Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    26. Travanj 2018. 13:46

Takutaka predivan je Roko 😍 Vidi kosice, vec irokezoca, srce slatko ❤ Bas sam se pitala kako ste nam vas dvoje! Kako se ti oporavljas? 
    Gumbek ovo je grozno sa sogi, ja neznam, mislim da bi joj rekla neke stvari da bi se mogla naljutit, u takvim situacijama mi je uvijek zao te djece. Ja sam svima vec rekla da ne zelim da dolazi itko prvih 3 tjedna - mjesec dana. Nadam se da su to shvatili ozbiljno. 😅 Mamu cu pozvat nakon par dana da dode, mozda. 
    Ovo mi je prvo dijete, muzu drugo al kao da je prvo, i toliko ju jedva cekamo da stvarno zelimo biti s njom prvih 2-3 tjedna sebicno sami, naravno ako necu trebati pomoc. A mozda sve bude drugacije kad rodim, vidjet cemo. 

26. Travanj 2018. 14:02

Honey

Takutakapredivan je Roko 😍 Vidi kosice, vec irokezoca, srce slatko ❤ Bas sam se pitala kako ste nam vas dvoje! Kako se ti oporavljas?
    Gumbekovo je grozno sa sogi, ja neznam, mislim da bi joj rekla neke stvari da bi se mogla naljutit, u takvim situacijama mi je uvijek zao te djece. Ja sam svima vec rekla da ne zelim da dolazi itko prvih 3 tjedna - mjesec dana. Nadam se da su to shvatili ozbiljno. 😅 Mamu cu pozvat nakon par dana da dode, mozda.
    Ovo mi je prvo dijete, muzu drugo al kao da je prvo, i toliko ju jedva cekamo da stvarno zelimo biti s njom prvih 2-3 tjedna sebicno sami, naravno ako necu trebati pomoc. A mozda sve bude drugacije kad rodim, vidjet cemo.

Ma nema tu neke pomoci, jednostavno je takva, briga ju sta joj djeca rade jer im se ne zeli zamjerit. Ima valjda griznju savjesti jer ne provodi s njima vrijeme kvalitetno.
    Mozemo jedino zakrvit i vise ne imat kontakt, a to bi mi zao bilo kakva god da je. 
    Mozes mislit kad muz skriva neke igracke skuplje kad oni dolaze, zvuci djetinjasto od nas, al hrpu puta smo mi brisali suze maloj jer su joj potrgali nesto, a ona kaze a djecja posla. 
    Kuzim te za posjete, meni je ok najblizi, na sat vremena, na kavi. 
    A ostalima, nebi zamjerila nikom da mi ne dodje jos 2 mjeseca. 😆

Frajla
    26. Travanj 2018. 17:03

Takuta roko je preslatki, a frizurica je odlicna 🤣

• Takutaka1
    27. Travanj 2018. 08:03

Dobro jutro! 
    Ima frizuru na mamu, ovako san i ja imala kad san se rodila 
    Honey sad smo super..hvala sta mislis na nas 😍 zapravo ja san se odma prvi dan digla na noge i oporavljala sam se odlicno odma od pocetka 😁 zaboravis brzo na sve traume poroda kad kraj sebe imas zdravo dite 😊😊
    Yra kako je tebi prosa oporavak od carskog?  Nosis li kakav steznik ili nesto? U mene je jos drob ka da san u 5. misecu trudnoce 😂😂
    Kako vase bebe spavaju noc i budite li ih vi za hranjenje? 

27. Travanj 2018. 08:15

Takutaka1

Dobro jutro!
    Ima frizuru na mamu, ovako san i ja imala kad san se rodilaHoney sad smo super..hvala sta mislis na nas 😍 zapravo ja san se odma prvi dan digla na noge i oporavljala sam se odlicno odma od pocetka 😁 zaboravis brzo na sve traume poroda kad kraj sebe imas zdravo dite 😊😊
    Yra kako je tebi prosa oporavak od carskog? Nosis li kakav steznik ili nesto? U mene je jos drob ka da san u 5. misecu trudnoce 😂😂
    Kako vase bebe spavaju noc i budite li ih vi za hranjenje?

Ja ne budim, probudim ga kad ja idem lec ako je proslo vise od 2 sata od zadnjeg jela, cisto da se on ne probudi cim ja oko sklopim, a ostatak noci se budi jednom ili 2 puta i onda ga presvucem ako je kakao i nahranim, inace ga ne diram. Mi smo vratili porodjajnu tezinu brzo, imam osjecaj da dobro napreduje pa ga ni ne budim iz tog razloga.

Mama mia
    27. Travanj 2018. 08:45

Frajla izasle smo u setnju jer vrijeme je super i steta mi je drzat je stalno zatvorenu. Kao sto si rekla od svjezeg zraka joj nista nece biti. Evo saljem vam svoju miskicu. Kako ste mi vi?

27. Travanj 2018. 09:50

Ivana 1603

Frajla izasle smo u setnju jer vrijeme je super i steta mi je drzat je stalno zatvorenu. Kao sto si rekla od svjezeg zraka joj nista nece biti. Evo saljem vam svoju miskicu. Kako ste mi vi?

Ona vec ima šiškice 😍
    Prava mala ženska

Mama mia
    27. Travanj 2018. 11:34

Da ja sam prava curica 😉... nego cure htjela sam  vas pitati za onaj nstavak kolica jaje ga mi zovemo mozda i vi. Kad ga koristiti?  Mi smo za sada samo u kosari. Kad mi Rita napuni mjesec dana ic ce mo ic malo dalje na put pa mi prakticnije djeluje to jaje nego kosara.

• Takutaka1
    27. Travanj 2018. 12:36

Ivana Rita je prekrasnaaa, terminusica naša 😍😍 i mi smo danas bili prvi put u setnji, malac prespava cili izlazak...u nas je vrime ka da je vani 7. misec pa steta to ne iskoristit i stat u kuci bzvz...za spavanje pitam jer je Roko vec drugi put odspava cilu noc u komadu, od ponoc do 7 jutros..nisan ga budila, al neko kaze da triba neko da ne pa nisan ni sama pametna 😂😂 
    Za jaje se ja isto pitan, al to nek nam odgovore ove iskusnije mame 😁

27. Travanj 2018. 12:46

Jaje pod obavezno! Nemojte se zafrkavat u voznji s kosarama i drzanjem u rukama. Jaje je sigurno, testirano i cuva glavu i kicmu vase bebe. 
    Nece se kicma iskrivit nit ce se ista lose bebi desit od polozaja u jajetu, a u kosari je jedno jace kocenje dovoljno da se kajete cijeli zivot. 
    Mi smo iz rodilista izasli u jajetu i u setnju odemo u jajetu ili marami, kosaru ni ne posjedujemo.
    A i zakon nalaze voznju u autosjedalici, a za male bebe to je iskljucivo jaje, tako da to vam je jos jedan od razloga, a 500 kn za kaznu svi radje potrosimo na nesto drugo.
    Za duzi put se savjetuje pauza svaka 2-3 sata, malo bebu izvadit da se protegne i onda nastavit, to se obicno i s hranjenjem poklopi. 
    Eto, moj savjet vam je od srca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.