Wow Gumbek zvuci nestvarno 😍 nek ti tako i ostanr dobar 😘 Ja ne smijem ni pomislit na pikantno ista.
Sta se cijepljenja tice, meni smijesno sta mi pedijatrica isla naglasavati da oni cijepe djecu tako da znam. Rekoh to i ocekujem he he Student samo hrabro, bit ce to dobro!
M-mama bas mi je drago to cuti da su napravili nesto kvalitrtno za klince. Jedva cekam 9mj da i mi odemo, jedva cekam!
Wow Gumbek zvuci nestvarno 😍 nek ti tako i ostanr dobar 😘 Ja ne smijem ni pomislit na pikantno ista.
Sta se cijepljenja tice, meni smijesno sta mi pedijatrica isla naglasavati da oni cijepe djecu tako da znam. Rekoh to i ocekujem he he Student samo hrabro, bit ce to dobro!
M-mama bas mi je drago to cuti da su napravili nesto kvalitrtno za klince. Jedva cekam 9mj da i mi odemo, jedva cekam!
Naglasila je da znas da ce te prijavit nadleznim sluzbama ako spadate u skupinu antivaxera, jer ima i jedan dio pedijatara koji to nece prijavit jer podrzavaju pravo izbora, a obzirom da je to u nasoj zemlji obavezno oni bi trebali podrzavat, a ovako zapravo oni krse pravila struke kojekakvim odgodama i zmirenjem na jedno oko.
Mene su u bolnici pitali hocu li da ju cijepe, na sto je moj odgovor bio: naravno. Morala sam potpisati da ju cijepe. Nisam ni trenutka dvojila cijepiti ili ne. Misljenja sam da ako joj nesto mora biti - biti ce, bez obzira na cijepljenje.
Jucerasnji dan smo jedva nekako pregurale, vecinu vremena je sisala. U setnji inace spava, ali jucer nije. Cak smo i morale napraviti pauzu za jelo.
Nadamo se boljem danu danas!
Puse od nas dvije! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jutro! Ma daj Gumbek pojma nisam imala! Uopce nisam u toku kaj se cijele te price tice.
Evo da prijavim da je moja mala fino spavala. Od 11 do pol4, i opet od pol5 do pol8. Guza nam je bolje danas, nadam da cemo to rijesiti cim prije. 🙏 Dojenje nam ide sve bolje, bradavice su se oporavile, zadnje je patronazna bila u ponedjeljak i dobila je 230g u 6 dana, tako da smo tad imali 3340g, a rodili se sa 3070g. 🤗 Jos se nismo kupali jer nam je pupak vlazio al mislim da je sad ok pa cu ju zvati da sutra dode izvaze ju i okupamo 😁 Gdje nam je pikica? Pusa svim mamama i bebama ❤😘❤
Nas nitko u rodilistu nista nije ni pitao. Usle u sobu, piknule bebe i dale one knjizice imunizacije i otisle. Ni rijeci sta je i zasto.
Niti mene nitko ništa u rodilištu nije pitao niti najavio cijepljenje niti rekao naknadno nego sam tek u otpusnom pismu pročitala da je cijepljena. Nije mi u redu da ništa ne pitaju ni ne kažu.
I mi imamo prvo cjepljenje uskoro protiv tuberkuloze. To moramo...
super je spavala. Jedva sam je probudila da sta pojede... moram je presvuc da se malo razbudi. Zato me sinoc nije tri sata ispustala. Samo je jela. Bas se najede pred spavanje i onda mir neko vrijeme. Tako lijepo i cvrsto spava.
Nas su piknuli za k1 i to je to. Sta su vama davali? Ali to je dobila odmah nakon rodjena mozda sat vremena nakon.
Meni su dosli odmah drugi dan, rekli da treba dobiti cjepivo, jel se slazem s tim i dali mi da potpisem. Prije odlaska je sestra dosla i piknula ju, a sa otpusnim pismom su nam dali knjizicu.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nas su piknuli za k1 i to je to. Sta su vama davali? Ali to je dobila odmah nakon rodjena mozda sat vremena nakon.
Vitamin k1 svi dobiju odmah po rodjenu, jer novorodjencad ima manjak a on sprecava krvarenja. a 2 dan ide cjepivo protiv tuberkuloze, ono u rukicu sta ostane onaj kruzic.
A sad s 2 mj imamo difterija, tetanus, pertusis, polio, influenza i hepatitis B. Druga doza s 4 mj, treca s 6.
Onda s godinu ide ovo protiv ospica, rubeole i zausnjaka i s 18 mjeseci ponovno doza ovog sta se prima s 2,4,6 mj.
Onda do pred skolu nema nista osim ako se netko ne odluci za dodatna tipa rota, pneumokok, kozice i cini mi se da ima po novom meningokok al to nije obavezno i oni se placaju.
Sortiraj odgovore
Najstariji