Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 10:18

Patronazna se nije nesto previse zabrinula jer je dobila tako malo, samo je rekla da cemo vidjeti kako ce biti u petak. Ako i onda bude da je malo dobila, ili da joj dajem izdojeno ili ad, mada je ona vise za izdojeno ako ga vec ima. Iz prve je prihvatila sisanje, uhvati kako treba, ja nisam imala vecih problema s bradavicama... Al eto. 
    Lara je preko dana dosta zivahna, evo i sad lezi na krevetu, gleda oko sebe, proizvodi svakakve zvukove. Eventualno nakupi 2-3 sata spavanja preko dana. Pelene isto redovito puni... 
    Jedino me to bljuckanje malo pati. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

06. Lipanj 2018. 11:22

Sarita jel ista vaga zadnja dva puta? Ako je jedno vaga od patronazne a drugo iz rodilista mozda nije jedna dobro bazdarena pa pokazuje krivo

Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 11:26

Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

06. Lipanj 2018. 11:33

Sarita_00

Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.

A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno

Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 11:51

Gumbek

Sarita_00

A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno

Prvih 5 min vuce posteno i guta. Drugih 5 min zastane povremeno, ali jos uvijek vuce i guta. Nakon toga slijedi malo sisanja u prazno, pa malo vuce. A nakon nekog vremena samo spava. 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Frajla
    06. Lipanj 2018. 12:18

Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
    A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10...

Sarita_00
    06. Lipanj 2018. 12:38

Frajla

Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
    A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…

Moja je rekla sa 12. 
    Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Mama mia
    06. Lipanj 2018. 13:15

Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica. 

Frajla
    06. Lipanj 2018. 13:32

Sarita_00

Frajla

A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…

Moja je rekla sa 12.
    Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.

Vjerojatno znas i sama da nikad ne mozes izdojiti koliko ona moze izvuci, ako joj se da naravno

• ivaanaaa
    06. Lipanj 2018. 13:40

Ivana 1603

Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica.

Ja dojim i dobila sam je prekjucer.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.