Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    25. Svibanj 2018. 13:37

I mi smo neki dan odvalili 7 sati, pa sad opet po starom.
    Ali, ne bunim se, sigurno je žedna.
    Znojenje i noćna vrućina---to su hormoni, tresu i mene. Boluckaju me jajnici, bude se polako. Cijeli sustav će se polako podići.😊
    Bili smo kod dr. Markovca na uzv  kukova. Ima lufta u kukovima...
    Moramo široko povijati i za mjesec dana na kontrolu.
    Super je odradila vožnju po Zagrebu. Čak smo otišli na moje radno mjesto u posjetu, tamo smo dojile, popile kavu...ma, sve je bilo baš super!
    Mlađi sin je na maturalcu...danas se vracaju, a sutra ima proslavu rođendana sa frendovima kod nas doma. Drž'te fige da preživim!

yra
    25. Svibanj 2018. 14:30

jedna zaista široko povijena beba

25. Svibanj 2018. 15:40

yra

Znojenje i noćna vrućina—to su hormoni, tresu i mene. Boluckaju me jajnici, bude se polako. Cijeli sustav će se polako podići.😊
    Bili smo kod dr. Markovca na uzv kukova. Ima lufta u kukovima…
    Super je odradila vožnju po Zagrebu. Čak smo otišli na moje radno mjesto u posjetu, tamo smo dojile, popile kavu…ma, sve je bilo baš super!
    Mlađi sin je na maturalcu…danas se vracaju, a sutra ima proslavu rođendana sa frendovima kod nas doma. Drž'te fige da preživim!

Ne sumnjam niti malo u njegovu strucnoat, al igrom slucaja sve bebe koje znam da su isle k njemu na uzv su bile za siroko ili abdukcijske gacice i barem 1 kontrolu 😕

yra
    25. Svibanj 2018. 15:56

Gumbek

yra

Znojenje i noćna vrućina—to su hormoni, tresu i mene. Boluckaju me jajnici, bude se polako. Cijeli sustav će se polako podići.😊
    Super je odradila vožnju po Zagrebu. Čak smo otišli na moje radno mjesto u posjetu, tamo smo dojile, popile kavu…ma, sve je bilo baš super!
    Mlađi sin je na maturalcu…danas se vracaju, a sutra ima proslavu rođendana sa frendovima kod nas doma. Drž'te fige da preživim!

Ne sumnjam niti malo u njegovu strucnoat, al igrom slucaja sve bebe koje znam da su isle k njemu na uzv su bile za siroko ili abdukcijske gacice i barem 1 kontrolu 😕

Na žalost, već u bolnici joj je pedijatar radio uzv kukova i bili su labavi. Uzrok tome leži u položaju koji je zauzela oko 30-32. tt. 
    Naručili bi se mi u bolnicu na pregled, međutim, narudžbe za lipanj se rade početkom lipnja, a svibanj je već bio popunjen.
    Gle, široko povijanje joj ne može škoditi, ionako je u platnenoj peleni, samo sam dodala još jedan prefold extra.
     Mi smo svi ionako bili široko povijani jer smo, barem mi stariji od 30 svi imali tetra pelene.

25. Svibanj 2018. 16:04

yra

Gumbek

yra

Na žalost, već u bolnici joj je pedijatar radio uzv kukova i bili su labavi. Uzrok tome leži u položaju koji je zauzela oko 30-32. tt.
    Naručili bi se mi u bolnicu na pregled, međutim, narudžbe za lipanj se rade početkom lipnja, a svibanj je već bio popunjen.
    Gle, široko povijanje joj ne može škoditi, ionako je u platnenoj peleni, samo sam dodala još jedan prefold extra.
    Mi smo svi ionako bili široko povijani jer smo, barem mi stariji od 30 svi imali tetra pelene.

Ma znam, i ja sam preko 3 banke.
    Zaboravih da je ona bila na zadak. 
    A definitivno ne moze skodit, dakeko od toga. 
    Bit ce to sve super ;) 

• ivaanaaa
    25. Svibanj 2018. 17:37

Cure kako ste vi sa krvarenjem. Ja dva dane nekrvarim,pa onda dva dana opet malo,pa onda opet nista.. kakve sam srece dobit cu i mengu bez obzira sto dojim..

• ita87
    25. Svibanj 2018. 19:42

Ja se vise ne vazem, izgubila 6 kg od 12 i sad stoji. Necu se zamarat uopce jos, dok me panika ne uhvati u 7.mjesecu hahaha

Sarita_00
    25. Svibanj 2018. 20:00

Pozdrav svima! 
    Eto mene sa proljetnih beba medu mame, sad kad je moja dama napokon stigla 😊Citam ja vas od pocetka i skupljam info kako prezivljavati 😊 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

m-mama
    25. Svibanj 2018. 20:48

Mame koje doje jel dajete bebama kad se stuca da sisaju? Ili ih pustite da im prode samo od sebe

25. Svibanj 2018. 21:42

m-mama

Mame koje doje jel dajete bebama kad se stuca da sisaju? Ili ih pustite da im prode samo od sebe

Kako kad, ako se taman najeo posteno i onda stuca onda ne nudim jer mu se samo krene dizzat zeludac i narigava se, a ak je proslo neko vrijeme onda ponudim, nekad hoce, nekad nece

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.