Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    21. Lipanj 2018. 16:54

Ajme yra koje oci mala ima 😍😍😍
    Predivna je

Honey
    21. Lipanj 2018. 16:58

NINA sretan rođendan i sve najbolje od srca 😘🥂🍾🎂 
    Yra super za ritam 🎉 a Mila je tako slatkaaaaaa 😍 Jooooj ❤ Uzivajte na moru, bas mi je drago da vam napokon lijepo ide 😘 
    Mi se danas kupali prvi put 🤗 super je bila malecka. Dobila je jos 70g u zsdnja tri dana, znaci 430g u 16 dana mislim da je to ok. Nadam se da cemo bar jos 200g dobit do pefijatrijskog za 11 dana. 
    Sara i mene malo frka ic sama s njom negdje, a doci ce to. Realno nema kaj biti moja se bas boli voziti i u autu i u kolicima. Bit ce putnica 😉 

Frajla
    21. Lipanj 2018. 17:07

Nina sretan rodendan 🍾🥂🎉🎉🎉🎉
    Nama je danas opet koma dan, imali smo epizodu vristanja pola sata - gladan je i zločesta mama mu hoce dati jesti 😱 probala jednu sisu, drugu sisu, lezeci, sjedeci, jedni sesirici, drugi sesirici, dnevna soba, spavaca...  ako sad nisam osjedila nikad necu 
    Na kraju je zaspo u suzama, probudio se za 5 min i onda je htio jesti 😏
    Poslje opet nece spavati, a premoren je, nista ne pomaze, nosenje, jedan bok, drugi bok, leda, trbuh... Na kraju sam ga ubacila u krevetic (preko dana mi je inace na kaucu), sjela pored, dodavala dudu i mazila po glavi kad pocne plakati. Samo sat vremena kasnije je napokon zaspo, pitam se samo koliko ce to dugo trajati 🙄

• Litta
    21. Lipanj 2018. 17:24

Nina sretan rođendan ti zelim i sve najbolje ☺☺☺☺☺☺

Honey
    21. Lipanj 2018. 17:39

Frajla moja zadnja dva dsna ima iste epizode. Jbt premorena he, nosamo ju a ona se bori da ima oci otvorene hahaha ludnica i stalno daj sisu za zvakanje. Tako premorena pa ne moze ni jest. Eto nadajmo se da nece potrajati. 😁

• ivaanaaa
    21. Lipanj 2018. 19:09

Joj svi imamo neke brige.. ja osim sto mrca mala nezeli jest imam savrsenu bebu..  spava cijele noci, preko dana to mest malo pojede pa malo ihra pa 2 sata spavanja i tako u krug.. dobila je samo 300g u 20 dana. Danas radili ultrazvuk glave, trbuha i srca i hvala bogu sve je ok. Sad u utorak idemo na kontrolu i ako nije dobila zadovoljavajuce grama idemo u bolnicu da vide zasto jede tako malo, kako se ponasa prije i poslije jela i tako to . Inace nepodrzavam tu pricu da majcino mlijeko je preslabo i lose, ali dali je moguce da zato nedobiva na kilazi..

• ivaanaaa
    21. Lipanj 2018. 21:25

Mame koje hrane bebe na bocicu koliko u prosjeku bebe vam popiju i koliko obroka. Nama je u subotu 2 mjeseca

• Student24
    21. Lipanj 2018. 21:50

ivaanaaa

Mame koje hrane bebe na bocicu koliko u prosjeku bebe vam popiju i koliko obroka. Nama je u subotu 2 mjeseca

Mi jucer navrsili 2 mj. Papa 7 boca po 130 ml. vi? 

• ivaanaaa
    21. Lipanj 2018. 22:43

Student24

ivaanaaa

Joj odmah u depru padnem.. mi u prosjeku popijemo 450ml u 6 obroka.. i to uz veliku muku.. a vi vise 900.. 

• Student24
    21. Lipanj 2018. 23:00

ivaanaaa

Student24

ivaanaaa

Joj odmah u depru padnem.. mi u prosjeku popijemo 450ml u 6 obroka.. i to uz veliku muku.. a vi vise 900..

Ali vi ste na svaka 4h. Mi imamo max razmak u noci do 6h i ostalo po 3h. Dohrana ili izdajanje? 
    Bebac je bas izjelica. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.