Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zrinchy
    20. Lipanj 2018. 13:30

Boook cureee! 
    Evo i nas, malo kasnimo, ali smo jos mali pa nam treba vise vremena da se uhodamo. Uglavnom smo dobro, spavamo super, cicanje steka ali se popravljamo svakim dan.
    Nas su isti cijepili protiv tbc, nisu trazili pristanak, ali ja sam za cijepljenje pa mi je to bilo ok. Ali naglasili su da je protiv tbc-a. Saljem vam puse makar izgledam ko da sam dotako dno zivota:

[/url

• Litta
    20. Lipanj 2018. 15:42

Zrinchy presladak je. 😍😍
    Nama je samo usla sestra i doktorica u sobu rekli da ce je cijepit protiv tbc i piknuli. Ja nemam nista protiv toga pa nisam nista ni pitala.
    Mi smo danas bili na sistematskom. Imamo tocno 4 tjedna. Dobila je 1200g i narasla 5,5 cm. Ja ju samo dojim. Doktor je zadovoljan, kaze da samo nastavim tako. Jos uvijek su joj suzni kanali zacepljeni pa smo dobili kapi. 

• Student24
    20. Lipanj 2018. 16:18

hej. Kako ste danas? Noc je bila standardna :) ujutro je opasno krenuo kenjkat opet, ali nakom par sati borbe uspjela sam ga dobit da odspava, sat vremena se igrao i sad se opet srusio da spava. :)

Honey
    20. Lipanj 2018. 17:03

Mi smo dobili isto k1 odmah. Isto nista pitali za tbc, ssmo usli i rekli da ce cjepit, odradili i dali knjizicu. Ja cu svoju i za kozice kad dode vrijeme. I ja sam cijepljena na kozice rotu itd u njemackoj. Tamo nista ne pitaju, sve dobis i bok. Moja jedva zaspala oko pol 2, i spavala sad do 4. Nebi ju budila al morala sam zbog prematanja i guze. Sad je na cici pa cemo vidjet pretpostavljam da ce odspavat jos malo 😁 

20. Lipanj 2018. 17:13

Mi cemo samo obavezna po kalendaru, eventualno kad krene u jaslice ako bude bolezljiv onda jednu dozu protiv pneumokoka.

panda102
    20. Lipanj 2018. 17:36

Mi smo dobile poziv za tuberkulozu. To moramo primit jer smo iz Bosne doselili a inace se u Sloveniji ne prima. 26.7. Imamo cjepljenje. 
    5.7.prvi pregled. 
    Zrinchy Vilim je presladak. 
    Ja si narucila aventovu pumpicu elektricnu i Dr Brown’s flasicu. Da mogu je nekad i muzu ostavit jer lagano je pocinjem sanjat hahahaha
    Pikiceeeeeeeee

Frajla
    20. Lipanj 2018. 19:58

Ja neznam kako vi s tim marama, mi smo se upravo vratili iz 10 minutne setnje po hladu i ja mogu komotno cijediti majicu... 
    Sto se cijepljenja tice ne slazem da roditelji trebaju imati pravo izbora jer ne ugrozavaju samo svoje djete nego i one koji iz nekih zdravstvenih razloga ne smiju primiti neko cjepivo, njih bi trebao stititi "imunitet krda". A i mnogi su se pravili pametni, a sad kad su krenile ospice stoje u redu za cjepljenje. Isto kao sto nemaju prvo izbora hoce li dijete ici u osnovnu skolu ili ne... ali dobro, sto kazu, misljenje je kao ***, svatko ga ima 😉 pa tako i ja 😁

20. Lipanj 2018. 20:57

Ja se isto slazem da nebi trebali imat pravo izbora, cjepiva trebaju biti provjerena i sve informacije roditeljima dostupne, a pravo izbora nas je dovelo tu gdje jesmo- korak pred epidemiju u 21 stoljecu. Nase bebe nisu zasticene, na prvom sistematskom sam pitala pedijatra, rekao mi je da su preko posteljice dobili nesto antitjela i dojenjem dobiju nesto ako smo mi procjepljene protiv ospica, al sve je to vrlo upitno, 100 faktora utjece na to. Tako da su nase bebe ugl bez neke zastite za ospice, a eto neki su sebicno odlucili da nece cijepiti pa su bebe i djecica koja imaju stvarne kontraindikacije izlizene riziku kakvog nije bilo desetljecima. 

Honey
    20. Lipanj 2018. 21:37

Svako ima pravo na svoje misljenje, pa cu se sloziti ovdje sa Frajlom i Gumbek, nebi tu trebali imati pravo izbora. Inace treba postivati struku, al to je u nas opcenito problem. 

Honey
    20. Lipanj 2018. 21:54

Wow NINA, najljepsi broj 33 😘 ma ti si superžena i supermama 💪 Kod tebe uvijek prometno, svaka cast. Ja neznam kako bi da mi stalno netko dolazi. Danas bio covjek iz T-coma i jedva sam ga prozvakala. Hahaha. Rado bi dosli da imamo privatni avion 😉 Zelim ti lijep provod sutra, i da ti dan bude lagan kao pero, da sve ide ko od sale bi se reklo. A sutra cemo rodendanske zelje 😘❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.