yra dobro znat da postoji i za novorodjencat. ni ja nisam od kemija, ali nemozemo zastiti bas ih da uopce ne osijete sunce.
btw taj espumisan i biogaja jel vi to na svoju ruku dajete ili?ja neuka ne znam procijeniti jesu li u pitanju kolike ili samo probava i prduckanje
Bio gaia je probiotik, pomaze da crijeva brze sazriju, pa onda bebice imaju manje problema i s grceiva i s bolnim prduckanjem. Trebalo bi ga redovito uzimati. Espumisan je protiv nadutosti, pa pomaze da se lakse isprde. Ovo se ne mora uzimati redovito, nego po potrebi.
Sve ide na svoju ruku, kupuje se na slobodno
cure koja od vas ima bebicu manje porodjajne tezine?koje bocice im dajete? ja za sad koristim avent ali sam morala malo prosiriti rupicu jer bebac malo slabije vuce,nema bas snage.imate li preporuku za neku drugu bocicu?
Hej cure, evo i nas dvije 💕 Dok sam malo dosla do sebe 😅 Nicole muci bolno prduckanje, pa smo kupili biogaiju, a muz je uzeo i espumisan. E sad mi nije jasno, tamo su mu u ljekarni rekli ni slucajno ne kombinirati. Sad neznam zasto 😕 kao davati ili jedno ili drugo. Jucer smo imali neprospavanu noc od 1 do 9 jutros, cice su bile bez stanke. Sa tri dana smo imali jedno takvo popodne. Danas je posrala muza dva puta na presvlacenju i mene jednom. 💩💩💩 To jer sam se njemu smijala hahaha i onda je letilo i dva metra po podu, strasno nesto 😂 Inace vratili smo porodajnu tezinu i samo dojim. Preporuke za prehranu? Kao trebala bi sve jesti? Malo me muci apetit al trudim se jesti dovoljno. Kile su kao i prije trudnoce, strija nisam dobila. Sto je lijepo jer sam ih ocekivala 😁 Boli me povremeno stidna dolje. Trebam uspotiti ili bi to bilo normalno. Uzivam biti mama iako je sve kaoticno ❤ I hvala svima na cestitkama, nadam se da ce nam biti korisno i zabavno kako nam je bilo i na temi prije 💕💕💕
cure koja od vas ima bebicu manje porodjajne tezine?koje bocice im dajete? ja za sad koristim avent ali sam morala malo prosiriti rupicu jer bebac malo slabije vuce,nema bas snage.imate li preporuku za neku drugu bocicu?
Moja beba se rodila s 2500g. Iskljucivo ju dojim iako sam se 2 dana izdajala pa ju hranila na bocicu jer su mi bradavice bile u komi. Cim su se oporavile opet na cicu. Sad se povremeno izdojim kad imam viska mlijeka pa joj to dam kasnije. Imam isto avent bocicu. Moja normalno jede s njom. Dudica je istocs malom rupicom. To ti mora biti tako jer ako je veca rupa oni se ulijene i onda nece sisati, ovo im je lakse. Zato bolje manja rupa da se malo pomuci.
Hvala NINA 😘 Pusa i tebi i jos veca Eleni 💕
Litta ja se jos nisam primila izdajalice, al razmisljam pocet malo izdajat, bar navecer jer mi se navecer bas napune, pa da dodem do onog masnijeg mlijeka, kontam mozda ce rijede kakati i bolje biti sita? Ovako 100 pelena pozlati, samo izleti iz nje brze nego sto je uslo 😅
Evo i nas!
Generalno smo super, osim kaj i mi imamo muke po kakici i bolnom prduckanju.
Evo Honey moj miz isto kupio bio gaiu i espumisan, al njemu rekli da se smije kombinirati.
Zaoravo mi je logicno da biogaia ide sa svime kad je obican probiotik.
Ugl. nadam se lijepom druzenju i na ovoj temi.
Puse svima vama i vasoj djecici! 😘😘😘😘
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
litta moja bebica je jos manja i nema snage za sisanje bilo sike bilo bocice.mislim povuce kratko ali onda bi spavao pola dana, a mora jesti svaka tri sata. tako da mi je povecanje rupice bio jedini izbor.
sad se i ja mislim da uzmem tu biogaiju.ne moze od nje nista lose biti sta ne?
Hvala NINA 😘 Pusa i tebi i jos veca Eleni 💕
Litta ja se jos nisam primila izdajalice, al razmisljam pocet malo izdajat, bar navecer jer mi se navecer bas napune, pa da dodem do onog masnijeg mlijeka, kontam mozda ce rijede kakati i bolje biti sita? Ovako 100 pelena pozlati, samo izleti iz nje brze nego sto je uslo 😅
Dobro došla!
Ja ne bih izdajala u tvojem slučaju jer priroda se pobrinula da ona ima dovoljno mlijeka određene kakvoće u određeno vrijeme. Zaista nemaš potrebe jer ionako će trebati nekih tri tjedna do mjesec dana da se ponuda i potražnja u potpunosti izreguliraju.
Biogaya se daje jednom dnevno, a Espumisan prije ili poslije svakog podoja tako da mislim da to smijes kombinirati. Najbolje da pitaš svojeg pedijatra.
I moja micika je imala tako eksplozivne stolice, letile su po meni, po plocicama u kupaojici...svaka pelena je bila pokakana. Espunisan, vrijeme i biogaya su napravili svoje.
litta moja bebica je jos manja i nema snage za sisanje bilo sike bilo bocice.mislim povuce kratko ali onda bi spavao pola dana, a mora jesti svaka tri sata. tako da mi je povecanje rupice bio jedini izbor.
sad se i ja mislim da uzmem tu biogaiju.ne moze od nje nista lose biti sta ne?
Ne može joj biti ništa. U koliko me sjećanje ne vara, pročitala sam da se radi na bazi majčinog mlijeka.
Sortiraj odgovore
Najstariji