Netko je pisao za maramu, ja samo u topu, a beba u peleni. Oko 8, isto skoro umrla, s maramom cemo se druziti na jesen 😂
Nina svaka cast! Meni u stanu smeta svatko osim nas troje 😂 A godine... Taman najbolje 😉
M-mama lijepo vam je 😊 Mi imamo maramu, ali jos se nismo uspjele smontirati. Vruce mi je od same pomisli na nju.
A cijepljenje... Slazem se s Frajlom i Gumbek. Ok oni koji se ne mogu cijepiti iz nekih zdravstvenih razloga.
U jednoj raspravi o cijepljenju je bio komentar tipa: i kad je na semaforu zeleno, nitko mi ne moze 100% garantirati da cu stici na drugu stranu. To mi je bas nekako ostalo u pamcenju jer bas da je tako.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
NINA sve najbolje, sretna i vesela nam bila.
Ne kukaj za godine, nije to tako veliki broj, a postigla si u zivotu vec ono najvrijednije - 4 zlata si rodila
Mi se konstantno nosimo haha vjerujte da na kolicima imam prst prašine u hodnihu. Vozila sam ga ravno 3 puta u dva mjeseca u kolicima 😂
Ja pregrmim vrucinu nekako, malca samo u pelenu ako smo u setnji/stanu, a ako idemo negdje gdje cz ga vadit samo bodi bez rukava. U ringslingu smo trenutno
Nina draga zelim ti sve najbolje u zivotu i mnogo srece za tvoj rodjendan. Ljubim vas sve hahahaha
Cjepljenje - uvijek moze doci do komplikacija. I kod obicnog farbanja kose i kuhanja kafe. Jbg tako je.
Cjepljena sam i cjepit cu. Svadjat se i ubjedjivat nekog necu. Neka radi kako misli.
Ja jucer se najela mahuna. Trebam li vam spominjati krceve od sinoc sat vremena hahahah aj jesam glupaaaaa 🧐🧐🧐🧐😭😭😭😭
Jadno dijete.
Pusa za sve
Nina sretan rodjendan! :)
Moje dijete spava jos!! Zaspao oko 9 sinoc, papao u 2i20 pa u pola 6. Igrao se do 6i15 i od tada spava...
Nina sretan ti rodendan! 😘😘
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Nina, sretan rođendan!!!
Uživaj u svojim godinama...jako brzo prolaze. Ja sam sa 33 rodila svoje trece dijete.
Da, stvarno dobro znam kako je to kad je u kući kolodvor! Stano nam je prometno i moram priznati da ja to volim. Volim kad mi netko slucajno nabasa u vrijeme rucka pa podijelimo to sto imamo i zajedno jedemo. Volim iznenadne kave i spontana druzenja. Nekad sam se toga uzasavala, a sada, s vremenskim odmakom mi je to super.
Ni ja svoju miciku ne nosim u nosiljkama po ovim vrucinama.
Cijepljenje...po mojem misljenju bi trebalo biti obvezno za sve. Imam susjede koji ne cijepe i liječe klince bolesničkim pomazanjima😐😐😐 etericnim uljima i kokosovim uljem.
Mi smo na moru i super nam je.
Moram pohvaliti svoju malu prdekalicu: mi smo uhvatili ritam!!!😍😍😍🐞🐞🐞🦄🦄🦄🦄
Mi smo danas bile kod pedijatra... Lara sada ima 4500 g i duga je 55 cm. Za sada je sve u redu.
Meni je bilo najbitnije da ona dobije dosta jer je ispocetka slabije dobivala.
Odmah smo odradile i prvu voznju u autu same nas dvije 😊 Nekako mi nije bilo svejedno, neka lagana panika. Ali nije tako strasno kao sto sam si ja mislila.
Sad se sakrivamo unutra dok malo ne zahladi za setnju.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji