Hvala Yra, poslat cu im upit na facebooku jer sam 300km od Zagreba pa ne vjerujem da cu doc na radionicu 😀
Ma daj…kaj je to 300km…
Sitra ce joj biti sedam tjedana.
Pocela je trpati šakice u usta i kad nije gladna.
Ima bijele točkice na desnima….gornja lijeva trojkica se nazire. Ne mrda vec danima, mozda samo tako čeka u niskom startu…
Ajme nismo jedini sa tockicama. Nama ce sutra biti pet tjedana i donja lijeva trojka po meni se nazire u vidu dvije tockice
I ja jedem dosta slatko Ita. A pokusavam i raznoliko. Evo recimo danas cijelo jutro jedem tresnje, a za rucak blitvu. Pazim se koliko mogu. Jeste vi cure uspjele vratit svoje kile? Ja jos ne. Ne idu mi nikako 😏
I ja jedem dosta slatko Ita. A pokusavam i raznoliko. Evo recimo danas cijelo jutro jedem tresnje, a za rucak blitvu. Pazim se koliko mogu. Jeste vi cure uspjele vratit svoje kile? Ja jos ne. Ne idu mi nikako 😏
Ja sam dobila 14 kila i u dva tjedna izgubila 11 i ove 3 stoje i dalje.. a sto se tice prehrane i mene trazi samo slatko.. dobro pa bebac nema grceve od cokolade inace nezam kak bi to islo..
Cure kakva vam je prehrana? Moja je bas koma, kao trudim se ali najvise jedem slatko, moram se skulirati.
Vuce me slatko, ali se uspjevam kontrolirati...ponekad😉
Jedem sladoled svaki dan.
Inace nisam luda za cokoladom, a sada bihubila za red crne za kuhanje...da mi se fino topi u ustima😶😶😶😥😥😥
Bojim se kakvo je to mlijeko sta posisa 😂😂
Slatko 😂
Hahaha vjerojatno! Jos mene sestra u pocetku dojenja pitala jes probala mlijeko, ja onak wtf nisam hahaha, kaze ona pa onako je slatkasto. Ja rekoh nemam pojma, a bit ce ona isto tamanila slatko kad je dojila hahahaha
Mene isto trazi slatko ko ludo, od kad sam rodila pojela sam valjda vise slatkoga nego do tada u životu. Sto se prehrane tice jedem dosta monotono, meso, krumpir, riza, mrkva, obzirom da bebana muce plinovi. Planiram uskoro poceti uvoditi pomalo drugu hranu i pratiti ako mu sta smeta.
A sto se kila tice ja sam u minusu 1 kg obzirom na predtrudnicku kilazu
Postoji li nekakav tajni recept za prematanje jednomjesecne bebe bez placa ili cendranja? Baš se puno ljuti😂 Kolko mi pamcenje sluzi, jedamput nam je pošlo za rukom. 😊😊
Postoji li nekakav tajni recept za prematanje jednomjesecne bebe bez placa ili cendranja? Baš se puno ljuti😂 Kolko mi pamcenje sluzi, jedamput nam
Ja sam instalirala mobile iznad prematalice.
Sortiraj odgovore
Najstariji