Jeste li uzimale kakav didaktički stol kad su se bebe počele dizati ili nema smisla kad im je sve ostalo zanimljivije od onog što im namjenimo?
Jeste li uzimale kakav didaktički stol kad su se bebe počele dizati ili nema smisla kad im je sve ostalo zanimljivije od onog što im namjenimo?
Ja ne budem kupovala. Vjerojatno bi mu bilo zanimljivo neko vrijeme, ionak se ni sa cim na igra dulje od 5 min u komadu.
Kupila sam to jednom za 1 rodendan bebacici kad nisam imala inspiracije, pa eto, mozda k mi dobijemo od nekoga
ne planiramo kupovat didaktički stol, mm ga planira napraviti. uzet ćemo za 50kn u ikei stol kao podlogu i na to će mm staviti prekidače, utičnice i takve stvari da momak vježba finu motoriku
kakvo vam je dnevno spavanje? Nama katastrofa postalo. Buđenje u pola 7, spavanje oko pola 10 i onda bi isao spavati u pola 6 :/
Koju ste uzeli?
Jos ima fore 3,5 kg u jaju tako da ostaje u njemu :)
Neka Romer, ma po kilazi ima i moj jos fore za jaje ali ovo mi je praktičnije
kakvo vam je dnevno spavanje? Nama katastrofa postalo. Buđenje u pola 7, spavanje oko pola 10 i onda bi isao spavati u pola 6 :/
Isao bi na nocno spavanje ili popodnevno u pol 6?
Oliver se zadnjih par dana puno bolje naspava po noci i pomaknuli smo nocno spavanje nazad na 8. Znaci noc od 8 do 7 ili 8. Onda prvi spavanac oko 10, 11, a drugi oko 2, 3. S tim da vec od 7 postaje cendrav i onda pocinjemo s vecernjom rutinom.
Ovo je za nas veliki napredak jer je do nedavno imao 3 spavanja.
Mi smo imali period od 5 popodne do 5 ujutro, malosamse teze budila ali je bilo super da je vec u 5 spavao pa samse malo odmorila
Jel dajete tjesteninu, pirjano na luku, rezance za juhu? Kad vidim da neke mame svasta daju,
Osjećam se zaostalo 😂 moj jede za sad samo kuhano povrce, zitsrice, jogurt sir i voce , samo kuhano ili sirovo. I kruh. Tjesteninu bi mu i mogla dati, ali nebi se rado upuštqlq da sqm jede npr pužiće, ipak je kruh ili kruška mekano pa sam jede... 😰😰😬😬😬
m-mama: tjesteninu sam uzela male sitne zvjezdice. mislim da je to tjestenina za juhu namjenjena. moglo bi se i slova. to maltene ne mora ni sažvakati :D po meni Princ još nije spreman za pužiće i ostalo ... pirjano na luku je jeo dva puta kad sam radila varivo za nas pa odvojila za njega. Svašta djeca jednu. Imamo jednu poznanicu od 9 mj koja jede sve što i ostala obitelj pa pojede sirota dva pileća ražnjića za večeru. svako zna i radi najbolje.
Frajla: išao bi na noćno spavanje. Evo danas je imao samo jedno dnevno spavanje, jučer dva, a prekjučer jedno. Očito smo u nekom prijelaznom razdoblju i mama se ne veseli.
Sortiraj odgovore
Najstariji