Dobro jutro 😀
Mi isto imamo 3-4 nocna sisanja. Mislim da se vise mazi nego sto je gladna. Bez obzira koliko navecer pojede, sisa se jednako trazi. U zadnje vrijeme me zeza s vecerom. Pojede pola i nece vise. Dajem joj zitarice. Jos ako duze jede to se tako razvodni, ne mogu joj ni davati sa zlicom, sve bude po njoj
Fingerfood pokusavamo ali sva hrana se samo gnjeci u rukicama. Nema sanse da stavi u usta. Ali zato sve s poda ide brzinom svjetlosti u usta. Mucice pogotovo
Istina, sve lose zaboravljeno.. kad se sjetim poslije carskog mjesec dana sam mislila da nikad vise necu normalno hodati sad se ni ne sjetim kako mi je bilo problem dignut se iz kreveta, kao da je trajalo jedan dan.. a da ne govorim o nocnom nosanju, grcicima, zacepljenom nosicu, neprestanom nacicavanju

Dobro jutro! :D Nikako da uhvatim tren da vam pišem, mm je na službenom putu, sami smo, a naš Princ proživljava onaj čarobni skok sa 9 mjeseci koji je ujedno i prvi koji baš osjetim(o). Počeo se dizati uz namještaj, zid, sve, pa tako i u kinderbetu čim se probudi u bilo koje doba noći. Noćas smo se nosili više nego spavali, kad bi ga spustila u krevetić odmah je na nogama i leluja se ko maslina na buri. Nenaspavana sam, umorna, i tako to :D Još dvije noći samo pa stiže mm. :) :)
Litta - za finger food kao da opisuješ nas i onda je samo jedan dan krenu jesti. Ima dan, ko jučer, kad nije htio pa sam morala smiskat kašicu. ali u globalu ručak jede sam, svojim rukama.
I ja sam imala carski i oporavak mi je bio brz i super, al bolna rebra sam potisnula :D

Student tak i je i kod nas, jos oko ne otvori vec se dize u kreveticu. I onda kad mi kazu ostavis ga u krevetu, pa ce nekak zaspat 🤦🏼♀️ neznam samo kako ce zaspati kad stoji. Nocas je bio budan od 11 do 2 i jos jedno plakanje u pol 3, a jutros se u 7 nadigo 😭
Kaze frendica da i njima noc bila koma, pa je valjda nesto u zraku
Mislim da cu morati odustati od dojenja 😥,vec dugo slabo sisa, a zadnja 3 dana uopce nece. Uzme bradavicu ( tj sesiric) u usta i samo drzi, nece povuci. Probali smo sve moguce poze al nece. Probala sam se izdajati, to traje 20 min, ja stvarno nemam par puta dnevno 20 min mira da se mogu opustiti i izdajati, uz to me i bradavice bole od toga i ruka od stiskanja. Sve bi ja to istrpila da ima tu neke vece koristi, al kad nakon tih 20 min vidim da ima 15 ml ili manje u boci stvarno budem razocarana

Frajla - mi od 11:30 do 1:30 pa u pola 4 i budjenje u 6... Evo ga spava 2 sata, a i ja sam s njime sat i pol.
Bas to, kako da ga ostavim kad je na nogama i pitanje je trena kad ce past, a kinderbet je drven. I kako se usudit prebacit ga u njegovu sobu??

Moj je sad vec stabilan, al sjecam se kad se tek poceo ustajati isto me bilo strah da ce pasti i slomiti se (iako je ogradica sa sve 4 strane), ipak je to uzak prostor
Sad se vise ne bojim, al nije da on hoce stojati samo, vec zove (tj vice na mene), ako ignoriram pocne plakati
Prebacivanje u sobu, uh, to mi se cini tako daleko, kad ustali spavanje sa max 1 budenjem jer mi se neda našetavati po noci.
Inace, frendicin mali je preskako ogradu od kreveta, pa mu je ona maknula dvije letvice sa strane, tak da i dalje ne moze ispasti, a moze fino izaci kad zeli. Mali (1,5 god) je bio odusevljen kad je to skuzio, cijeli dan je ulazio i izlazio iz krevetica. Pa eto ideja ako ce kome trebati

Mi opet na temperaturi i ventolinu, inhalaciji i nadam se da stizu novi zubici.

Pozdrav svim mamama i bebama! Kod nas ovih dana aktivno, stalno nekam idemo, ili šetnja ili nešto obaviti, a između su poslovi u kuhinji (nikad kraja tome) ili kućna igra. Bebolina unatrag tjedan dana puzi - prvo se zadržavala samo na tepihu koji je mali, a sad postaje sve stabilnija i na skliskom parketu i pločicama pa pomalo istražuje okolo.
Čitala sam kaj ste pisali o vrtiću - i meni sada kažu u vrtiću da neće moći primiti curku na proljeće jer im je grupa puna, makar su kod predaje zahtjeva još krajem 2017, a i u kasnijem razgovoru, tvrdili da neće biti problema. I sad ne znam kaj budemo. Još se nadam da će taj vrtić naći mjesto i ispoštovati ono kaj su prvo obećavali.

M-mama bas mi je zao da je ribica mala opet bolestan. Inhalirate se doma ili morate ici kod doktora?
Iskrica, jednom kad otkriju da mogu izvan tepiha nema vise nazad 😂 bas steta za vrtic. To je privatni? Ja sam rekla ako ne nadem mjesto do kraja 2 mj (obavezno trazim potpisivanje predugovora) trazim teta cuvalicu za do 9 mj. A onda se nadam da ce se osloboditi mjesto jer ce se netko prebaciti u gradski.
I ovo za kuhinju te totalno razumijem, moj vec jede 5 puta dnevno i imam osjecaj da po cijeli dan samo smisljam sto mu dati jesti.
Mi smo jucer prvi put osisali bebana 😎
Bio mi je bas slatki s tom baby kosicom, ako kao sto rekoh stavlja ruke u usta dok jede, onda čupka kosu i morala sam ju mociti 3 puta dnevno ili ga pustiti takvog sljepljenog.
Mame koje dajete AD, jel dajete jos dodatno vitamin D? Ja sam sad nastavila davati, idemo u petak na cjepljenje, pa cu onda pitati doktoricu....

Mi smo bili na kombinaciji mm + ad, pa nakon 3,5mj samo ad i pedijatar je rekao obavezno d vitamin.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji