Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    25. Travanj 2018. 11:08

Yra, nadam se da je skokic koji je malo uranio jer ovako bas tesko funkcioniramo, srce mi se slomi koliko vristi kad ga presvlacimo ili prebrisavamo. Jutros se budalas zagrcnuo, valjda je uzeo mlijeka u usta i zaspo. I dok mu je jos curilo iz usta on jos zjeva da bi jos 
    Kako Milin pupkic? Jel sad ok ili morate jos ici kod pedice?

Frajla
    25. Travanj 2018. 11:13

Honey

Frajla i meni je Yrin post onako wow, još je ona sa CR A kažu da bebe nemaju prvih dva-tri mjeseca neki ritam na koji možeš računati, tako da, bit će još svega sigurno. Kako si ti? Jel vaga sad malo stala na mjesto napokon?

Ma ja sam dobro, muz mi je jos doma pa se stignem malo i odmoriti nekad popodne
    Jucer sam bila na svojoj staroj kilazi i ugurala sam se u traperice za ici dok mullera (bila u trenerci i O me popiskio taman prije nego cu krenuti 😂). Ali dobro, prestala sam se brinuti, dok se cicke pune sve je to ok

yra
    25. Travanj 2018. 11:30

Ponosna sam na samu sebe: nalakirala sam si (napokon!) nokte na nogama!!!
    Nakon dugo vremena!

25. Travanj 2018. 12:12

yra

Honey

Frajla i meni je Yrin post onako wow, još je ona sa CR A kažu da bebe nemaju prvih dva-tri mjeseca neki ritam na koji možeš računati, tako da, bit će još svega sigurno. Kako si ti? Jel vaga sad malo stala na mjesto napokon?

Joj…ja bih krepala da moram biti stalno doma.🤣 Bitno da mi rit vidi cestu.😁
    I inače sam posvuduša.
    Bitno je da imam cicu, tetru i kolica…
    Više nam ne treba…ok, i par kuna za sladoled ili kavu! Dojim i prematam gdje stignem…
    Čekam da malo stasa pa ćemo i u maramu.
    Ima li netko tutorial kako namjestiti tkanu maramu?

Wrapyouinlove na youtubu upisi, teta sa sarenom kosom :D
    Ima  video FWCC with a twist- newborn

Mama mia
    25. Travanj 2018. 19:18

Hej cure ja sam bila na proljetnicama rodila sam ima skoro mjesec dana rekli su mi da se ovdje pridruzim sada. 😊

yra
    25. Travanj 2018. 22:20

Frajla

Yra, nadam se da je skokic koji je malo uranio jer ovako bas tesko funkcioniramo, srce mi se slomi koliko vristi kad ga presvlacimo ili prebrisavamo. Jutros se budalas zagrcnuo, valjda je uzeo mlijeka u usta i zaspo. I dok mu je jos curilo iz usta on jos zjeva da bi jos
    Kako Milin pupkic? Jel sad ok ili morate jos ici kod pedice?

Pupak je sad ok, otpao je kod pedice dok joj ga je lapizirala. Poslije joj he ostao crni krug oko pupka...valjda od tog štspića kojim je lapizirala. Sad je i taj krug nestso.
    Mislim da i Mila ima skok u razvoju. Nacicava se do besvijesti, a grudi su mi tvrde i bole. Znam da ne smijem izdojiti nskon što se ona najede jer ću ući u začarani krug jer će se automatski i više mlijeka za slijedeći podoj stvoriti. Ništa...dojiti na zahtjev js jedini lijek...a to znači svakih sat vremena...i kraće!😣🤤😌
    Ivana1603, dobro došla i ovdje! Piši nxm malono svojoj bebolini...

yra
    25. Travanj 2018. 22:22

Evo, dojim već sat vremena...uz prekide i pokušaje mojeg odlaska pod tuš!😅😅😅

Frajla
    26. Travanj 2018. 07:38

Yra, jesi se uspila otusirati? 🤣
    Mi smo jucer popdone imali pravi cico maraton, sto kazes dojenje svakih manje od sat vremena, a onda od 7 dva sata u komadu s kratkim spavancima na cici. Uopce mi nije jasno gdje mu stane toliko, a nije povraco ni bljucko.
    Na kraju sam mu otela sisu jednom kad je zaspo, kažem muzu odoh na tuširanje, spavat ce bar 5 min, a za drugih 5 se snadi nekako 😆
    Ali zato je nocas bilo odlicno, budenje svaka 2,5-3 sata i svaki puta se uspio sam uspavati u kreveticu, uz malo kenjaknja, ali bez suza 🎉

Frajla
    26. Travanj 2018. 07:42

Ivana 1603

Hej cure ja sam bila na proljetnicama rodila sam ima skoro mjesec dana rekli su mi da se ovdje pridruzim sada. 😊

Dobro dosla i ovdje ivana 😘
    Vidila sam da si na onoj temi pitala za setnju, mi smo isli sa 10 dana prvi put, a to samo jer muz nije mogao prije, a meni je bilo malo rano za tegliti kolica sama niz stepenice. Prije toga smo bili na balkonu.
    Nema mu sta biti od svjezeg zraka, samo mu moze goditi
    Ugl, kao sto su cure rekle, bebe nebi trebale jedino na jak vjeta, a za ovo sto malo puse i zg je dovoljna pamucna kapica

Frajla
    26. Travanj 2018. 08:00

Ispricavam se na monologu, nisam usavrsila pendinu metodu čitanja, a imam jos i trudnicki mozak pa zaboravim...
    Htjedoh pitati jel se vase bebe glasaju nekad kao macka koja je pogutala klupko dlaka? 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.