Proljetno ljetne bebe - nova tema

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MickeyMouse
    19. Ožujak 2020. 12:18

Ajme netko je spomenuo japanke za rodilište 🙈 ja sam na to zaboravila skroz, a torba kao spremna. Moram to dodati još. 
    Znam da je mojoj pisalo na otpusnim pismo da je dobila injekciju K vitamina, to je bilo 2018 godine. 
    Ja sam se isto tako naslušala svakakvih savjeta, pa smo probavali dok nismo našli kombinaciju koja je odgovarala njoj osobno, nadam se samo da ćemo svi brzo naći dobitnu kombinaciju da bude lakše i bebama i nama 😊
    Tina se ništa ne javlja...  

• mumtobe
    19. Ožujak 2020. 12:25

Ja vec neka 3 tjedna pijem bio kult probiotike, tako da nadam se da ce joj to pomoci jos dok je u busi.
    A nemojte se cure nervirati, jer ne mozete nista promjeniti, ja sam sam se isto tak na pocetku isplakala, sad idem samo za tim da sve prode ok i da bebica bude zdrava. Neka oni nas samo dobro zastite, i bit ce to dobro💪

Jahanara
    19. Ožujak 2020. 12:26

U zaostatku sam sa citanjem jutros, raspisale ste se😉 samo javljam da je Sinsay otvorio online shop za djecu😀  pricale smo tu odavno o tome i cekale kad ce biti.

Vaki
    19. Ožujak 2020. 12:49

Karla- zaboravih komentirati nestanak buše... Vau! Kod tebe je to ekspresno otišlo.
    Jahanara - sad moram škicnuti kad si već podijelila vijest...
    Tina - sretno, draga! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Fever
    19. Ožujak 2020. 13:21

Za sinsay ako se prijavite mailom na newsletter dobijete kod za -10% 
    Meni sto jedino mozda trenutno treba ( jer sam sve kupila) je vreca za spavanje...
    Vi koje imate djecu jeste koristile to? Jel to treba il ne

It’s a baby boy💙

19. Ožujak 2020. 13:46

Ja si razmisljam... 15.06.2019. je bio ogroman toplinski udar, tako da ni ja zasad nemam tu vrecu za spavanje...nemam pojma uzeti ili ne, ali mislim da zasad necu

• Anita91
    19. Ožujak 2020. 14:30

Ja sam dobila laganiju vrecu za spavanje tako da imam, ali mislim da nece trebati, vec je i sada dosta toplo :).
    Nadam se da tina uziva sa svojim malim smotuljkom i da je sve dobro proslo 🤗

sagi
    19. Ožujak 2020. 14:34

Ja imam jednu vreću za spavanje pa ću vidjet hoću li koristit uopće. 

Fever
    19. Ožujak 2020. 14:36

Okej onda necu sada narucivati, cekati cu tamo kraj ljeta/pocetka jeseni.
    Tnx :-)

It’s a baby boy💙

Jahanara
    19. Ožujak 2020. 14:42

Fever mislim da se vreca ni ne preporuca prvih 6 tjedana. Mi smo s malom poceli koristiti kad je bila oko 2mj al je tada bila zima. Sada necu kupovati tamo do jeseni.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.