A. Onda mi ga je zao maltretirati kad mu je zeludac pun, a on na pola spava, par put mi se pobljuckao bMi budni od 3 , a ja iscrpljena od nespavanja, sve nešto razmišljam kako posložiti noć i koga da angažiram za noćnu smjenu.....haha, bar je maštanje dozvoljeno, jos par mjeseci 😂
Kad se usred noći budim da bi nahranila bebu bude mi uzasno vruce, kao da je +35 u sobi pa panično otvaram prozore, ali nakon nekog vremena se ohladim i bude mi ok. Jel se kome dešava? Ili je to do mene? Ili pak pd umora? Istina da je ovih dana strasna sparina, ali bude u kući ugodnih 24.
Cure moje drage da vam se pohvalim moja Rita od mjesec i pol dana prespavala je noc. Bez budjenja i bez trazenja papanja. Od 23 sinoc jutros do 6. 😁😁
I ja jedem dosta slatko Ita. A pokusavam i raznoliko. Evo recimo danas cijelo jutro jedem tresnje, a za rucak blitvu. Pazim se koliko mogu. Jeste vi cure uspjele vratit svoje kile? Ja jos ne. Ne idu mi nikako 😏
Ja sam u minusu 4kg. Kako? Ne znam. Al obzirom da imam ionako viska nek se trend nastavi
Cure moje drage da vam se pohvalim moja Rita od mjesec i pol dana prespavala je noc. Bez budjenja i bez trazenja papanja. Od 23 sinoc jutros do 6. 😁😁
Ajme... Divno :) :)
Mada i mi smo dobri spavaci, ali 8h u komadu zvuci bozanstveno.
A. Onda mi ga je zao maltretirati kad mu je zeludac pun, a on na pola spava, par put mi se pobljuckao bMi budni od 3 , a ja iscrpljena od nespavanja, sve nešto razmišljam kako posložiti noć i koga da angažiram za noćnu smjenu…..haha, bar je maštanje dozvoljeno, jos par mjeseci 😂
Tako sam i ja prije jela pa je bilo koma... A sad poslije i naviknuli se. :)
I ja jedem dosta slatko Ita. A pokusavam i raznoliko. Evo recimo danas cijelo jutro jedem tresnje, a za rucak blitvu. Pazim se koliko mogu. Jeste vi cure uspjele vratit svoje kile? Ja jos ne. Ne idu mi nikako 😏
Ja sam u minusu 4kg. Kako? Ne znam. Al obzirom da imam ionako viska nek se trend nastavi
Blago ti se. 😉... Nadam se da ce i moji polako spasti. Iako vec dojenjem polako idu. Iscrpljuje me dosta. Trend nek se samo nastavlja 😁😁😁
O je sinoc zaspo u 7, budenje u 11, pa u 4 i onda u 7. Obzirom da preko dana jede svakih 2 sata, ovo mi je presuper, bas sam se naspavala. Ali cice su mi skoro eksplodirale. Jedna je toliko curila da mi je onaj jastucic propustio, to mi se nikad nije desilo
Hahaha ja jos nisam stala na vagu, ali osjecam se kao da se ispuhujem iz dana u dan..koliko je vama trebalo da voda izade? Ja sam bila u trudnoci puuuuna vode tako da sad valjda treba proci neko vrijeme da sve izade.. a sto se znojenja tice, uzas!! Usred noci se probudim sva mokra, prosetam do wca iz mene litra znoja izade!!kaze patronazna da se to hormoni vracaju na mjesto i da valjda tako ta voda izlazi.. a ja vec gledam djete za dojilje hahaah
Moj benan se poceo okretati s trbuha na leda 😱
Kada je na ledima za sada ide samo na bok
Nigdje ga vise ne smijem ostaviti, bude me strah ici na wc dok je budan. Moram hitno uzeti one spuzvane puzzle da ga ostavim na podu
Sortiraj odgovore
Najstariji