Meni isto ginekolog nije napravio taj bris. Trebalo je biti sljedeci tjedan na zadnjem pregledu prije prebacivanja u TA. Sad ni oni sami ne znaju sto ce biti.
Upravo citam da se sada SVE sto nije skroz nuzno, popust trgovina prehrane, ljekarni i benzinskih pumpi zatvara na 30 dana..
I sto sada npr. sa zenama koje rode? Ne radi ni maticni ni nista.. ne mozes ni dijete prijaviti da postoji, a niti se prijaviti za one jednokratne novcane pomoci od grada, zupanije.. a rok za sve 30 dana..
Bas nas je zateklo grozno vrijeme za ovo sve. Nadam se da je vrhunac zaraze blizu i da ce se sve smiriti za koji tjedan.
Ma radit ce, maticni, policija, zdravstveno i sve javne ustanove. Ovo je samo za za objekte koji okupljaju velik broj ljudi i privatne usluzne sektore, i dalje ce raditi javne ustanove, ducani raznih vrsta, drogerije, ljekarne. Ducani robe cini mi se da nece raditi 🤷🏻♀️.
Tina saljem 🤗
Tina nam je mozda vec i rodila, nadam se da cu se probuditi ujutro i procitati dobre vijesti💪🏻💪🏻😍
It’s a baby boy💙
Jutro curke..
Mamice kako ste?
Tina jel se mazite ili ste jos u komadu?
Cure kod mene ludnica cijelo popodne. Mali cica i zaspe, spustim ga, nakon pet min urlabjr na najjace. Nikako ga uniriti, opet na cicu i cijeli dan tako, malo ga zeznem sa dudom na koju kapnem jednu kapljicu espumisana da dobije okusa inace ju pljuje, bradavice me bole za poluditi od cjelodnevnog nacicavanja. Mislim se da mu napravim bocicu Ad da mi se sise oporave i da mi nadodje mlijeko, iscjedio me skroz, ali nesto mi zao otvoriti ovaj NaN od 809gr zbog jednog dva obroka. Jel neka zna koliko Ad moze stajati otvoreno, jel samo mjesec ili duze?
Školjka kod mene tako od jučer 5 popodne i još traje.. 😔 patronažna mi rekla da joj ne dajem cicati duže od pol h.. a ona aktivno cica 15 min, ostalo je pokušavam buditi.. kad baš duboko zaspi stavim je u košaru i onda ide pol h spavanje i tako u krug..ovu noć sam je samo jednom spavala 2.5h kad sam jok dala dohranu..
Jutros od 5h opet ista priča..
Jako prducka i puno kaka od jučer, zna se i cijela neko zgrčiti..kao da je trbuščić boli..sestre u bolnici mi rekle da tek nakon dva tj dolaze te smetnje, da je prerano.. što vi mislite?
Jesu biogaia kapi za grčeve? Što preporučate da uzmemo? Jer ja sam uvjerena da nju nešto muči 🙄
Cure kod mene ludnica cijelo popodne. Mali cica i zaspe, spustim ga, nakon pet min urlabjr na najjace. Nikako ga uniriti, opet na cicu i cijeli dan tako, malo ga zeznem sa dudom na koju kapnem jednu kapljicu espumisana da dobije okusa inace ju pljuje, bradavice me bole za poluditi od cjelodnevnog nacicavanja. Mislim se da mu napravim bocicu Ad da mi se sise oporave i da mi nadodje mlijeko, iscjedio me skroz, ali nesto mi zao otvoriti ovaj NaN od 809gr zbog jednog dva obroka. Jel neka zna koliko Ad moze stajati otvoreno, jel samo mjesec ili duze?
Školjka kod mene tako od jučer 5 popodne i još traje.. 😔 patronažna mi rekla da joj ne dajem cicati duže od pol h.. a ona aktivno cica 15 min, ostalo je pokušavam buditi.. kad baš duboko zaspi stavim je u košaru i onda ide pol h spavanje i tako u krug..ovu noć sam je samo jednom spavala 2.5h kad sam jok dala dohranu..
Jako prducka i puno kaka od jučer, zna se i cijela neko zgrčiti..kao da je trbuščić boli..sestre u bolnici mi rekle da tek nakon dva tj dolaze te smetnje, da je prerano.. što vi mislite?
Jesu biogaia kapi za grčeve? Što preporučate da uzmemo? Jer ja sam uvjerena da nju nešto muči 🙄
Je, Biogaia je za grčeve...
Je, Biogaia je za grčeve…
Biogaia je probiotik. Pomaze u sazrijevanju crijeva kod beba.
Espumisan,tiba kapi...su ti lijek za grceve.
Zato ja vec kupila probiotik za bebe,i cim rodim pocinjem davat ih..da uopce ne dodje do grcica.
Jutro svima!
Karla bio gaia ti je probiotik, pomaze da crijeva brže sazriju, ovak kako je Maja rekla. Ja ću svakako davati od rođenja, a dodatno možeš kombinirati nešto od ovog sto je Maja drugo navela, sab simplex, espumisan i nešto tog tipa sto je simetikon i pomaze automatski razgraditi zrak u pupi. Ja sam to davala prije jela jer mi je u 90% slučajeva bljucnula pa skupa s mlijekom i te kapi.
Maja situacija je stabilna 😂 mala mi bojkotira spavanje pa gledamo crtiće od 7, nakon obavljenog doručka, a duša mi spava 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji