Karla, držim 🤞 da krene na bolje.
Bome ekspresno to kod tebe otišlo, nebi rekla da si rodila prije samo 5 dana 😊
A kad si počela pit probiotik i koji?
Karla da da isti dan smo rodile, morale smo se dokraja pratiti 😊
Mi smo jos u bolnici dok mi savove ne izvade jer kao da se nevracam ponovno izvana u bolnicu zbog ove ludnice vani. Mrvica je vec pocela dobivati na tezini. Lipo spava i papa, kombiniram dojenje i izdajanje pa joj na bocicu dajem da bolje napreduje, ali vuce ona i na cicu sve u 16 😁
Za grceve nemam pojma, necu unaprijed uzimati nego ako bude potrebe. Rekla samo svojima da uzmu kutiju hippa ako zatreba ali zasad mlijeka imam na izvoz 😂 nadam se da ce i pupak otpasti dok smo tu pa da i oko toga se nebrinem 😊
Jedva cekam subotu fali mi jako starija curka, ali ona uziva i bas je dobra, bas me zanima reakcija kad dođemo 💞
Bila mi je patronažna, dobila je sa 3230 na 3375, rekla je da je to u redu, valjda je - ne smijem pred mužem postaviti to pitanje na glas, misli da nisam normalna sa tolikom brigom.🤪
Inače zvala sam matični da vidim rade li i rekli su nek ne dolazim, samo neka muž dodje, ponese naše osobne,2 x 20 kn biljega i moju karticu tekućeg. Budući da sam ja nezaposlena morala bih se i na hzzo prijaviti radi naknade, a oni su isto rekli nek ne dolazim, sve preko maila.
evo mene da se malo javim jucer mi nije dalo uci na forum pisati nikako...Cestitam kome nisma... ja se bas malo psihicki lose osjecam zbog ovog virusa...samo se nadam da rodim zdravu bebu i da se vratimo kuci...bas sam u strahu i panici
Cure kod mene ludnica cijelo popodne. Mali cica i zaspe, spustim ga, nakon pet min urlabjr na najjace. Nikako ga uniriti, opet na cicu i cijeli dan tako, malo ga zeznem sa dudom na koju kapnem jednu kapljicu espumisana da dobije okusa inace ju pljuje, bradavice me bole za poluditi od cjelodnevnog nacicavanja. Mislim se da mu napravim bocicu Ad da mi se sise oporave i da mi nadodje mlijeko, iscjedio me skroz, ali nesto mi zao otvoriti ovaj NaN od 809gr zbog jednog dva obroka. Jel neka zna koliko Ad moze stajati otvoreno, jel samo mjesec ili duze?
Školjka kod mene tako od jučer 5 popodne i još traje.. 😔 patronažna mi rekla da joj ne dajem cicati duže od pol h.. a ona aktivno cica 15 min, ostalo je pokušavam buditi.. kad baš duboko zaspi stavim je u košaru i onda ide pol h spavanje i tako u krug..ovu noć sam je samo jednom spavala 2.5h kad sam jok dala dohranu..
Jutros od 5h opet ista priča..
Jako prducka i puno kaka od jučer, zna se i cijela neko zgrčiti..kao da je trbuščić boli..sestre u bolnici mi rekle da tek nakon dva tj dolaze te smetnje, da je prerano.. što vi mislite?
Jesu biogaia kapi za grčeve? Što preporučate da uzmemo? Jer ja sam uvjerena da nju nešto muči 🙄
Ja svom dam Espumisan i evo Mogu se zakleti da mu svaki put pomogne, mozda nema grceve u smislu da ga crijeva bole zbog razvoja, mozda samo proguta zrak, i moj aktivno cica 15 min, al ja ga ostavim duze da zaspe. Jel je drzis u onom jastuju, probaj je dojiti dok je u jastuku i sto njeznije spustiti na kauc bez puno pomjeranja i drmucanja. Ja svog dok prenesem u koljevku odma vrisak,pa sam ga na kaucu pocela ostavljat 🤷🏻♀️ Probaj i ti sa Eapumisanom. Ja svom kad place jako na dudicu stavim jedu kapljicu samo da dobije okus pa ga i to smiri. Neznam da nije nesto u zraku pa isti problem imamo 🙈🤷🏻♀️ Mi smo evo svog spakovali u auto i malo ga vozamo, za sad je miran, samo se buni kad mu dodje sunce na oci (nemojte rec da sam luda 🙈)
Hvala cure!
