Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.
A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno
Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.
A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno
Prvih 5 min vuce posteno i guta. Drugih 5 min zastane povremeno, ali jos uvijek vuce i guta. Nakon toga slijedi malo sisanja u prazno, pa malo vuce. A nakon nekog vremena samo spava.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10...

Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…
Moja je rekla sa 12.
Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.

🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica.
A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…
Moja je rekla sa 12.
Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.
Vjerojatno znas i sama da nikad ne mozes izdojiti koliko ona moze izvuci, ako joj se da naravno

Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica.
Ja dojim i dobila sam je prekjucer..

Sarita. Neka te kilaza ne brine. Mi smo imali identican problem. Malena sisala ali nikako dobivala na kilazi. Cak sam bila i uvela ad nakon podoja.. tak negdje 15 dan je pocela dobivati.. cak sma vagu posudila ds je mogu dnevno pratiti. Moj savjet ti je da se opustis. Vaga mi je cak i nesto sto nebi trebala imati jer sam malo malo gledala koliko ima i da li je dobila. No malena si je navukla da bi na kraju mjeseca dobila 1100g . Sada samo ciki.. dojim na zahtjev, ne vazem niti mjerim vremenski koliko doji i drugi mjesec dobila 950g. Samo opusteno i sretno😘
https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png
Mozes li normalno dojiti uz menstruaciju jer imam jos malo mlijeka. Nekad ju stavim na grudi samo da se smiri. Pa sad ne znam jel to ok?
Mozes li normalno dojiti uz menstruaciju jer imam jos malo mlijeka. Nekad ju stavim na grudi samo da se smiri. Pa sad ne znam jel to ok?
Naravno da mozes.
Tvoje grudi su njoj utjeha i mamama
koje ne doje svoje bebe se isto preporuca da ih stavljaju na grudi, da osjete maminu blizinu i miris. Da se maze. Mozda i izvuce koju kap.
Taman i da joj ne ponudis dojku, da je stavis na grudi kao utjehu.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji