Citala sam o tim sjedalicama s prednje strane da nisu toliko sogurne, pri naglom kocenju dijete moze izletiti i poljubiti beton, ako izleti auto ispred vas veca vjerojatnost da ce udariti u prednji dio itd.
Danas smo bili u parku, bilo nam je super,kad smo krenuli kuci poceo plakat 😊
Prvi glas za sjedalice. Hvala za info, budem malo procackala.
Iako mi nije logicno da su zabranjene jer ih i sve poznate marke imaju, npr Thule 🤔 i uredno se prodaju. Ovako nesto sam planirala
To je i meni prošlo kroz glavu kad sam čitala da je uveden takav zakon. Iako, ova slika što si objavila meni ne izgleda nimalo praktično. MNožda jer sam ja niska, a i nemam dugačke ruke. Nekako mi na mom biciklu nema mjesta za dijete napred.
Ja ne znam jesu li zabranjene ili ne, znam samo da sam citala da one iza sigurnije pa samo si mi nasli tu sto ide iza, iako ja viđam po gradu da voze djecu i naprijed.
Mi smo nabavili i autosjedalicu, jaje mu je malo. Kada vi planirate svoje stavljati u sjedalice?
Ja ne znam jesu li zabranjene ili ne, znam samo da sam citala da one iza sigurnije pa samo si mi nasli tu sto ide iza, iako ja viđam po gradu da voze djecu i naprijed.
Mi smo nabavili i autosjedalicu, jaje mu je malo. Kada vi planirate svoje stavljati u sjedalice?
Ja imam gradski bicikli, pa sjedim dosta uspravno i mislim da bi mogao stati. Budem svakako orisla negdje gdje mogu isprobati.
A mozda su zabranjene one sto se okace na volan? 🤔
Bit ce u jajetu dok stane - 83 cm ili 13 kg, sta prije dosegne. Ali gledat cu sad na proljece uzeti sjedalicu kad bude na akciji. Mislila sam na sajmu u 4 mj, ali taj vikend nismo u zg 🙄
Evo guglala i ne nadem da je zabranjeno. Pise samo da sjedalo mora biti cvrsto spojeno s biciklom, ps bih rekla da je ovo zabranjeno
I mi smo još u jaju, do rockasa cemo uzeti pravu sjedalicu, nekako mi je jos rano, a i bolje mi je kad je naprijed sa mnom
Koju ste uzeli?
Jos ima fore 3,5 kg u jaju tako da ostaje u njemu :)
Pozz mi smo u as(0-18kg) vec mj dana ...puno smo na putu i jaje nam je postalo neudobno mozda bi za krace relacije isto jos ostavila jaje...da vas pitam za kisobran kolica dali bi trebala jos pricekati ljepse vrijeme ili je sada moguce koristiti?
Pozz mi smo u as(0-18kg) vec mj dana …puno smo na putu i jaje nam je postalo neudobno mozda bi za krace relacije isto jos ostavila jaje…da vas pitam za kisobran kolica dali bi trebala jos pricekati ljepse vrijeme ili je sada moguce koristiti?
Samo utoplis bebu ako je hladnije i šibate 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji