Mi vec dva dana muku mucimo, samo bi sisao. Premorena sam ;/ dojim i razmisljam o dohrani da se mslcoce naspavan
Samo da se prijavim 😉
Danas u 11.49 stigao je i moj Aleksandar, 3120g tezak i 49cm dug. 😘
Cestitam draga na malom ljepotanu, zalim da ti oporavak bude brzi od poroda 😉 i da vas sto prije puste doma
Mi vec dva dana muku mucimo, samo bi sisao. Premorena sam ;/ dojim i razmisljam o dohrani da se mslcoce naspavan
Mozda je skok u razvoju. Tako smo i mi 3 dana samo sisali ali prezivjeli smo bez dohrane iako sam i ja bila na rubu snage i zivaca...ne posustaj 😍
sema onda odspavam dva sara,il cijelu noc uz budenje svaka 2, i uopce ne razmisljam o dohrani. Sve je lakse
Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce.
Dobro jutro:)
Yra znam da si ti ovdje rodila na carski pa imam pitanje. Nosis li steznik? Meni nista nisu rekli pa ne znam da li da si kupim. Rez je ok, konci otpali jos prosli tjedan, mislila sam samo da mi malo pridrzava trbuh.
Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce.
Naravno, mi smo vec i bili jedan vikend.
Ma na moru se lakse dise i kad je veca temperatura, a bebama pase taj zrak i biti uz more i ako se ne kupaju.
Čitam zaostatke kako obuci bebu. Kad sam izlazila iz rodilista mi je sestra rekla; jedan sloj vise nego mi. A lako se na straznjoj strani vrata provjeri je li bebi vruce ili nije. Imamo razlicite temp u stanovima i kucama. Npr mi smo u potkrovlju, ali kroz noc i ujutro je sve otvoreno, oko 9-10 zamračim sve, zatvorim i bude ok. Ako samo lezis u krevetu, fino se pokriti s dekicom.Moj je isto u dugim rukavima ponekad
Naravno, mi smo vec i bili jedan vikend.
Ma na moru se lakse dise i kad je veca temperatura, a bebama pase taj zrak i biti uz more i ako se ne kupaju.
Kako je mali podnio put na more?
Sinoc mala kakala nakon 3 dana, bas sam bila sretna. Dala sam joj espumisan popodne i navecer. Nastavljam sa espumisanom 3 puta dnevno zasad.
Sortiraj odgovore
Najstariji