Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    m-mama
    25. Svibanj 2018. 20:48

Mame koje doje jel dajete bebama kad se stuca da sisaju? Ili ih pustite da im prode samo od sebe

25. Svibanj 2018. 21:42

m-mama

Mame koje doje jel dajete bebama kad se stuca da sisaju? Ili ih pustite da im prode samo od sebe

Kako kad, ako se taman najeo posteno i onda stuca onda ne nudim jer mu se samo krene dizzat zeludac i narigava se, a ak je proslo neko vrijeme onda ponudim, nekad hoce, nekad nece

• Student24
    25. Svibanj 2018. 22:44

Sarita_00

Pozdrav svima!
    Eto mene sa proljetnih beba medu mame, sad kad je moja dama napokon stigla 😊Citam ja vas od pocetka i skupljam info kako prezivljavati 😊

Cestitam :)

• Student24
    25. Svibanj 2018. 22:46

ivaanaaa

Cure kako ste vi sa krvarenjem. Ja dva dane nekrvarim,pa onda dva dana opet malo,pa onda opet nista.. kakve sam srece dobit cu i mengu bez obzira sto dojim..

Dojenje ne iskljucuje mengu. 
    Ja sam do jucer svaki dan pa jucer nista i onda danas opet... Takav je horoskop! :D

• ivaanaaa
    26. Svibanj 2018. 07:19

Student24

ivaanaaa

Cure kako ste vi sa krvarenjem. Ja dva dane nekrvarim,pa onda dva dana opet malo,pa onda opet nista.. kakve sam srece dobit cu i mengu bez obzira sto dojim..

Dojenje ne iskljucuje mengu.
    Ja sam do jucer svaki dan pa jucer nista i onda danas opet… Takav je horoskop! :D

Puno zena znam koje su dojile po godinu dana i nisu imale mengu,pa se nadam da necu ni ja odmah dobit haha..  sto se stucanja tice, nedajem cicu..  a u zadnjih tjedan dana to stucanje se smanjilo.

• ivaanaaa
    26. Svibanj 2018. 07:21

Sarita_00

Pozdrav svima!
    Eto mene sa proljetnih beba medu mame, sad kad je moja dama napokon stigla 😊Citam ja vas od pocetka i skupljam info kako prezivljavati 😊

Cestitam!

Frajla
    26. Svibanj 2018. 09:30

Sarita cestitam na maloj Lari. Jako mi je drago sto je sve islo prirodno je jer su samnom u sobi bile dvije zenskice koje su se bas namucile na indukciji, pa se sad grozim toga 

Katuska99
    26. Svibanj 2018. 11:09

Yra sori kaj nisam odg, nikako da nadjem vremena.. muz mi je kupio kod nas negdje u rinfuzi, meni se nekako cini da je od njega malo bolje.. kad se probudi pitat cu ga gdje je kupio. 
    Pijem i hipp za dojilje .. njoj nisam davala komorac, na svim tim cajevima pise da su za djecu pd 6 mj pa me strah..
    Nocas je bilo grozno kolko se mucila, vristala je od grcenja. Ja sam jela cufte i mislim si da bi moglo bit od paradajz sosa. Skuzila sam da joj zelena salata strasno smeta.. 
    Bile smo u bolnici dva dana(bez spavanja) i toliko su siroticu izmucili dolje po guzi da su se vratile rane one, tako da se i s tim sad ponovno borimo.. nekad si mislim hoce li ovo moje dijete imat bar jedan dan bez tegoba.. 🙁
    Ali mi se nedamo, mama nju oraspolozi sam tak 🤗 

Katuska99
    26. Svibanj 2018. 11:12

Yra Mila je divnaaa😍
    J1039 meni je trebalo najmanje 3 tjedna da voda ode, jos uvijek nije sve otislo, bila sam punaaaa vode
    A kile, 13 od 19 otislo do sad, i sad malo stalo.. moram do 6.7. bar jos 5 izgubit (kuma na svadbi🤣)

Honey
    26. Svibanj 2018. 11:33

Nolaaaa 😍 jao kako je slatka, za popizdit 🙆🏻‍♀️ bas mi je zao sto se tako napatila. Slatkica mala, da sto prije prode 😘😘😘 i da vas vise nista takvo ne snade 🙏 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI