Yra ja sam ga uzela u cajoteci na Kavtricu. Vjerujem da ima u svakoj cajoteci.
Mi nismo iz Zg, iako sam ja iznad Kvatrića živjela 20 godina. Emigrirali u drugu županiju🤣🤣🤣
Probati ću preko weba. Možda ima Suban...
Yra ja sam ga uzela u cajoteci na Kavtricu. Vjerujem da ima u svakoj cajoteci.
Mi nismo iz Zg, iako sam ja iznad Kvatrića živjela 20 godina. Emigrirali u drugu županiju🤣🤣🤣
Probati ću preko weba. Možda ima Suban…
Nama u Smb je Suban čajoteka! 😂😂😁😂
Mislim da i dalje svi idu na uzv kukica.
Pretpostavljam da isto nema u samoboru, ali baci oko ako se nades u mulleru, oni imaju svakakvih cajeva
Koliko vam kakaju bebe kad pijete te cajeve? Ja imam od hippa od komoraca za koji mi je patronazna rekla da dam maloj, a ne da ga ja pijem, posto ionako ne dojim iskljucivo pa je pitanje koliko bi na nju utjecalo preko mene. Moja kaka par dana svaki dan, onda preskoci dan, pa svaki drugi i tak. Caj cuvam za hitne slucajeve ako prodje 3 dana bez kakice.
Jutro cure. Yra zbog cega ju vodis ortopedu?Ja cu svoju morati isto jer od rodjenja drzi stopala skupljena prema unutra. Jedno se ispravilo vjezbom drugo jos ne pa bolje da ortoped pogleda.
Zbog ultrazvuka kukova. Labavi su. Mozda zbog polozaja u trbuhu.
Prije su svi isli na taj pregled.
Aha. Da doktorica je rekla da su joj stopala takva zbog polozaja u trbuhu. Nije imala dovoljno mjesta.
Koliko vam kakaju bebe kad pijete te cajeve? Ja imam od hippa od komoraca za koji mi je patronazna rekla da dam maloj, a ne da ga ja pijem, posto ionako ne dojim iskljucivo pa je pitanje koliko bi na nju utjecalo preko mene. Moja kaka par dana svaki dan, onda preskoci dan, pa svaki drugi i tak. Caj cuvam za hitne slucajeve ako prodje 3 dana bez kakice.
Moja kaka svaki dan. Cak zna u danu i 2 puta. Nista joj je dajem osim svoje mlijeko, a ja pijem onaj hippov caj za dojilje.
Ita, kod nas isto kao i kod vas, nekad je svaki dan, nekad svaki drugi, samo jednom je bilo da dva dana nije kakio, a treci je. Nemam osjecaj da se pati oko toga, a i samo dojim, pa se ne zabrinjavam. Mm ga je naravno htio voditi kod doktora kad dva dana nije kakio 🤣
Ivana, trebas neke vježbice raditi?
Mili je skoro svaka peldna pokakana, a stvarno je presvlačim svako malo, valjda 8-10 puta na dan jer smo najčešće u platnenim pelenama.
Ivana, trebas neke vježbice raditi?
Mili je skoro svaka peldna pokakana, a stvarno je presvlačim svako malo, valjda 8-10 puta na dan jer smo najčešće u platnenim pelenama.
Yra, da trebam joj raditi vjezbe stopala. Pokazala je pedijatrica kako se rade, a i nasla sam preko interneta. Rekla je da to nije nista strasno pa se toliko ne zabrinjavam. A svaki dan po malo vjezbamo lijevo stopalo je ispravila treba jos desno.
Nisam istrazivala, za sta se pije caj za dojilje? Jel to moze pomoci za kakanje? Mi hvala Bogu nemamo grceve, ne znam ni kako to izgleda, nadam se da necu ni saznati.
Yra kako funkcionira to sa platnenim pelenama, bas me zanima. To onako kao prije kako su nas povijali, koliko to bude pelena za oprati dnevno 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji