Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    19. Lipanj 2018. 20:42

Izgleda da smo ovih dana svi u istim problemima 😕 Ili je na rukama ili urla. Spavanje nula bodova. Ako i zaspi, to je na 15ak minuta, pa slijedi budenje s galamom samo takvom. Ni jest ne stignem. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

panda102
    19. Lipanj 2018. 21:15

I moja prekodana zaspi max sat vremena. Bas me izmuze svu hahahah a navecer navikla da je otac nosa i uspava a sad ga nemaaaaa i ona nikako zaspat.
    Mozak me boli. 
    Elena je meeeeed 💕💕💕
    Nisam nista zapamtila u nekom sam polusnu. 
    😘😘

Iskrica
    19. Lipanj 2018. 21:19

Hehehe pridružujemo se i mi klubu dnevnih nespavalica. Već danima bebica ne uspijeva pravo spavati kroz dan u komadu, sve nešto po 5, 10 minuta, pa pol sata u par navrata. Pa ja plačem od jada da nešto krivo radim. Jedino je danas potegnula 2 i pol sata, i to ne kod kuće nego dok smo bili u posjeti rodbini, doduše uz uobičajeno buđenje nakon prvih pola sata - i nakon par minuta nošenja se natrag uspavala i odspavala 2 sata. Izgleda da ju je sustigao umor...

• vokak
    19. Lipanj 2018. 21:27

i mi se pridruzujemo klubu nespavalica.od previse spavanja smo doski na grcice i premalo spavanja.i kad zaspe budi se i cvili tj ispusta neke cudne zvukove jer ga muci probava.jos kad jadan pocne plakat....

19. Lipanj 2018. 21:51

Ja se necu zalit, jedan spavanac od sat, jedan od dva-tri sata, jedan od sat i ponekad jos jednom kratko ubije oko na 30 min predvecer. U 21 spava ko top nocni spavanac, uz jedno budjenje za jelo i onda odvali do 6, 6.30.
    A i svi probavni problemi su nas zaobisli, a ja ne da jedem sve, vec ubijam po svemu sta kao izaziva grceve. Upravo jedem salatu od krastavaca i bijelog luka u jogurtu i uz to neku kobasicu pikantnu s rostilja

• Student24
    19. Lipanj 2018. 21:57

uf... Tezak dan onda svima. Ima da sutra svi kolektivno spavaju. :D
    Nama je sutra dva mjeseca. Kud vec... Prekosutra je cijepljenje i nekako sam sva poljuljana oko toga

• Student24
    19. Lipanj 2018. 21:58

Gumbek

Ja se necu zalit, jedan spavanac od sat, jedan od dva-tri sata, jedan od sat i ponekad jos jednom kratko ubije oko na 30 min predvecer. U 21 spava ko top nocni spavanac, uz jedno budjenje za jelo i onda odvali do 6, 6.30.
    A i svi probavni problemi su nas zaobisli, a ja ne da jedem sve, vec ubijam po svemu sta kao izaziva grceve. Upravo jedem salatu od krastavaca i bijelog luka u jogurtu i uz to neku kobasicu pikantnu s rostilja

Divno <3

19. Lipanj 2018. 22:13

Student24

Gumbek

Divno &lt;3

Mogu ti reci da stvarno je, bas je bebac za pozeljet, smije se cim mu se obratis, kad je naspavan i sit vec se poceo na glas smijat, a meni srce ko kuca. 
    A kad se smije isti je sestra, isti. 

19. Lipanj 2018. 22:16

Student24

uf… Tezak dan onda svima. Ima da sutra svi kolektivno spavaju. :D
    Nama je sutra dva mjeseca. Kud vec… Prekosutra je cijepljenje i nekako sam sva poljuljana oko toga

Znas da sam i ja dva tri dana bila, nas ceka u utorak pikica. Dosta sam citala i informirala se jos za malu, imala sam prilike bas u tom periodu s jednom mladom neonatologicom pricat na jednom rostilju, ono nisam dvojila ni sekunde o svemu tome, mala je sva cjepiva famozno odradila, vidjelo se ubodno mjesto dan dva i nista vise, al sad mi se bas mutilo po glavi svasta nesto. Al eto, ocito je to antivaxerima i cilj da se sto vise zbune roditelji i poljuljaju

m-mama
    19. Lipanj 2018. 22:24

Mi bili danas u aqua parku čikat na malom lošinju, necak je veci smo radi njega išli, malo je skuplje ali je super za klince i voda je slana iz mora! Ima i hlada i sunca, i ležaljki i mjesta bez ležaljki, u kampu je. Ocjena 10! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.