Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    09. Lipanj 2018. 07:19

Evo i nas na bebolinama❤❤❤🙏🙏🙏

09. Lipanj 2018. 07:46

Netko je pitao za maramu- moze od prvog dana, mi se nosimo od kad smo iz bolnice dosli, kolicima smo dvaput bili vani. I to jednom jer se marama susila, drugi put jer sam ja isla kod frizera pa je muz bio sam vani s njima. 
    A netko je spomenuo 5u1 i 6 u 1, razlika je da 6u1 sadrzi i dozu protiv hepatitisa b, a u prvom je difterija, tetanus, pertusis, poliomijelitis i hemofilus influenze tip b. 

• frckava28
    09. Lipanj 2018. 09:10

Jutreko cure. Iza nas je teska noc. Greta je bila budna do pola 1 i sva nervozna. Neznam dal ju muce grcevi ili je jucer vise spavala pa nije bila umorna. 
    Koliko vasi bebaci spavaju po danu? Ili kolko su spavali prva 2tj? Mi sad imamo 10 dana i samo papa i spava.

yra
    09. Lipanj 2018. 09:58

Nina, ja sam prije ove trudnoće imala Mirenu 6 godina. 5 godina je bila na mjestu pa je dr odlučila da može još godinu dana. Super mi je bilo to što nisam imala menstruaciju svih 6 godina i dobro sam se osjecala. I sad je planiram staviti, drugi tjedan idem na briseve. Što se tice drugih spirala, ne znam baš ništa o njima. 
    Jesi razmisljala o interdermalnom ulošku?
    To je nekakva kapsula s hormonima koja se stavi umetne u nadlakticu i traje godinu dana.
    Ne znam da li to smiješ.
    Zrinčice i Vilim, dobro došli!
    Pikica, dobro došla!
    Frčkava, možda je muče grčevi. Evo, nas je Espumisan spasio!
    Kupila sam joj jučer Mustelinu kremicu za sunce koju moze i novorođenčad. Ne volim klince trackati s tim kemikalijama, mazem ih prvih par dana na moru i uglavnom se cuvamo sunca. Kad dobiju boju, a lako je dobiju jer su hdB s tenom na mene, a ja sam dosta tamna, onda ih pustim bez mazanja. Od 11-17 su u hladu.
    Nabavila sam tu kremicu za Milu jer cu morati hodati po suncu i paziti na starije pa iako se necemo direktno izlagati, bojim se da ce joj nogice izgoriti dok je u kolicima iako ima suncobran...ali opet...

Sarita_00
    09. Lipanj 2018. 10:43

Jutro! 
    Frckava, mi smo isto imale ne bas bajnu noc. Spavala je od pola 1 i onda se probudila u pola 5. Svaki cas je kmecala kroz san i prduckala. Dosad to nije bilo... Sad se premisljam da li uzeti Biogaju ili Espumisan. 
    Pikica i Zrinchy dobrodosle! Sad smo konacno kompletirani i ovdje ❤ 
    Puse svima 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

• J1309
    09. Lipanj 2018. 11:00

Nas su isto spasili espumisan i bio gaja u kombinaciji.. s tim da espumisan djeluje odmah a bio gaja nakon 7-10 dana..

• ivaanaaa
    09. Lipanj 2018. 13:50

frckava28

Jutreko cure. Iza nas je teska noc. Greta je bila budna do pola 1 i sva nervozna. Neznam dal ju muce grcevi ili je jucer vise spavala pa nije bila umorna.
    Koliko vasi bebaci spavaju po danu? Ili kolko su spavali prva 2tj? Mi sad imamo 10 dana i samo papa i spava.

Brzo ce ti proc ti dani kad samo papa i spava.. sad nam je glavna okupacija koliko beba papa, spava, kako ide dojenje, grcevi.. sad jos malo pa cemo krenut sa slinjenjem i zubicima, pa onda meni najdraze dohrana.. pa ubrzo privikavanje na jaslice vrtic. I hop dijete krece u skolu😃.. bar je meni to sve tak brzo proslo sa prvim djetetom.. prebrzo odrastaju.. zato uzivajte u svakom trenutku kad su mali i ovisni samo o vama.. sto idu veci veca briga a i stres 😁

• vokak
    09. Lipanj 2018. 13:53

budan od 2 do 6beat that
    molim vas recite mi da postoji neki skok sa dva tjedna

• vokak
    09. Lipanj 2018. 13:54

btw taj espumisan i biogaja jel vi to na svoju ruku dajete ili?ja neuka ne znam procijeniti jesu li u pitanju kolike ili samo probava i prduckanje

• Student24
    09. Lipanj 2018. 14:12

vokak

budan od 2 do 6beat that
    molim vas recite mi da postoji neki skok sa dva tjedna

Postoji sa tri, mozda je uranio. :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.