Patronazna se nije nesto previse zabrinula jer je dobila tako malo, samo je rekla da cemo vidjeti kako ce biti u petak. Ako i onda bude da je malo dobila, ili da joj dajem izdojeno ili ad, mada je ona vise za izdojeno ako ga vec ima. Iz prve je prihvatila sisanje, uhvati kako treba, ja nisam imala vecih problema s bradavicama... Al eto.
Lara je preko dana dosta zivahna, evo i sad lezi na krevetu, gleda oko sebe, proizvodi svakakve zvukove. Eventualno nakupi 2-3 sata spavanja preko dana. Pelene isto redovito puni...
Jedino me to bljuckanje malo pati.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita jel ista vaga zadnja dva puta? Ako je jedno vaga od patronazne a drugo iz rodilista mozda nije jedna dobro bazdarena pa pokazuje krivo
Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Gumbek zadnja 2 puta je od patronazne vaga. Iz rodilista smo izasle sa 3620, za 5 dana je bila na 3720 i za jos 4 dana 3730.
A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno
A da napravite pokusno dojenje? Vagnut ju prije podoja i onda nakon podoja, al u medjuvremenu ne presvlacit pelenu ni nista drugo, pa ces vidjet koliko efikasno doji, dal se samo igra il vuce produktivno
Prvih 5 min vuce posteno i guta. Drugih 5 min zastane povremeno, ali jos uvijek vuce i guta. Nakon toga slijedi malo sisanja u prazno, pa malo vuce. A nakon nekog vremena samo spava.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10...
Sarita ako ces vec nesto davati daj joj prvo svoje izdojeno kad vec imas. I to po mogucnosti na spricu ili na casicu/zlicicu ako mislis to uvesti samo privremeno, jer bocu drugacije vuku, pa da ti nebi zeznilo doje je.
A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…
Moja je rekla sa 12.
Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica.
A po svemu sto sam ja citala i po mojoj patronaznoj porodajnu tezinu bi trebali vratiti u 14 dana, a ne u 10…
Moja je rekla sa 12.
Probat cu najprije makar jedan obrok izdojit, pa joj dati da vidim koliko ce pojesti, a i da vidim koliko mlijeka bude.
Vjerojatno znas i sama da nikad ne mozes izdojiti koliko ona moze izvuci, ako joj se da naravno
Mame koje su rodile prije 2 mjeseca i vise. Imam jedno pitanje. Jeste mozda dobile menstruaciju. Meni je nestalo mlijeka i odmah je krenula vjestica.
Ja dojim i dobila sam je prekjucer..
Sortiraj odgovore
Najstariji