Yra jel Mila ima grceve jos uvijek? Probaj pit rooibos caj, u rinfuzi. Meni se cini da joj je stvarno malo lakse od tog. I sab simplex kapi
Ja sam ispocetka stavljala na bok, ali sad vise ne jer ne voli, samo se migolji dok ne zavrsi na ledima. Na boku je dok jede po noci i onda mu malo malo malo pelena propusti- valjda ne stigne sve upiti prije nego ode sastrane, a tamo nema sta upijati
Nocas ga dignem za pidrugnuti i osjetim pidjama mokra sastrane. Presvucem ga, legnemo oboje, on samo sto nije zaspo i ja se najednom sjetim da sam mu presvukla odjecu, ali ne i pelenu 🤦🏼♀️
Yra jel Mila ima grceve jos uvijek? Probaj pit rooibos caj, u rinfuzi. Meni se cini da joj je stvarno malo lakse od tog. I sab simplex kapi
Jesu ti bolje sab simplex od espumisana? Ja sam ih isto kupila, samo cekam da potrosimo espumisan do kraja, imam jos samo za par puta
Mi isto imamo problema sa prduckanjem. Pocne se grcit i crvenit. Sto se tice podrigivanja,po noci nedizem al kroz dan da.. al nepodrignd svaki put. Ja zivim u njemackoj i izgleda da ovdje imaju druge knjige iz medicine haha. Svaki doktor druga prica.. iako i ovdje su rekli da beba obavezno na leda. Sto se tice rane od sivanja meni najbolje pomagao led. Drzis 15 minuta ne vise.. pa uzmes pauzu,pa onda opet.
Puno bolje su mi simplex. Od tih se par sprducka nekako, i onda pokaka vecu kolicinu pa je jedno vrijeme mir.. i skuzila sam da zelena salata grozno utjece na nju..
Moj je uvijek na boku, strah me stavljat ga ma leda jer cesto zna bljucnut, a nisam znala da se bok ne preporucuje.
Ja ga preko noci ne dizem da podriguje a preko dana kako kada, ako zaspe ne dizem ga a ako je budan podignem ga iako i tada rijetko podrigne.
Isto imamo problema s prduckanjem, sav se zgrcini zacrveni, kupila sam espumisan baby i malo munto pomaze.
Sto se tice rane ja je i nakon 2tjedna jos uvijek osjetim, ali to je normalno. Perem hladnijom vodom kad god stignem i octabiseptom spricam i obavezno posusim nakon toga..nema ti tu velike pomoci, miruj,nemoj previse sjedit incekaj da prode 😀
Cure mene je spasilo sprejat octenisept, dobro posusit i onda tyrosur prasak naprasit.
Ja sam toliko sretna kad podrigne kao da pocnem skakat s njom po sobi🤣
nama su u rodilištu rekli da obzirom da je na ad da ga obavezno stavljam na bok. s vremenom se sam počeo rotirati na leđa. na trbuh sam ga jučer prvi put stavila, ali ga nakon nekog vremena okrenem na bok, da ja mirnije spavam :D
Moja kakala 4 dana za redom, i sad nije od prekjucer ujutro. I jucer i danas je htjela, a nije mogla, drzim joj nogice i prije je to pomagalo, ali vise ne. Ne dajem joj nikakve kapi jos uvijek, nadam se da bude danas kakala.
Eto i nas, u petak beba puni mjesec dana i nadam se da cemo skoro uhvatit neku rutinu. Proslih dana smo se borili cijelo popodne, sisa, bljuckanje, caj, duda, nosanje..... Danas vise nemam snage pa od pola 9 bez odmora. Jede, zaspi na sisi, cuvamo se, mazimo, probudi se ubrzo, i tako dogurali do kasnog popodneva. noću spavamo po 2,3-4 h pa se ne Brinem. Kako su vase bebe? Imate li kakvu rutinu ili je isto sve s brda s dola?
Sortiraj odgovore
Najstariji