Eto da vam se javim…
Bila nam je patronazna i Lara je dosla na 3900 g 😁 Jos nam nedostaje 50 g do porodajne tezine, ali je rekla da je to ok s obzirom na stagnaciju tih nekoliko dana i da ce vjerojatno doci i to kroz dan-dva. Moguci razlog za to nedobivanje na kilazi i cesto bljuckanje bi mogao biti soor. U srijedu sam dobila gel i pocele smo ga koristiti, a vec jucer je puno manje bljuckala. Bude jos tu i tamo, ali ni blizu kao prethodnih dana.
Sad dalje mozemo nekako mirnije 😊
S koliko bi mogle isprobati nosenje u marami? Imam onu iz Lidla, pa da vidimo kako ce nam to funkcionirati.
Puse svima 😘😘
Kakav gel za bljuckanje??
Od rodjenja moze marama.
Gel za soor, daktarin. Kako sam joj pocela to davati je prestala bljuckati tako cesto.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
pozz svima i cestike novopecenim mamicama. Da bebe budu velike i zdrave. :)
Nas tempo spavanja je ok. Od oko 8 do 1, pa do pola 5 i onda uz malo borbe do 7. Nakon cega tokom dana tempo od 3h. Ali danas, mozda je vrijeme, a mozda je skok, danas punimo 7tjedana, i od jutra nije odspavao dulje od 10min u komadu... Uf...
Koji ste vec odradili pikicu... Jeste 5u1 ili 6u1?
Hey cure,
Evo me ovdje.
Nekako mi je face jednostavniji, ali cu I ovdje probato pohvatati koliko stignem.
Honey I Yra, koje nisu na faceu, kako stee? Kad ste rodile??
Jesam, na fb sam, samo se ne zovem yra😁
Student dobila je 6u1. Cjepivo protiv pneumokoka će dobiti s godinu dama, 2x se prcjepljuje u razmaku od 2 mjeseca. Može se cijepiti i s 9 mjeseci no tada se procjepljuje tri puta svaka 2 mjeseca. Svako procjepljivanje košta 450 kn.
Frajla koliko ste platili rotu i treba li i kada procjepljivati?
Sarita baš super da je lijepo dobila na kilaži! Samo tako, prešišati će ona porođajnu težinu samo tako.
Mi smo u prvih mjesec dana dobili 1010g.
Najstariji sin je u prvih mjesec dana dobio 600g i to je bilo tada na gramici. Dobivao je ad nakon cike. To je bilo prije 15 godina. Nitko mu nije pogledao oca koji je visok i mršav, a bome niti ja nisam bila jaka.
Danas smo bili na kontroli i cijepljenju.
Dobila je u mjesec dana 540g, narasla 3cm i opseg glavice se povećao za 1cm.
Na pikicu je baš burno reagirala, plakala je baš jako i bolno. Stavili smo joj onaj flaster s ugrađenim gelom za hlađenje! Preporučam!!!
Rekla mi je pedica da se više ne preporučuje bebama oke čistiti s maminim mlijekom. Samo fiziološkom.
Trbub mi je mrvu manji. Sad vise ne izgledam kao da sam trudna 5 mjeseci, nego recimo 4,5.
Kakvo je stanje kod vas?
I, jel' vam je nestala linea negra? Moja je još tu, a siroti rastegnuti pupak je isto jos smeđi.
Mame! Beba ima 6+2 tjedana. Od nedjelju se cijelo prijepodne svaki dan nacicava, kratko spava. U nedjelju je spavao od 15 do 19,19:30. Ista stvar cijeli tjedan, jucer sam mu dala 100 ml dohrane. Fino se najeo, spavao oko 4 h kao i inace, ali je kroz noć bio super. Uspjela sam se malčice i odmoriti. Mislim da je skok, zato mu nebi više davala dohrane, a s druge strane, mozda nešto nije u redu s mlijekom, ili da si olakšam život pa mu dam jedan obrok dnevno kad bude potrebno ? Nisam pametna
Da te utjesim,i nama je danas 6+1 tj i unazad 3 dana nam je tako bilo….iscrpljujuce je…ali proslo je 😊.
Danas sve po starom,cica i spava 3-4 sata 😉.
To je skok i navlaci vise mlijeka jer joj je to sto ima sada malo.
Daj joj cicu svaki put kad trazi,ja se jos poslije toga izdajala do kraja ,pa joj i to davala ,danas je napokon super 😘.
