Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    yra
    24. Svibanj 2018. 21:47

m-mama

Postoji li nekakav tajni recept za prematanje jednomjesecne bebe bez placa ili cendranja? Baš se puno ljuti😂 Kolko mi pamcenje sluzi, jedamput nam 

Ja sam instalirala mobile iznad prematalice.

Frajla
    24. Svibanj 2018. 23:14

O ne cendra ako nije gladan, pa probaj presvlaciti nakon jela

m-mama
    25. Svibanj 2018. 05:16

A. Onda mi ga je zao maltretirati kad mu je zeludac pun, a on na pola spava, par put mi se pobljuckao bMi budni od 3 , a ja iscrpljena od nespavanja, sve nešto razmišljam kako posložiti noć i koga da angažiram za noćnu smjenu.....haha, bar je maštanje dozvoljeno,  jos par mjeseci 😂 

m-mama
    25. Svibanj 2018. 05:28

Kad se usred noći budim da bi nahranila bebu bude mi uzasno vruce, kao da je +35 u sobi pa panično otvaram prozore, ali nakon nekog vremena se ohladim i bude mi ok. Jel se kome dešava? Ili je to do mene? Ili pak pd umora? Istina da je ovih dana strasna sparina, ali bude u kući ugodnih 24. 

Mama mia
    25. Svibanj 2018. 08:58

Cure moje drage da vam se pohvalim moja Rita od mjesec i pol dana prespavala je noc. Bez budjenja i bez trazenja papanja. Od 23 sinoc jutros do 6. 😁😁

• Student24
    25. Svibanj 2018. 09:26

Ivana 1603

I ja jedem dosta slatko Ita. A pokusavam i raznoliko. Evo recimo danas cijelo jutro jedem tresnje, a za rucak blitvu. Pazim se koliko mogu. Jeste vi cure uspjele vratit svoje kile? Ja jos ne. Ne idu mi nikako 😏

Ja sam u minusu 4kg. Kako? Ne znam. Al obzirom da imam ionako viska nek se trend nastavi

• Student24
    25. Svibanj 2018. 09:27

Ivana 1603

Cure moje drage da vam se pohvalim moja Rita od mjesec i pol dana prespavala je noc. Bez budjenja i bez trazenja papanja. Od 23 sinoc jutros do 6. 😁😁

Ajme... Divno :) :)
    Mada i mi smo dobri spavaci, ali 8h u komadu zvuci bozanstveno. 

• Student24
    25. Svibanj 2018. 09:28

m-mama

A. Onda mi ga je zao maltretirati kad mu je zeludac pun, a on na pola spava, par put mi se pobljuckao bMi budni od 3 , a ja iscrpljena od nespavanja, sve nešto razmišljam kako posložiti noć i koga da angažiram za noćnu smjenu…..haha, bar je maštanje dozvoljeno, jos par mjeseci 😂

Tako sam i ja prije jela pa je bilo koma... A sad poslije i naviknuli se. :)

Mama mia
    25. Svibanj 2018. 09:45

Student24

Ivana 1603

I ja jedem dosta slatko Ita. A pokusavam i raznoliko. Evo recimo danas cijelo jutro jedem tresnje, a za rucak blitvu. Pazim se koliko mogu. Jeste vi cure uspjele vratit svoje kile? Ja jos ne. Ne idu mi nikako 😏

Ja sam u minusu 4kg. Kako? Ne znam. Al obzirom da imam ionako viska nek se trend nastavi

Blago ti se. 😉... Nadam se da ce i moji polako spasti. Iako vec dojenjem polako idu. Iscrpljuje me dosta.  Trend nek se samo nastavlja 😁😁😁

Frajla
    25. Svibanj 2018. 09:55

O je sinoc zaspo u 7, budenje u 11, pa u 4 i onda u 7. Obzirom da preko dana jede svakih 2 sata, ovo mi je presuper, bas sam se naspavala. Ali cice su mi skoro eksplodirale. Jedna je toliko curila da mi je onaj jastucic propustio, to mi se nikad nije desilo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI