Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    07. Lipanj 2018. 15:31

Ivana 1603 tako radim, uvijek prvo sisa, a bocicu dobije 120ml,pa koliko pojede.. Nekad zaspe prije. Ja ti koristim aptamil, ali ne prema njihovim uputama o kolicini, jer kako sisa, dosta joj bude 90-120ml 

• ita87
    07. Lipanj 2018. 15:32

Ja skoro svako dojenje dajem obje sise, po 20-30 minuta svaka, rijetko kad samo jednu dam. Po noci obicno. 

• J1309
    07. Lipanj 2018. 16:41

Mame jel koja imala problem sa bebinom stolicom? Moja malena nikako da se pokaki, nekidan su 4 dana prosla pa je oatronazna potaknula s toplomjerom, sad opet 2 dana nista..iskljucivo je dojim i dajem joj caj od komoraca i kima..

• ivaanaaa
    07. Lipanj 2018. 17:38

J1309

Mame jel koja imala problem sa bebinom stolicom? Moja malena nikako da se pokaki, nekidan su 4 dana prosla pa je oatronazna potaknula s toplomjerom, sad opet 2 dana nista..iskljucivo je dojim i dajem joj caj od komoraca i kima..

Mi kakamo u prosjeku svakih 5-7 dana. Isto dojim.. ako beba napreduje na kilazi i iskljucivo dojis tolerira se 10 dana. A ako joj dajes caj to znaci da nedojis iskljucivo. Iskljucivo dojena beba je beba koja samo doji bez dosatka drugih tekucina. Onda se tolerira do 5 dana. Tako meni reko pedijatar.. 

• Litta
    07. Lipanj 2018. 17:48

Ja dajem uvijek jednu sisu jer imam dosta mlijeka za nju. Zaspe mi dok jede i spava po 2,5 ili 3 sata. Na kilazi dobiva. Rodila se 2500g. 6.dan smo vratili porođajnu tezinu. Danas je bila patronazna i vagala ju, tocno 3000g ima 😍😍😍😍
    A kaka svaki dan po nekoliko puta. 
    Meni je patronazna rekla da ju dojim 15min iz jedne pa onda ponudim drugu. Ali kako ja imam mlijeka dojim ju uvijek samo iz jedne. Vidim na njoj da joj je dosta a i napreduje.
    Cure koje mislite da ostajete bez mlijeka stavljajte bebice na cice i dalje, jutros mi je rekla patronazna da treba 24h da se izregulira ponuda i potraznja, pa treba biti uporan.

mmama2
    07. Lipanj 2018. 20:39

ivaanaaa

J1309

Mi kakamo u prosjeku svakih 5-7 dana. Isto dojim.. ako beba napreduje na kilazi i iskljucivo dojis tolerira se 10 dana. A ako joj dajes caj to znaci da nedojis iskljucivo. Iskljucivo dojena beba je beba koja samo doji bez dosatka drugih tekucina. Onda se tolerira do 5 dana. Tako meni reko pedijatar..

To za ne kakanje do 10 dana vrijedi za bebe starije od 2 tj..

url=https://lilypie.com]

• ita87
    08. Lipanj 2018. 00:45

Umrla bih da ne kaka 10 dana. I nakon 2 dana se mora muciti, sto bi tek bilo nakon 10.

Mama mia
    08. Lipanj 2018. 07:19

ita87

Umrla bih da ne kaka 10 dana. I nakon 2 dana se mora muciti, sto bi tek bilo nakon 10.

Jutro curke. Moja kaka svaki dan. Tocno joj vidis na licu kad pocrveni i nateze se 😂😂

m-mama
    08. Lipanj 2018. 07:25

Kad smo kod kakanja, cini minse da se mu smanjil broj pokakanih pelena, vjerojatno kak raste bit ce ih sve manje

yra
    08. Lipanj 2018. 08:31

Kaka 1-3 puta na dan.
    I to nam je novost jer je prije kakala stalno, svaki put kad bi prducnula pokakala  bi se.
    Jel vase bebe kakaju po noci?
    Moja već sigurno više od mjesec dana ne.
    Odspava cijelu noć sa 1-2 hranjenja...cca 5 sati u komadu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.