I mi smo neki dan odvalili 7 sati, pa sad opet po starom.
Ali, ne bunim se, sigurno je žedna.
Znojenje i noćna vrućina---to su hormoni, tresu i mene. Boluckaju me jajnici, bude se polako. Cijeli sustav će se polako podići.😊
Bili smo kod dr. Markovca na uzv kukova. Ima lufta u kukovima...
Moramo široko povijati i za mjesec dana na kontrolu.
Super je odradila vožnju po Zagrebu. Čak smo otišli na moje radno mjesto u posjetu, tamo smo dojile, popile kavu...ma, sve je bilo baš super!
Mlađi sin je na maturalcu...danas se vracaju, a sutra ima proslavu rođendana sa frendovima kod nas doma. Drž'te fige da preživim!
Znojenje i noćna vrućina—to su hormoni, tresu i mene. Boluckaju me jajnici, bude se polako. Cijeli sustav će se polako podići.😊
Bili smo kod dr. Markovca na uzv kukova. Ima lufta u kukovima…
Super je odradila vožnju po Zagrebu. Čak smo otišli na moje radno mjesto u posjetu, tamo smo dojile, popile kavu…ma, sve je bilo baš super!
Mlađi sin je na maturalcu…danas se vracaju, a sutra ima proslavu rođendana sa frendovima kod nas doma. Drž'te fige da preživim!
Ne sumnjam niti malo u njegovu strucnoat, al igrom slucaja sve bebe koje znam da su isle k njemu na uzv su bile za siroko ili abdukcijske gacice i barem 1 kontrolu 😕
Znojenje i noćna vrućina—to su hormoni, tresu i mene. Boluckaju me jajnici, bude se polako. Cijeli sustav će se polako podići.😊
Super je odradila vožnju po Zagrebu. Čak smo otišli na moje radno mjesto u posjetu, tamo smo dojile, popile kavu…ma, sve je bilo baš super!
Mlađi sin je na maturalcu…danas se vracaju, a sutra ima proslavu rođendana sa frendovima kod nas doma. Drž'te fige da preživim!
Ne sumnjam niti malo u njegovu strucnoat, al igrom slucaja sve bebe koje znam da su isle k njemu na uzv su bile za siroko ili abdukcijske gacice i barem 1 kontrolu 😕
Na žalost, već u bolnici joj je pedijatar radio uzv kukova i bili su labavi. Uzrok tome leži u položaju koji je zauzela oko 30-32. tt.
Naručili bi se mi u bolnicu na pregled, međutim, narudžbe za lipanj se rade početkom lipnja, a svibanj je već bio popunjen.
Gle, široko povijanje joj ne može škoditi, ionako je u platnenoj peleni, samo sam dodala još jedan prefold extra.
Mi smo svi ionako bili široko povijani jer smo, barem mi stariji od 30 svi imali tetra pelene.
Na žalost, već u bolnici joj je pedijatar radio uzv kukova i bili su labavi. Uzrok tome leži u položaju koji je zauzela oko 30-32. tt.
Naručili bi se mi u bolnicu na pregled, međutim, narudžbe za lipanj se rade početkom lipnja, a svibanj je već bio popunjen.
Gle, široko povijanje joj ne može škoditi, ionako je u platnenoj peleni, samo sam dodala još jedan prefold extra.
Mi smo svi ionako bili široko povijani jer smo, barem mi stariji od 30 svi imali tetra pelene.
Ma znam, i ja sam preko 3 banke.
Zaboravih da je ona bila na zadak.
A definitivno ne moze skodit, dakeko od toga.
Bit ce to sve super ;)
Cure kako ste vi sa krvarenjem. Ja dva dane nekrvarim,pa onda dva dana opet malo,pa onda opet nista.. kakve sam srece dobit cu i mengu bez obzira sto dojim..
Ja se vise ne vazem, izgubila 6 kg od 12 i sad stoji. Necu se zamarat uopce jos, dok me panika ne uhvati u 7.mjesecu hahaha
Pozdrav svima!
Eto mene sa proljetnih beba medu mame, sad kad je moja dama napokon stigla 😊Citam ja vas od pocetka i skupljam info kako prezivljavati 😊
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Mame koje doje jel dajete bebama kad se stuca da sisaju? Ili ih pustite da im prode samo od sebe
Mame koje doje jel dajete bebama kad se stuca da sisaju? Ili ih pustite da im prode samo od sebe
Kako kad, ako se taman najeo posteno i onda stuca onda ne nudim jer mu se samo krene dizzat zeludac i narigava se, a ak je proslo neko vrijeme onda ponudim, nekad hoce, nekad nece
Sortiraj odgovore
Najstariji