Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    05. Lipanj 2018. 01:45

Mi vec dva dana muku mucimo, samo bi sisao. Premorena sam ;/ dojim i razmisljam o dohrani da se mslcoce naspavan 

Frajla
    05. Lipanj 2018. 06:03

ProudMomy

Samo da se prijavim 😉
    Danas u 11.49 stigao je i moj Aleksandar, 3120g tezak i 49cm dug. 😘

Cestitam draga na malom ljepotanu, zalim da ti oporavak bude brzi od poroda 😉 i da vas sto prije puste doma

• sema
    05. Lipanj 2018. 07:58

m-mama

Mi vec dva dana muku mucimo, samo bi sisao. Premorena sam ;/ dojim i razmisljam o dohrani da se mslcoce naspavan

Mozda je skok u razvoju. Tako smo i mi 3 dana samo sisali ali prezivjeli smo bez dohrane iako sam i ja bila na rubu snage i zivaca...ne posustaj 😍

m-mama
    05. Lipanj 2018. 08:11

sema onda odspavam  dva sara,il cijelu noc uz budenje svaka 2, i uopce ne razmisljam o dohrani. Sve je lakse 

m-mama
    05. Lipanj 2018. 08:12

Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako  ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce. 

• Litta
    05. Lipanj 2018. 08:31

Dobro jutro:)
    Yra znam da si ti ovdje rodila na carski pa imam pitanje. Nosis li steznik? Meni nista nisu rekli pa ne znam da li da si kupim. Rez je ok, konci otpali jos prosli tjedan, mislila sam samo da mi malo pridrzava trbuh. 

05. Lipanj 2018. 08:31

m-mama

Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce.

Naravno, mi smo vec i bili jedan vikend. 
    Ma na moru se lakse dise i kad je veca temperatura, a bebama pase taj zrak i biti uz more i ako se ne kupaju. 

m-mama
    05. Lipanj 2018. 08:39

Čitam zaostatke kako obuci bebu. Kad sam izlazila iz rodilista mi je sestra rekla; jedan sloj vise nego mi. A lako se na straznjoj strani vrata provjeri je li bebi vruce ili nije. Imamo razlicite temp u stanovima i kucama. Npr mi smo u potkrovlju, ali kroz noc i ujutro je sve otvoreno, oko 9-10 zamračim sve, zatvorim i bude ok. Ako samo lezis u krevetu, fino se pokriti s dekicom.Moj je isto u dugim rukavima ponekad

• ita87
    05. Lipanj 2018. 09:16

Gumbek

m-mama

Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce.

Naravno, mi smo vec i bili jedan vikend.
    Ma na moru se lakse dise i kad je veca temperatura, a bebama pase taj zrak i biti uz more i ako se ne kupaju.

Kako je mali podnio put na more? 

• ita87
    05. Lipanj 2018. 09:18

Sinoc mala kakala nakon 3 dana, bas sam bila sretna. Dala sam joj espumisan popodne i navecer. Nastavljam sa espumisanom 3 puta dnevno zasad. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.