Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce.

Dobro jutro:)
Yra znam da si ti ovdje rodila na carski pa imam pitanje. Nosis li steznik? Meni nista nisu rekli pa ne znam da li da si kupim. Rez je ok, konci otpali jos prosli tjedan, mislila sam samo da mi malo pridrzava trbuh.

Jel planirate na more? Mi bi isli oko 15., ali ako ce biti ko zadnja dva dana, mislim da ce mi biti teze na mogu nego kod kuce.
Naravno, mi smo vec i bili jedan vikend.
Ma na moru se lakse dise i kad je veca temperatura, a bebama pase taj zrak i biti uz more i ako se ne kupaju.
Čitam zaostatke kako obuci bebu. Kad sam izlazila iz rodilista mi je sestra rekla; jedan sloj vise nego mi. A lako se na straznjoj strani vrata provjeri je li bebi vruce ili nije. Imamo razlicite temp u stanovima i kucama. Npr mi smo u potkrovlju, ali kroz noc i ujutro je sve otvoreno, oko 9-10 zamračim sve, zatvorim i bude ok. Ako samo lezis u krevetu, fino se pokriti s dekicom.Moj je isto u dugim rukavima ponekad

Naravno, mi smo vec i bili jedan vikend.
Ma na moru se lakse dise i kad je veca temperatura, a bebama pase taj zrak i biti uz more i ako se ne kupaju.
Kako je mali podnio put na more?

Sinoc mala kakala nakon 3 dana, bas sam bila sretna. Dala sam joj espumisan popodne i navecer. Nastavljam sa espumisanom 3 puta dnevno zasad.

Dobro jutro:)
Yraznam da si ti ovdje rodila na carski pa imam pitanje. Nosis li steznik? Meni nista nisu rekli pa ne znam da li da si kupim. Rez je ok, konci otpali jos prosli tjedan, mislila sam samo da mi malo pridrzava trbuh.
Stalno ga nosim. Od 3. tjedna, čim je rana u potpunosti bila zatvorena. Kupila sam scudotex pojas, međutim, vruce mi je u njemu, jako je sintetički pa sam jučer kupila novi koji u sebi ima 64% pamuka. Puno je udobniji.
Moraš znati da je meni ovo 4. dijete, da imam jaku dijastazu i da mi je trbuh velik. Sad nosim manji steznik nego prije.

Litta, htjela sam reci da cu ja vjerojatno nadalje nositi neku vrstu steznika, pa makar stezne gaćice. Jbg...
M-mamma, nemoj posustati. Čim uvedeš dohranu proizvodnja mlijeka će se smanjiti.
Ja znam kako je i sa ad i s dojenjem i vjeruj mi -dojiti je puno lakše, jednostavnije. Prvih 3-4 tjedna je komplicirano uhodavanje. Mora si bebuška navući mlijeko. Poslije će vam to ići kao pjesma. Evo, pogledaj, u subotu smo bili na planinarenju, dojila sam na vrhu Japetića, a u nedjelju smo bili u restoranu, dojila sam i tamo. Da sam morala raditi bočice, bilo bi mi puno kompliciranije. Ovak izvadiš ciku i bok.
Tko je pitao za more?
Mi idemo 16.6.
S obzirom da nas ima puno...plus veliki pas...bit će to prava seoba naroda.
Idemo na 14 dana na Pag i vjerojatno s 2 auta.😂😂😁😐😣😣😣

Litta, 😊 kupi si steznik i nosi ga cijeli dan, osim kad spavaš. Imaš u boljim apotekama taj djelomično pamučan Scudotex po cca 100kn...par kn više. On je na čičak i kako god da okreneš taj se čičak nazire ispod majice. Mislim, ja sam pukla po tom pitanju pa mi se živo fučka.
Imaš za kupiti i pravi steznik/mider sa žbicama da se ne rola prema dolje. Taj ti je cca 400kn i odličan je, ali definitivno prevruć za ove ljetne dane. Taj ću ponovno nositi u jesen.

Meni je prevruce za steznik, zao mi je sto sam ga kupovala, kad sam ga nosila dvaput. Trbuh mi doduse trenutno nije najsvjetlija tocka na tijelu.
Sto se grceva tice, sinoc smo imali laksu noc. Prvi put je lijepo i mirno zaspala u 8 i spavala do ponoc.
Je li to probiotik poceo djelovat (nekako se manje muci i prducka) ili joj je lakse jer je u llaganijoj robici, ne znam.
Krafnica 14.04.2018
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji