Isusek, već ste dvije stranice napisale, a ja zujim i ne mogu skontati gdje je tema! .🤣
Cure, kako oblacite bebace?
Mi po danu imamo dugi bodi i odjelce (na tregere kao) ili kratki bodi, pa dugu majicu i dolje trenerkicu. Naravno, carapice obavezno i kad lezi jos ga pokrijem dekicom.
Po noci ima dugi bodi, carapice i jednodjelnu pidjamicu i spava u vreci
Ne izgleda mi da mu je vruce, nije crven i na znoji se....u dnevnoj je preko dana 22-23 stupnja, za kupanje bude toplije. Spavacu ugrijemo prije spavanja malo, neznam na koliko
Probali smo se pokriti jorganom, pa je to ovako zavrsilo nakon par sati
Evo i mene na novoj temi. Pratim sto me sve ceka. Panda terminuso brzo ce to doci a nije ni honey daleko :)
Frajla samo ti pisi.. mi te citamo.. :)
Haha Frajla kako je sladak 💙 On naviko da je po njegovom, sef mali. U trbuhu je kako je htio. Mozda da ga zabarikadiras jastucima 😆 Mislim da ga ne oblacis prejako, taman. Mali je jos, i treba mu da je toplo. Evo nadam se da ce ti se tu brzo javiti i Gumbek i Ina i Ita pa da razmjenite iskustva. Al ti pisi, ima nas koje pratimo ❤
Ma sad spava u vreci, pa nek ide gdje hoce 😂, bitno mi je da se ne moze pokriti po glavi
Jutro! Ja malenu preko dana drzim samo u dugom bodiju i hlacicama i carapicama.. kod nas je dosta vruce u stanu( 25 stupnjeva) a uooce ne grijemo. Jedan dan sam je pokrila tetra pelenom dok je spavala i taman dosla patronazna pa mi rekla da joj je prevruce🙈 . Po noci ima dugi bodi i pidjamicu jednodjelnu. Pokrijem je dekicom ili dosta joj pase jastuk za novorodjence- nekako se sva ususka...ali tanki neki.. noto ne bude jos dugo imala..mali je☺️
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Mi smo se danas vagali, od pon se udebljo 190 g 🎉🎉🎉🎉
Sutra mu je 2 tjedna i taman ce po skolski imati svoju porodajnu tezinu, danas mu do toga fali 30 g 😎
Frajla maleni je presladak 😍😍😍
Super da ti hoce vrecu, to je najprakticnije i nemas brige. Meni Maks nije nikako htio, nadam se da ovaj drugi bude 😉.
Mislim da je ok obucen, jos su mali, ne mogu regulirati temperaturu pa trebaju imati carapice kaj god da imaju obuceno 😉.
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Evo da se tu cekiram, pa tipkam kad stignem. Bebo je skroz nezahtjevan jos, al trudim se svaki slobodan trenutak s curkom svojom provodit, pa sam zanemarila i forum i sve.
Sortiraj odgovore
Najstariji