Ita caj za doilje sluzi za stvaranje majcinog mlijeka. U njemu ti isto ima anisa, kima i komoraca. Sad ne znam potice li kakanje u beba. Sto joj ne bi probala dati kamilice malo? Hvala Bogu ni moja cura nema grceva. I nadam se da ce tako ostati. Svaka cast Yra kada tako previjas svoju curu meni se skupi njene odjece poprilicno tako da izludim peglajuci 😂😂😂
Nije vam to nikakva nauka.
Stvarno je jednostavno.
Budem je fotkala na prematanju pa cu vam poslati.
Yra jesu to platnene pelene s onim drukerima ili tetrice koristis?
Ja sada gledam da kupim te platnene i najjeftinije sto sam nasla je 80kn/kom
Kombiniram tetrice, mpp, prefold Bambinomio i jednokratne po noći jer sam komotna pa da je ne moram prematati, a po noći gotovo nikada ne kaka.
Pogledaj u Eko butiku na webu.
Što jednostavnije to bolje.
Ja tetri i prefolda imam puno, pa samo dokupljujem covere, tj. zaštitne gaćice. Ovaj na fotki je Popolini. Dobar je.
Sema, meni su se najbolje pokazale mpp s čičcima jer drukeri znaju popucati ako nisi oprezna.
Nisam istrazivala, za sta se pije caj za dojilje? Jel to moze pomoci za kakanje? Mi hvala Bogu nemamo grceve, ne znam ni kako to izgleda, nadam se da necu ni saznati.
Yra kako funkcionira to sa platnenim pelenama, bas me zanima. To onako kao prije kako su nas povijali, koliko to bude pelena za oprati dnevno 😀
Moje dijete kaki svaki peti dan i doktor mi je preporucio da pijem taj caj od komoraca anisa i kima. Od kad ga pijem probava se poboljsala kaki svaki drugi dan ili treci. Sad jel to od toga ili se njoj to samo izreguliralo neznam.. uglavnom mislim da nemoze skodit..
Sema, meni su se najbolje pokazale mpp s čičcima jer drukeri znaju popucati ako nisi oprezna.
Nije mi bas jasno kako to funkcionira,nasla sam neke platnene pelene u koje se stavi neki ulozak, a sad kod tebe to izgleda malo drugacije. Za sta ce mi zastitne gace? Hmmm nisam se nikad susrela s tim pa nemam pojma 😃
Sortiraj odgovore
Najstariji