Ispricavam se na monologu, nisam usavrsila pendinu metodu čitanja, a imam jos i trudnicki mozak pa zaboravim…
Htjedoh pitati jel se vase bebe glasaju nekad kao macka koja je pogutala klupko dlaka? 🤔
Necemo o glasanju, haha muz i ja se nekad samo pogledavamo, ne sjecam se da mi se mala tako glasala.
Ima tu od macke, skripanja, cviljenja, zavijanja, ma svega i svacega.
Presmjesno mi bude.
Jesu vam krenuli gosti?
Nama za sad bili starci i sestra od mm i moja sestra, za vikend se najavila sestricna s obitelji al da joj javim jel nam ok.
Znam da se nece naljutit, a nekako mi i je malo rano, pa tek cemo 2 tjedna, a opet si mislim pa vec smo krenuli i van i jucer sam s njim u ducan otisla.
Mi cemo ici u slavoniju taman malo prije nego ce napuniti mjesec dana, pa cemo tamo odraditi goste. Ali imali smo jedne s djecom za vikend, jedva smo prezivili. Ja sam se trudila ostati skulirana i brinuti se samo o bebi, a muz je dobio u zadatak goste, ali nije bas pomoglo, jadnicak je osjetio da se nesto dogada i te dvije noci smo presjedili s njim u rukama
Mi cemo ici u slavoniju taman malo prije nego ce napuniti mjesec dana, pa cemo tamo odraditi goste. Ali imali smo jedne s djecom za vikend, jedva smo prezivili. Ja sam se trudila ostati skulirana i brinuti se samo o bebi, a muz je dobio u zadatak goste, ali nije bas pomoglo, jadnicak je osjetio da se nesto dogada i te dvije noci smo presjedili s njim u rukama
Tako je nama bilo s malom par puta, iako je bila izvrstan spavac, par puta se bas vidjelo da je uzrujana i da se jadna ne moze umirit. Proklinjala sam tad i goste i babinje i ljude koji ne znaju granicu.
To nam se i iza krstenja desilo, iako nismo imali veliko krstenje, najuzi i kumovi, samo crkva i rucak u restoranu. Cak je muz inzistirao i da ju ne uzimaju svi u ruke za slikanje vec da bude kod njega ili mene pa da se s nama slikaju, al mala dva dana poslje nije mogla doc sebi.
Meni gosti ne smetaju, samo neka dođu.
Vrata su otvorena, kave ima!😊
Nek se zapišu u red za babysitting!
Sestre i njihove obitelji ne smatram pod goste, imam ih dvije...oni su mi dosli vec prvi dan na par minuta. Meni je to ok jer su moje, nisu mi opterecenje i kuze situaciju.
Sestre i njihove obitelji ne smatram pod goste, imam ih dvije…oni su mi dosli vec prvi dan na par minuta. Meni je to ok jer su moje, nisu mi opterecenje i kuze situaciju.
Sad cu zvucat grozno, al moja sestra mi nije opterecenje, isto je dosla prvi dan, uskocila skuhat kavu, izvadila ves iz masine i stavila na zicu, iako sam ja bila super, nije morala. Ona ima velike klince koji su se s curkom mojom igrali, sve super. A od mm sestra ima male klince koji rade sta zele kad dodju, mislim dovoljno je reci da s papucama idu na tetru na kojoj mi beba lezi, a ona mrtva hladna sjedi i gleda ih. A muz i ja ko zandari strazarimo nad njenom djecom, ko kreteni se nekad oajecamo.
Pozdrav drage tete, evo i naaas 😍😍
Danas imamo 17. dana, super smo dobri zasad 😂😂 ja isto dojin, Roko napreduje, mislin da je i nas uvatia skok u razvoju jer smo staaalno zadnja dva dana bili na siki, a i primjecujem da mi se stvara vise mlika...
Sta se tice posjeta meni ne smetaju, al mislin da je to sve stvar kako se mama osjeca...ako nisi jos spremna za posjete lipo odgadaj koliko mozes 😉
Saljemo vam puseee😘😘
Pozdrav drage tete, evo i naaas 😍😍
Danas imamo 17. dana, super smo dobri zasad 😂😂 ja isto dojin, Roko napreduje, mislin da je i nas uvatia skok u razvoju jer smo staaalno zadnja dva dana bili na siki, a i primjecujem da mi se stvara vise mlika…
Sta se tice posjeta meni ne smetaju, al mislin da je to sve stvar kako se mama osjeca…ako nisi jos spremna za posjete lipo odgadaj koliko mozes 😉
Saljemo vam puseee😘😘
Ma najslađi su tako musavi. Jos kad im se onako kapljica cijedi iz kuta usana, ko male mace :)
Sestre i njihove obitelji ne smatram pod goste, imam ih dvije…oni su mi dosli vec prvi dan na par minuta. Meni je to ok jer su moje, nisu mi opterecenje i kuze situaciju.
Sad cu zvucat grozno, al moja sestra mi nije opterecenje, isto je dosla prvi dan, uskocila skuhat kavu, izvadila ves iz masine i stavila na zicu, iako sam ja bila super, nije morala. Ona ima velike klince koji su se s curkom mojom igrali, sve super. A od mm sestra ima male klince koji rade sta zele kad dodju, mislim dovoljno je reci da s papucama idu na tetru na kojoj mi beba lezi, a ona mrtva hladna sjedi i gleda ih. A muz i ja ko zandari strazarimo nad njenom djecom, ko kreteni se nekad oajecamo.
Ima takvih više oko nas. Ja to smatram lijenošću jer im se jednostavno neda uhvatiti ukoštac sa vlastitom djecom. Oni bi da netko drugi taj dio odradi...tako ja to vidim.
Takutaka, Roko je presladak! Ima preslatka mala ustašca! Medenko mali!😍
Kad sam rodila prvo dijete mučna mi je bila pomisao da mi dolazi svekrva (sada bivša). Baš sam se loše osjećala kad kod bi dolazila jer sam imala snažan osjećaj da me procjenjuje. Poslije sam shvatila da me osjećaj nije varao.
Ionako smo bile dva različita svijeta. U potpunosti.
Sad me više nitko ne procjenjuje...ono što me nije ubilo - ojačalo me!😂😂😂
Jučer joj se guza lagano zacrvenila. Siroto moje, mora da ju je i peckalo kad joj je mokraća sklizila po tome.
Moram je probuditi jer moram po klince u školu.
Ima takvih više oko nas. Ja to smatram lijenošću jer im se jednostavno neda uhvatiti ukoštac sa vlastitom djecom. Oni bi da netko drugi taj dio odradi…tako ja to vidim.
Bas tako, mislim ne kuzim kako mozes pustiti dvoje djece da nogama lamacu oko novorodjenceta, a ona blazeno ispija kavicu i cekira facebook. Nije to prvi put. A zena ima 35 godina.
Sve je to vec vidjeno s njene strane. Ona ne opominje svoju djecu jer ne zeli da joj zamjeraju.
Ja sam svoju dvogodisnjakinju x puta iz parka jednostavno uzela i odvela kuci ako nije slusala i ako nisam mogla s njom izac na kraj, pa nek se dere doma koliko hoce. A kamoli da mi skace po necjem novorodjencetu.
Sortiraj odgovore
Najstariji