Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    23. Svibanj 2018. 16:21

sema

yra

Sema, meni su se najbolje pokazale mpp s čičcima jer drukeri znaju popucati ako nisi oprezna.

Nije mi bas jasno kako to funkcionira,nasla sam neke platnene pelene u koje se stavi neki ulozak, a sad kod tebe to izgleda malo drugacije. Za sta ce mi zastitne gace? Hmmm nisam se nikad susrela s tim pa nemam pojma 😃

Preko pamuka  ti idu te zastitne gacice,zato sto pamuk propusta tekucine. A gacice su nepropusne.. i ja stavljam unutra jos pamucni ulozak ili od vlakana bambusa. To se stavlja da bi se lakse uklonio kakač.. ima posla sa time dosta.. ja ih koristim kad je beba veca i po ljeti.

yra
    23. Svibanj 2018. 17:14

sema

yra

Sema, meni su se najbolje pokazale mpp s čičcima jer drukeri znaju popucati ako nisi oprezna.

Nije mi bas jasno kako to funkcionira,nasla sam neke platnene pelene u koje se stavi neki ulozak, a sad kod tebe to izgleda malo drugacije. Za sta ce mi zastitne gace? Hmmm nisam se nikad susrela s tim pa nemam pojma 😃

Stavis pelenu, a preko obavezno zastitne gace koje su od materijala koji propusta zrak, ali ne propusta vodu. Unutar pelene se stavi i mekani papiric na kojem ostane drekec i baca se u wc ili smece.
    Meni nije komplicirano...sve je stvar vjezbe. I stariju curku sam imala u platnenim...

• sema
    23. Svibanj 2018. 17:27

A taj ulozak se isto pere ili je on jednokratan?

yra
    23. Svibanj 2018. 17:31

Ulozak se pere...on sluzi za dodatno upijanje tekucine. Papiric se baca.
    Sutra je radionica o platnenim pelenama u Eko butiku. Potrazi ih na fb. Mozes doci i s bebom  sve ce ti objasniti voditeljica.

• sema
    23. Svibanj 2018. 18:22

Hvala Yra, poslat cu im upit na facebooku jer sam 300km od Zagreba pa ne vjerujem da cu doc na radionicu 😀

yra
    23. Svibanj 2018. 22:15

sema

Hvala Yra, poslat cu im upit na facebooku jer sam 300km od Zagreba pa ne vjerujem da cu doc na radionicu 😀

Ma daj...kaj je to 300km...
    Sitra ce joj biti sedam tjedana.
    Pocela je trpati šakice u usta i kad nije gladna.
    Ima bijele točkice na desnima....gornja lijeva trojkica se nazire. Ne mrda vec danima, mozda samo tako čeka u niskom startu...

• ita87
    24. Svibanj 2018. 12:23

Svaka cast yra, meni to bas zvuci komplicirano i kao nesto sto mi se ne bi dalo 😂 
    Kupila ja hippov caj za dojilje u dm, pa da probam malo pojacat to svoje mlijeko 😁

• ita87
    24. Svibanj 2018. 12:24

Cure kakva vam je prehrana? Moja je bas koma, kao trudim se ali najvise jedem slatko, moram se skulirati. 

24. Svibanj 2018. 13:14

ita87

Cure kakva vam je prehrana? Moja je bas koma, kao trudim se ali najvise jedem slatko, moram se skulirati.

Ista takva haha
    Bas me trazi slatko, puno puno vise nego inace

• ita87
    24. Svibanj 2018. 14:16

Bojim se kakvo je to mlijeko sta posisa 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.