Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Lipanj 2018. 11:57

frckava28

Vidim da nisam jedina koja muku muci sa dojenjem. Danas vec 7 dan i mlijeka ni za lijek. Beba cica i moze biti na dojci po 2h a nis ne popapa tako da smo morali na dohranu prijeci. Uzasno se osjecam i to me toliko tisti, 😭😭 prije bocice ju stavljam na cicu da barem nesto navuce.

Kako znas da nista ne popapa? 
    Jel ima popisane pelene i jel kaka? 

• frckava28
    07. Lipanj 2018. 12:02

Ima i popisane i pokakane pelene, ali jednostavno joj nije dovoljno ocito to kaj izvuce jer za 10 je opet hladna i gubila je na tezini tako da sam morala dati dohranu i sad je pocela dobivati na kilazi. Kombiniram cicu i dohranu. 

Frajla
    07. Lipanj 2018. 12:16

Mamice koje dojite, jel uvjek bebama nudite i drugu siku? I jel kasnije kad narastu malo jedu za svaki podoj obje?
    Ja ne dajem obje, jede jednu, ili zadrijema u nekom trenu ili se pocne igrati, uhvati, pa pusti, pa razgleda okolo, pa opet malo uhvati... obje sam mu dana mozda 3,4 puta samo...

• frckava28
    07. Lipanj 2018. 12:20

Evo moje mrvice.😗

m-mama
    07. Lipanj 2018. 12:22

Ajmee, moram se izjadati. 5. Dan svako prije podne do 1,2,3 se borimo. Nikako zaspati. Vec sam na izmaku snaga. 😖😫 tolko je danas jako plakao da mi je svasta proslo kroz glavu, ds nike da ga nesto boli. Niti jedan polozaj za nosenje ne pomaze, caj, duda, sisa. Sve sam probala. 7. Tjedan mu je pa sumnjam na skok. Ujutro spavamo max do 6,7 i onda krene. Sisa pa zaspe na 1 min. Probudi se place, sisa, budan place place i place. Sad se tolko isplakao da spava, valjda je potrosio i zadnji atom snage. 😂😂😄 

• ivaanaaa
    07. Lipanj 2018. 12:32

Frajla

Mamice koje dojite, jel uvjek bebama nudite i drugu siku? I jel kasnije kad narastu malo jedu za svaki podoj obje?
    Ja ne dajem obje, jede jednu, ili zadrijema u nekom trenu ili se pocne igrati, uhvati, pa pusti, pa razgleda okolo, pa opet malo uhvati… obje sam mu dana mozda 3,4 puta samo…

Ja u dva podoja dajem jedu zato sto neisprazni do kraja. I jos se nakon tog podoja izdojim..pa onda drugu tako. Zna mi proc i 7 sati da nejede iz druge cice... drzi liniju vec od malena, a mamu tjera na zivcani slom hahahah

Mama mia
    07. Lipanj 2018. 12:58

frckava28

Evo moje mrvice.😗

Predivna je Frckava. 😁

07. Lipanj 2018. 14:09

Frajla

Ja ne dajem obje, jede jednu, ili zadrijema u nekom trenu ili se pocne igrati, uhvati, pa pusti, pa razgleda okolo, pa opet malo uhvati… obje sam mu dana mozda 3,4 puta samo…

Ja moram priznat da uooce ne pazim na to vise. Jesam prva dva tjedna mozda. Al visim da naocigled raste i deblja se, pisa ko slap, obilno kaka dvaput dnevno. 
    Kad procjenim da je gladan, zedan dobije cicu koja mi je u tom trenu pri ruci. 
    Il nekad ak skuzim da je jedna bas puna da me zateze dam tu. 
    A preko noci ovisi s koje strane mi spava tu cicu dobije, odem na wc jednom i onda ga prebacim na drugu strane u i onda dajem drugu

yra
    07. Lipanj 2018. 14:11

Frckava, prelijepa bebica!!!
    😍😍
    M-mama neki dan je muz kupio Espumisan kapi jer je isto kao i kod vas bilo dana da nisam znala što bih i mi smo se naprosto preporodile!!!
    Ne mogu ih dovoljno nahvaliti!!!
    One su jedino sto nam konkretno djeluje!

yra
    07. Lipanj 2018. 14:33

Frajla

yra

6
    Sretna nam 2 mjeseca i 1 dan!!!

Preslatka je mila, cupavica mala.
    Jeste bili vec na cijepljenju? Kako je ona to podnijela?

Sutra popodne imamo zakazan pegled i cijepljenje! Baš sam nestrpljiva vidjeti koliko je dobila na težini u u dužini!
    Vi isto sutra?
    Svaki podoj druga cika.
    Eventualno, ako je malena nezadovoljna nakon jako dugog podoja od cca 45min do jedan sat nudim i drugu.
    Ivana1603 😙
    Da sam barem imala forum s prvim djetetom...
    Imala sam mamu i stariju sestru s kojima sam se znala posavjetovati, mlijeko mi nije nadošlo jer je beba imala žuticu pa je bio uspavan, bradavice pune ragada...ma, baš mi je to bio jedan jako težak period. I dan danas se sjetim grča s kojim sam sve radnje oko bebe obavljala. Imala sam i jaku poslijeporođajnu depresiju. S drugim je već bilo puno lakše jer si je maleni školski navukao mlijeko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.