Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dare12
    17. Lipanj 2018. 18:38

Zene, evo da se i mi javimo... samo cicamo i spavamo, beban za pozelit nakon ova dva . 😀 Jos nismo poceli sa D3+K1 kapima koje su nam rekli sa 2 tjedna da pocnemo koristit. Jucer nam otpa pupak, u setnju jos nismo isli, mama jos spremna. Saljemo svima poljupce...😘

<3 Zivot se minja od tame do sunca , kad kraj tvoga srca jos jedno zakuca... <3

m-mama
    17. Lipanj 2018. 19:00

Darea medena beba,  ❤️❤️

m-mama
    18. Lipanj 2018. 04:20

NINA-preslatka je

Zar moram odabrati samo jednu sliku? Ima ih tisucu 😂

m-mama
    18. Lipanj 2018. 04:23

Evo moje okruglice na moru

Frajla
    18. Lipanj 2018. 08:22

Preslatke su vam bebuške.
    Nina, sad bar znaš zašto si imala toliku žgaravicu 😉

m-mama
    18. Lipanj 2018. 09:13

Nadam da se ce mu ostati plave okice :) 

kathryn
    18. Lipanj 2018. 11:25

Bok mamice...bebice su vam divne! Mi danas imamo mjesec dana i mama je jako sretna zbog toga! Cekamo patronaznu danas/sutra da vidimo koliko smo dobili od izlaska, prosli pon tj.nakon 3 tjedna je bio na +730g i dogurali do velikih 3030g pa se veselimo brojci ovaj tjedan! Dominik svima salje puseeeee...😘😘😘😘

Iskrica
    18. Lipanj 2018. 12:26

Aaa kakvi mali slatkiši svi po redu! 

Sarita_00
    18. Lipanj 2018. 13:18

Bebice su pravi bombonceki 😍😍
    Do kad vam dolaze patronazne? Nama je bila prosli cetvrtak i rekla je da ju zovem sa nekih 3,5 mjeseca pa ce doci prije nego pocnemo uvoditi namirnice. 
    Zadnji puta me napala kad sam rekla da sam ubacila dohranu prije spavanja, da bi me sutradan zvala i rekla da je razgovarala sa pedijatricom i da joj nakon svakog podoja dam dohranu jer slabo dobiva na tezini. Sad uz dojenje dobije jos 3-4 puta dohranu. U cetvrtak idemo kod pedijatrice, pa cemo vidjeti jesmo li dosle do carobne brojke od 4500 g. 
    Puse svima! 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

kathryn
    18. Lipanj 2018. 13:38

Nama je bila ukupno 3 puta, kad smo dosli doma, za 2 dana opet da ga vagne, dosla na kupanje tjedan dana nakon sto je pupak otpao i sad je rekla da ce jednom tjedno doci da vidimo kako dobiva na kilazi! A opet ak ju zatrebamo nesto moze doci kad god...
    Ajme 4500g, to mi je jos dalekooo.. ja cekam da dodemo na 3500g 😄 a s obzirom kak papa bude brzo! 😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.