Sretno 😊
Ja isto cekam taj skok a nikako da dode..moje djete ne voli jest niti cicu 😔. Al neodustajemo..
I nama je pedijatar rekao ne za ispiranje ociju majcinim mlijekom. Reko je doduse ne i fizioloskoj vec da 5-6 puta dnevno umijemo oke tekucom vodom i malo da pritisnemo kanal od nosa prema oku. nakon dva dana vise nije bilo problema sa ocima.
Nas muci nosic. Vec drugi puta se borimo. Problem je jer smo u potkrovlju, nemozemo prozracit bez propuha, a bez klime po ovim vrucinama nejde
.. :(
Ako netko se narucuje na uzv kukova. Mi se narucili prekjucer na Salatu i dobili termin 02.07. u Klaicevoj dobili 05.09.
Hey cure,
Evo me ovdje.
Nekako mi je face jednostavniji, ali cu I ovdje probato pohvatati koliko stignem.
Honey I Yra, koje nisu na faceu, kako stee? Kad ste rodile??
Jesam, na fb sam, samo se ne zovem yra😁
Studentdobila je 6u1. Cjepivo protiv pneumokoka će dobiti s godinu dama, 2x se prcjepljuje u razmaku od 2 mjeseca. Može se cijepiti i s 9 mjeseci no tada se procjepljuje tri puta svaka 2 mjeseca. Svako procjepljivanje košta 450 kn.
Frajla koliko ste platili rotu i treba li i kada procjepljivati?
Saritabaš super da je lijepo dobila na kilaži! Samo tako, prešišati će ona porođajnu težinu samo tako.
Mi smo u prvih mjesec dana dobili 1010g.
Najstariji sin je u prvih mjesec dana dobio 600g i to je bilo tada na gramici. Dobivao je ad nakon cike. To je bilo prije 15 godina. Nitko mu nije pogledao oca koji je visok i mršav, a bome niti ja nisam bila jaka.
Danas smo bili na kontroli i cijepljenju.
Dobila je u mjesec dana 540g, narasla 3cm i opseg glavice se povećao za 1cm.
Na pikicu je baš burno reagirala, plakala je baš jako i bolno. Stavili smo joj onaj flaster s ugrađenim gelom za hlađenje! Preporučam!!!
Rekla mi je pedica da se više ne preporučuje bebama oke čistiti s maminim mlijekom. Samo fiziološkom.
Trbub mi je mrvu manji. Sad vise ne izgledam kao da sam trudna 5 mjeseci, nego recimo 4,5.
Kakvo je stanje kod vas?
I, jel' vam je nestala linea negra? Moja je još tu, a siroti rastegnuti pupak je isto jos smeđi.
Mi smo u utorak bili na kontroli i cjepljenju moja Rita je dobila 1340 g i narasla 6 cm u mjesec dana. Opseg glave 2 cm visi od proslog mjeseca. U mene ti Yra jos sve stoji na mjestu. Stomak kao u 5 mj trudnoce. Kile jos ne idu. Line negra jos je tu i ovih par strija jos su crvene po stomaku. Cini mi se kao da se nikad necu vratit na staro heh.
Što nije po kalendaru 5u1 cjepivo? Koje je to dodatno? Bas cu sutra pogledati sro pise u knjižici...
Rota je isto malo manje od 500 kn, treba se uzeti do 4 mj, dva puta u razmaku mjesec dana. Uzima se na usta, pa nije stresno kao ovo.
Mi cemo pneumokok s 9 mjeseci, tako da primi dvoje doze prije nego krene u vrtic.
Cula sam da su ti flasteri sto hlade dobri, bili u dvije ljekarne i nisu imali 😥
Moj mis cijelo popodne place, mora da ga boli nogica. Probala sam dati pola cepica, dva puta se pokakio odma poslje, poslje treceg je prducko, ali je bio da putu da zaspe, pa nisam imala srca gledati jel izletio.
Sto se stomaka tice moje je kao prije trudnoce. Liniju imam, ali je bljedunjava, pa ju ne doživljavam
Sutra ce tj dana kako skok traje, nek to prode da mozemo u miru na more
Dobro jutro cure!
Evo Vilim i ja se sluzbeno predstavljamo i selimo s teme proljetnih beba k vama💓
[/url
Dobro jutro cure!
Evo Vilim i ja se sluzbeno predstavljamo i selimo s teme proljetnih beba k vama💓
Cestitke od ❤ Zrinchy. Vilim ti je prekrasan 😍.Uzivajte zajedno 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji