M-mama imamo seku sveznalicu pa onda s njom pleše, sama stišće, kad su dijelovi tijela pokazuje na sebi, ima pjesmica trbuščić bubanj pa se lupa po trbuhu, ruke peremo pa pokazuje kako pere ruke i tako. Youtube izbjegavam jer onda hoće mobitel ili tablet u ruku pa joj ništa drugo nije zanimljivo. Tu i tamo baby tv, ali zanimljivo joj je samo ako pjevaju.
Panda pozdravi Honey
Frajla mi smo isto usvojili kad si sretan, najsmješnije mi je pucketanje prstima
Mi youtube samo na tv-u puštamo
Na mobitelu eventualno ako je baš velika kriza u autu, ali onda ga uzme, pa stišće i ništa od glazbe.
Na mobitelu eventualno ako je baš velika kriza u autu, ali onda ga uzme, pa stišće i ništa od glazbe.
istoooooooo il zove kao nekog hahaha nista od gledanja u mobitel.
Mi imamo 11kg (frajer ode i fino stane sam na vagu :D), a koliko je visok ne znam. Glava mu je iznad radnog stola 🤣jučer se prebacili iz jaja u as, iako je još mogao po kilaži u ramenima ga preraso. Uzeli smo romer ovu.
Koju ste romer uzeli? Ja mislim da cemo mi na kraju swingfix. Razmisljala sam se izmedu nje i neke koja ode do 25 kg u suprotnom smjeru, ali eto, muz zeli na isofix
da, imaš pravo youtube na TV-u je najbolje rješenje, ali kad mi dugo treba da namjestim a frajerica kad vidi daljinski raspad sistema, haha, hoće samo daljinski. čak smo joj i dali neki stari koji ne radi ali ne zanima ju uopće, skužila je da ništa od njega.
mi smo još u jajetu, i imamo još mjesta tako da nisam još počela gledati as, ali uskoro će i nama trebati.
da, imaš pravo youtube na TV-u je najbolje rješenje, ali kad mi dugo treba da namjestim a frajerica kad vidi daljinski raspad sistema, haha, hoće samo daljinski. čak smo joj i dali neki stari koji ne radi ali ne zanima ju uopće, skužila je da ništa od njega.
mi smo još u jajetu, i imamo još mjesta tako da nisam još počela gledati as, ali uskoro će i nama trebati.
Ja sam prije uvijek govorila da djeca nemaju što dirati daljinske, mobitel i sl. I da ću ja svoje naučiti da to stoji na stolu, da ne moram sakrivati, ali neće smjeti dirati
Je vrajt
Dobije oboje, zapravo ih već toliko dugo slobodno čačka da mu više ni nije tako napeto. Čak zna upaliti TV , ali onda meni da da pjesmice pustim. Zna ga nekada stisnuti, pa izađe i ona mi donese daljinski da popravim
Mislim da na skoro svim (koji već imaju youtube aplikaciju) možeš i prek mobitela, samo trebaju biti spojeni na isti wifi. Nađeš na mobu i onda imaš onu tipkicu kao tv s nekim crticama gore da pošalješ na njega
Naravno, najbolja opcija je pustiti im pjesmice na radio/cd, bez da gledaju ekrane, ali nemam pojma gdje bi se našla takva glazba. Iskreno lijena sam si dati truda skinuti to i snimati
I mi smo još u jajetu, ali trebat će mi uskoro za bebu, a ionak mu ne bi moglo još dugo zbog kilaže, ide do 13, a on ima 12 već
Mi imamo Cybex Sironu 360. Najbolja na svijetu :D hahhahaa to da se moze rotirati je vrh vrhova. Danas cu je slikati u jajetu da se smijete :D
Mi imamo Cybex Sironu 360. Najbolja na svijetu :D hahhahaa to da se moze rotirati je vrh vrhova.Danas cu je slikati u jajetu da se smijete :D
I britax se rotiraju, dualfix ide skroz u krug, a swingfix može na jednu ili dugu stranu (ne može prema naprijed)
Ne mogu se slike staviti na forum već dugo Nitko se tu ni o čemu ne brine i ne popravlja
A sjedalica sam se toliko nagledala po internetu da mi sad samo reklame za njih iskaču
Javila se Panda i sve zivnulo 😉
Kod nas crtici i nisu nesto zanimljivi. Zagovornik sam toga da djetetu ne treba davat mobitel da gleda crtice, tako da sam to dosad napravila svega par puta i to kad sam ostala bez svih drugih opcija. I to bi joj sto puta morala popravljati jer izade. Pustim joj na tv-u, ali na kraju gledamo muz ili ja, a ona radi nesto deseto 😂😂 A youtube na tv-u nam steka, pa treba jako dugo da se pokrene, pa se tv ugasi i tak. Duze traju pripreme nego gledanje 🤷♀️
Mi imamo gb vayu, koja je isto sto i pandina sirona. To okretanje je ZAKON!! U njoj smo negdje od nove godine. Jos uvijek stane u jaje, ali smo se prebacili na onu. Ok, trenutno koristimo jaje po gradu jer imamo samo jedan auto koji muzu sluzi za taksi, pa mi je problem nositi sjedalicu unutra-van za tih 10 min voznje. A ni ne da mi se 😂 Ovako jaje stoji u autu, cak i muzu svako malo zatreba za goste.
Trenutno smo u fazi da jako protestira kad joj nesto ne damo. Jucer se valjala po podu jer joj nisam dala da hoda i pije iz case. Sad vec jako puno toga razumije i zna, pa vise ne damo da prolazi ono: pusti ju, mala je jos i ne razumije. Sama nosi pelenu u smece, nosi mi cipele kad idemo u setnju, kad ju pitan hoce sjest na tutu sjedne. Prica nekim svojim jezikom. Sad vec neko vrijeme nece reci ni mama ni tata. Ali zato njam njam i av av ne prestaje.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji