M-mama ja dajem tjesteninu, ili zvjezdice (bar tako pise, meni to lici na cvjetice 😂) ili domaci taranicu (al mi smo uveli cijelo jaje). Ne dajem mu pirjano na luku, jednom sam mu radila kao bolonjez, ali sam luk pirjala na malo vode samo. Ja isto i dalje dajem samo kuhano i neslano.
Student, vjerujem da mama nije sretna, drzim fige da se to brzo sredi i da taj jedan spavanac onda bude po rasporedu i duuuug 😉
Mi imamo 2 spavanca unazad 4 mjeseca.
Sto se tice hrane,ja mu nekad dinstam na luku rizu s povrcem i to bas voli jesti. Uveli smo i cijelo jaje i kravlje mlijeko. Ne dajem mu to cesto, mozda jednom u 10dana. I dalje nam je kuhano broj 1.
Večer.... opet ja. Planiramo kupiti prve cipelice za van, diže se uz namještaj pa da nejde baš bos nekud. Sestra i mama me uvjeravaju da mu trebaju prave papuče, dok bi mu ja rade uzela pelice tek kad pocne stvarno hodati. No uglavnom, ionako ću napraviti po svom, ali me zanima što vi mislite?ipak ste vi u boljem toku nego one dvoje koje su zadnju bebu vidjele prije 10 god 🤣
P. S. Radile su u Bambiju i uvjeravaju me da one ipak bolje znaju od mene😂🥵
P. S. S. Znam da smo mi imali ili nemali svakakve cipele papuce bla bla pa smo sada živi i da u bebinom svijetu isto ima trendova koji se mijenjaju , sad su in pelice, za 20 g tko zna,
Prije 10 godine su bile papuce za uloskom.... itd itd
U nedogled sa svime, ali ipak kao i svi želim SAAAAMOnajbolje za to malo stvorenje ❤️❤️
m-mama upravo smo u istom sosu. :D diže se uz namještaj, tri koraka desno, tri lijevo... :D Struka naravno ni oko toga nije jednoglasna pa ću ti napisat svoju odluku na temelju pročitanog i odgovora fizijatrice. Bit će bos tj u čarapicama maksimalno vrijeme, a sad ćemo uzeti neke barefoot tenisice za park, a čim zatopli prebacujemo ga u pelice ili tiki sandalice i bos po vani. neka se samo stopalo formira bez anatomskih uložaka.
Moj ce isto biti u carapicama koliko god moze. Na žalost u vrticu će morati u papucicama, al dobro...
Ima cipelice koje mu obujem za park ili ako ga setamo po ulici. Inace ako ga nosim ili je u kolicima nema cipele.
A moram priznati da ne kuzim funkciju tih "pelica"🤔
To je za po doma? Koliko vidim nema džona... znaci zapravo skupa kozna carapica? 😏
Student, daj link na tenesice ak ste nasli neke.
Meni se cini da moj mis ima manju nogicu, pa tesko nalazimo obucu. Sada mu je 18 ok, taman naprijed ima mjesta koliko treba. I to sam vidila u cicibanu i bambi, puno marki radi tek od broja 20
Nama
Je fizijatar preporučio unutra bos, a vani neku cipelu koja cvrsto drzi zglob, iskreno frajla ni meni nije jasno, cini mi se da susikliske,Morala
Bi ih uzivo vidjeti i isprobati... hmmm, najgore je sto se digne na noge i onda ne moze
i ne zna sto dalje, sli glavno da je on na nogama 😂opet se vracsmo ja pocetak: bilo kuda bebolino svuda...
pozdrav.. evo mi 6 dan proljev..uzas..bebolina se skroz iscrpila.. omrsavila.. bili danas na kontroli kaze dr da bi trebalo ic nabolje..sam tekucina tekucina tekucina.. inace i braco i mama imali al sam 2 dana. a bebolinu bas nezeli pustit..
inace i mi smo jos uvijek u carapama i tako ce bit sve do bas prvih koraka.. ja nekad podinstam luk , al na vodi..i voli jako pojest tipa rizu tikvicu...
Jojjj, bas mi bas je zao, sve dokle ne morate u bolnicu super je! Meni je svaki put grozno ... ja sam isto prehladena, bebolino nesto zakaslje, neka temperatura se sprema,
Nosic... ajmeee kad će ljeto, a onda opet jesen pA vrtić........ tamo oko 25 god će valjda biti bolje 😂😂😂
Bebolino opet hripa, blaga temp,
Nosic kaslje!! Luda! Luda sam!!! A jos nije ni u vrtic krenuo!! Ne vjerujem 2 tjedna bolestan, 2 zdrav, 2019 nije nasa godina 😥😥😥😥😥😥😢😢😢😢🙄🙄🤒🤒🤒
Jesu li vase bebe ljute? Mislim na ono kad im uzmete nešto ili ako nije po njihovom jel histeriziraju?
Sortiraj odgovore
Najstariji