Evo nakon što je pojela jutros dobro se isprdila i podrignula i spava već sat i pol. To mi je znak da je puna zraka i muči je to..poslat ću muža po espumisan kapi.
Piše mi na otpusnom da moramo davati K i D3 vitamine, sad sve frendice mi rekle da su njihove bebe imale grčeve od toga..a patronažna spomenula da bio gaia ima s d3 u kombinaciji..jel koja od vas to uzela?
A i kako da uzmem kapi koje idu na recept a nemamo još pedijatra?!
Ja svom dajem D3K1 i on nema grceve od njih to sam sto posto sigurna, prije da ga muci taj zrak u crijevima nego da je od tih kapi. I ne idu na recept, ustvari mozda i idu al ja sam kupila.
I sad citam zasto je vitamin K bitan za bebe.. kako ga onda unositi ako ne putem kapi?
Da jako je bitan vitamin K, zato sam se ja ipak odlucila za te D3K1 kapi pa rwko ako vidim da ga bas one muce onda cu promjeniti, necu ih osudjivati unaprijed, nije svako dijete isto i ne podnosi svaki lijek isto.
Zato ja vec kupila probiotik za bebe,i cim rodim pocinjem davat ih..da uopce ne dodje do grcica.
Znaci, da kupim tu biogaiu sa d3? I ponesem u rodiliste?
Btw, netko je napisao da ce za sebe uzimati probiotik… ima neki razlog tome ili eto tak?
Da vidiš, ja uzimam probiotik ovako, možda joj onda ne treba dodatno? 🤔 o bože koliko upitnika imam o svemu iznad glave 🙈🤦
E da ovo sam zaboravila napisati, ja sam primjetila da kad uzmem probiotik on je taj dan nesnosan, al recimonjucer nisam uzela pa je bio kaos zivi. Mozda umislajm, al sta cu kad pratim promjene. Kad sam zvala pedijatra da ga narucim na prvu kontrolu pitala sam jel mu trebam davati probiotik, ona veli netreba ako he iskljucivo dojen jer u majcinom mlijeku ima probiotik 🤷🏻♀️
Meddleo hzzo ne radi tj ne rade sa strankama, papire ubacujes u hodnik u kutiju u svim hzzo uredima, ili saljes mailom na ppp@hzzo.hr u naslovu napisi samo za koji grad hzzo da znaju prosljediti. Ja sam slala tako i dobila sam odgovor u roku sat i pol da je sve ok i da je zaprimljeno.
Obrazce skinula s njihovog weba, ispunila i skenirala preko moba ( ima neka app skener pa sam skinula).
It’s a baby boy💙
Jahanara - sutra imam pregled pa ću vidjeti što će reči. Kako mene od početka sve boli od bljuvanja i mučnine, uopće ne znam ima li kakvih naznaka... Ja bih rekla da je sve kao i prije tjedan dana.
Minnie255 - znam kako ti je. Baš smo na redu u najgore vrijeme. Bilo bi lakše da smo već rodile ili da nam je termin u 5.mjesecu. Možda se varam, ali meni je stvarno već danas muka kad se sjetim da sutra moram koračit u zgradu gdje su smješteni ti jadni ljudi.
Karla, Skoljka, meddleO407 - kad sam ja rodila onda su mi rekli da ne smijem bebi davati ništa dok ne napuni 3 tjedna. To se promijenilo? Nama, na žalost, Espumisan kapi nisu pomagale... No, mnogima je to bio pravi pogodak. Stvarno to ovisi o crijevima naših bebica. Zapamtite Regulino prašak! Najčešće, kad beba ima grčeve onda vam imaju i kasnije problema sa stolicom kad krene kruta hrana. Još je to daleko, ali nas je to spasilo.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji