Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EveM
    08. Lipanj 2018. 08:38

Moja kaka svakih 4-5 dana.. vec 3 dan postane kriticno. Bas vidim da ju muci. Kad se pokaka- izadje čudo. 🙈😌. Ona puno mirnija...I onda opet u krug. Dr rekao do 10 dana normalno.. al sve se nekako nadam da ce se stabilizirati. A spavanje.. 1-2 budjenja isto. To ne bi mjenjala. Kad vam bebe idu spavati?

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Sarita_00
    08. Lipanj 2018. 08:38

Kod nas je zasad tako da se pokaka svaki put cim prducne. Jucer je samo bilo nekih 7,8 pokakanih pelena. 
    Danas cemo vidjeti jel dobila ista na kilazi. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

yra
    08. Lipanj 2018. 09:02

EveM

Moja kaka svakih 4-5 dana.. vec 3 dan postane kriticno. Bas vidim da ju muci. Kad se pokaka- izadje čudo. 🙈😌. Ona puno mirnija…I onda opet u krug. Dr rekao do 10 dana normalno.. al sve se nekako nadam da ce se stabilizirati. A spavanje.. 1-2 budjenja isto. To ne bi mjenjala. Kad vam bebe idu spavati?

Svaki dan je kupanje oko 20:30, nakon toga dojenje u krevetu i spavanac.
    Znači, sa maženjem, evt. podrigivanjem ako se naguta zraka...zaspi oko 22:00. 
    Ponekad, ako više spava preko dana, se to otegne i rastegne jer nije jako umorna. Zato gledam da je budna od cca 19h do kupanja.

EveM
    08. Lipanj 2018. 09:09

yra

EveM

Moja kaka svakih 4-5 dana.. vec 3 dan postane kriticno. Bas vidim da ju muci. Kad se pokaka- izadje čudo. 🙈😌. Ona puno mirnija…I onda opet u krug. Dr rekao do 10 dana normalno.. al sve se nekako nadam da ce se stabilizirati. A spavanje.. 1-2 budjenja isto. To ne bi mjenjala. Kad vam bebe idu spavati?

Znači, sa maženjem, evt. podrigivanjem ako se naguta zraka…zaspi oko 22:00.
    Ponekad, ako više spava preko dana, se to otegne i rastegne jer nije jako umorna. Zato gledam da je budna od cca 19h do kupanja.

Mi isti ritam imamo.. svi mi govore da mora ranije na spavanje.. ali kad god je stavim , ona mi zaspe od recimo 21:30-22:30h. Znaci u tom periodu. Meni je to ok.. ona ima svoj neki ritam koji meni odgovara. Recimo nocas je zaspala u 22h i spavala do 3h. Jela i ponovno se budila oko 6h. Jos malo sisala i u 8 budjenje.. inace mi zna do 9 h spavati ali nije svaki dan isti...

• ita87
    08. Lipanj 2018. 09:37

Moja je nocna ptica, nikad ne zaspe prije ponoci. Bilo da ju kupamo u 8 ili 10 navecer. Spava od ponoci do 9,10 uz budjenje oko 4,5, sisa pola sata i nastavi dalje. Ja to kroz san odradim tako da uopce nisam umorna iduci dan, jedva se sjecam da je sisala. 

yra
    08. Lipanj 2018. 09:40

EveM

yra

EveM

Znači, sa maženjem, evt. podrigivanjem ako se naguta zraka…zaspi oko 22:00.

Mi isti ritam imamo.. svi mi govore da mora ranije na spavanje.. ali kad god je stavim , ona mi zaspe od recimo 21:30-22:30h. Znaci u tom periodu. Meni je to ok.. ona ima svoj neki ritam koji meni odgovara. Recimo nocas je zaspala u 22h i spavala do 3h. Jela i ponovno se budila oko 6h. Jos malo sisala i u 8 budjenje.. inace mi zna do 9 h spavati ali nije svaki dan isti…

Teško je ranije krenuti s kupanjem kad je vani dan duže, a mi ne zamračujemo prostor.
    Po zimi se vrijeme kupanja spusti na cca 20h. Meni će to biti problem zbog starije djece i njihovih izvanškolskih obveza.
    Uglavnom, iza 7 bude bucnije u kuci i ona se kao po narudžbi probudi. Evo i sada je zaspala u kolicima koje koristim po kuci.
    Stavila sam stari poplon u stara kolica i gurkam je. Snađi se druže!
    Živio Espumisan!

• ita87
    08. Lipanj 2018. 09:43

Yra moja isto bolje spava zadnjih par dana otkako dajem espumisan. Hvala frajli sto je preporucila, stignem svasta obaviti 

EveM
    08. Lipanj 2018. 10:09

Hehe Yra.. i mi điramo po stanu u kolicima... samo baloncice pusemo- nista od spavanja😅. Morat cu i ja nabavit taj Espumisan kad ga toliko hvalite. Za sad uzimamo samo Biogaju

Mama mia
    08. Lipanj 2018. 10:36

Moja cura isto zaspe oko 22 ili 23 ovisi i tako do 5, 6 ujutro. Nahranim je i ona ponovo nastavi. Takvi ritam je uhvatila. Dapace meni je ovako i dobro jer nemozes nikako u ljetnim mjesecima ranije zaspati. 

m-mama
    08. Lipanj 2018. 12:57

Mame! Beba ima 6+2 tjedana. Od nedjelju se cijelo prijepodne svaki dan nacicava, kratko spava. U nedjelju je spavao od 15 do 19,19:30. Ista stvar cijeli tjedan, jucer sam mu dala 100 ml dohrane. Fino se najeo, spavao oko 4 h kao i inace, ali je kroz noć bio super. Uspjela sam se malčice i odmoriti. Mislim da je skok, zato mu nebi više davala dohrane, a s druge strane, mozda nešto nije u redu s mlijekom, ili da si olakšam  život pa mu dam jedan obrok dnevno kad bude potrebno ? Nisam pametna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.