisale ste se😉 samo javljam da je Sinsay otvorio online shop za djecu😀 pricale smo tu odavno o tome i cekale kad ce biti.
Znas li možda kakve su im velicine?
S kojim ducanom bi se dale usporedit?
Sinsay prvi put ima online za bebe, do sad je jedino bilo u brodu i zg fizicki za kupit, pa ako je netko kupovao bolje ce znati, i mene zanima.
Nego gdje nam je Tina😱😱😱
It’s a baby boy💙
MiniMa ne znam nista od njihovih velicina. Gledala sam tablicu velicina, rekla bih da su realne. za stariju kad budem narucivala uzimat cu 116 a tako i inace nosi.
.
Tina se sigurno vec mazi sa bebom😀
Tina nas opet drzi u neizvjesnosti i onda ce se javit kako je provela dan u setnji😂
Sortiraj odgovore
Najstariji