Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ivaanaaa
    22. Svibanj 2018. 17:11

m-mama

Eto i nas, u petak beba puni mjesec dana i nadam se da cemo skoro uhvatit neku rutinu. Proslih dana smo se borili cijelo popodne, sisa, bljuckanje, caj, duda, nosanje….. Danas vise nemam snage pa od pola 9 bez odmora. Jede, zaspi na sisi, cuvamo se, mazimo, probudi se ubrzo, i tako dogurali do kasnog popodneva. noću spavamo po 2,3-4 h pa se ne Brinem. Kako su vase bebe? Imate li kakvu rutinu ili je isto sve s brda s dola?

Mi sutra punimo mjesec dana i nemamo jos neku rutinu.. beba je sef i radi kako zeli..mislim da su jos mali za neke bas rasporede..  Kakav caj dajes bebi? 

• ita87
    22. Svibanj 2018. 17:13

Kod nas bila rutina do prije tjedan dana, a sad je svakako, po noci se budi 2 puta u 2 i 5 recimo. Danas nije spavala od 9 do 3. Mala beba budna 6 sati u komadu, pa jel ona normalna? 😂😂😂 A moze spavati koliko hoce 😁😁😁
    Evo je sad odspavala 2 sata i sad ce biti show do ponoci vjerojatno 😀 

Frajla
    22. Svibanj 2018. 18:44

Bebe do 3 mjeseca ne mogu imati rutinu. Dva dana se pogodi isti raspored i mi se poveselimo da smo skuzile nesto, kad ono treci sve naopako 😂
    Nama sve puno bolje funkcionira otkad sam se prestala zivcirati oko nekih stvari, kao npr kad jede sat vremena. Na pocetku sam si samo mislila kad ce vise zavrsiti i gledala na sat, a sad fino cackam po mobitelu ili si upalim tv, pa mi nekad cak i prebrzo pojede 😄

m-mama
    22. Svibanj 2018. 22:09

Ivaanaa hipp bio fenchel

• ivaanaaa
    23. Svibanj 2018. 07:43

m-mama

Ivaanaahipp bio fenchel

A dojis bebu? Ja dojim i bebi nedajem nista vec ja pijem taj caj od komoraca sa anisom i kimom..

yra
    23. Svibanj 2018. 08:30

Katuška, ima li kod nas gdje kupiti u rinfuzi roiboos caj?
    Mila prdi/papa/spava/kaka/smije se...
    naizmjence.😁
    Ne dajemo joj nikakav caj, ja ga pijem, onaj od kima.
    Spava malo na boku, malo na leđima.
    Sutra idemo kod ortopeda. Bit će toza mene i nju veli ka avantura jerjos nismo bile u Zg same. Nadam se da se ne bude plakala tijekom voznje. Ne bi joj bilo baš prvi put.🙄
    Pocela sam je vozati u kolicima po stanu...samo da nesto uspijem napraviti.
    Bas je puna zraka. Svaki put na prematanju kad joj malo nadignem guzu da stavim pelenu iz nje šiba zrak. Ponekada i drekec. Prava eksplozija!🤣

• sema
    23. Svibanj 2018. 08:39

Zna li koja gdje ima za kupit kamaris pelena, onih s drukerima. Probala i s tim

Mama mia
    23. Svibanj 2018. 08:40

Jutro cure. Yra zbog cega ju vodis ortopedu?Ja cu svoju morati isto jer od rodjenja drzi stopala skupljena prema unutra. Jedno se ispravilo vjezbom drugo jos ne pa bolje da ortoped pogleda.

• Student24
    23. Svibanj 2018. 09:19

Yra ja sam ga uzela u cajoteci na Kavtricu. Vjerujem da ima u svakoj cajoteci.

yra
    23. Svibanj 2018. 10:58

Ivana 1603

Jutro cure. Yra zbog cega ju vodis ortopedu?Ja cu svoju morati isto jer od rodjenja drzi stopala skupljena prema unutra. Jedno se ispravilo vjezbom drugo jos ne pa bolje da ortoped pogleda.

Zbog ultrazvuka kukova. Labavi su. Mozda zbog polozaja u trbuhu. 
    Prije su svi isli na taj pregled.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.