Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    06. Lipanj 2018. 11:33

Sarita_00

Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.

A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno

Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 11:51

Gumbek

Sarita_00

Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.

A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno

Prvih 5 min vuce posteno i guta. Drugih 5 min zastane povremeno, ali jos uvijek vuce i guta. Nakon toga slijedi malo sisanja u prazno, pa malo vuce. A nakon nekog vremena samo spava. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    06. Lipanj 2018. 12:18

Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
    A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10...

Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 12:38

Frajla

Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
    A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…

Moja je rekla sa 12. 
    Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Mama mia
    06. Lipanj 2018. 13:15

Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica. 

Frajla
    06. Lipanj 2018. 13:32

Sarita_00

Frajla

A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…

Moja je rekla sa 12.
    Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.

Vjerojatno znas i sama da nikad ne mozes izdojiti koliko ona moze izvuci, ako joj se da naravno

• ivaanaaa
    06. Lipanj 2018. 13:40

Ivana 1603

Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica.

Ja dojim i dobila sam je prekjucer.. 

EveM
    06. Lipanj 2018. 14:05

Sarita. Neka te kilaza ne brine. Mi smo imali identican problem. Malena sisala ali nikako dobivala na kilazi. Cak sam bila i uvela ad nakon podoja.. tak negdje 15 dan je pocela dobivati.. cak sma vagu posudila ds je mogu dnevno pratiti. Moj savjet ti je da se opustis. Vaga mi je cak i nesto sto nebi trebala imati jer sam malo malo gledala koliko ima i da li je dobila. No malena si je navukla da bi na kraju mjeseca dobila 1100g . Sada samo ciki.. dojim na zahtjev, ne vazem niti mjerim  vremenski koliko doji i drugi mjesec dobila 950g. Samo opusteno i sretno😘

https://lmtm.lilypie.com/DDa4p1.png

Mama mia
    06. Lipanj 2018. 15:27

ivaanaaa

Ivana 1603

Mozes li normalno dojiti uz menstruaciju jer imam jos malo mlijeka. Nekad ju stavim na grudi samo da se smiri. Pa sad ne znam jel to ok?

yra
    06. Lipanj 2018. 15:46

Ivana 1603

ivaanaaa

Ivana 1603

Mozes li normalno dojiti uz menstruaciju jer imam jos malo mlijeka. Nekad ju stavim na grudi samo da se smiri. Pa sad ne znam jel to ok?

Naravno da mozes.
    Tvoje grudi su njoj utjeha i mamama 
    koje ne doje svoje bebe se isto preporuca da ih stavljaju na grudi, da osjete maminu blizinu i miris. Da se maze. Mozda i izvuce koju kap.
    Taman i da joj ne ponudis dojku, da je stavis na grudi kao utjehu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI