Frajla - malac plivač je preslatki! Puse svim bubanima!
Nema novosti za vrtić, nema mjesta ni u obrtu za čuvanje djece niti nema na vidiku nikakvog rješenja, razina panike još nije kritična, samo lagano raste
Ipak su ga i piknuli, pa smo nosili nalaze doktorici. Kaze viroza, liječenje simptomataki, znaci skidanje temperature i to je to.
To mi je super sto uvjek vade krv, pa onda gledaju sta ce. Sestricna mu je isto bolesna, vjerojatno ju je on zarazio. Oni su isli kod svoje dr, nju je pregledala, nije nist nasla pa joj je dala antibiotik 🤦🏼♀️
ja zbilja neznam tko vise daje antibiotik a da nenapravi neke pretrage?!? ovdje(njemacka) sam vec bila rekla da nikad skoro nevade krv, al radi se bris grla ili nosa, urin.. ovak samo na prvu dat antibiotik, a kazes nema crvenog uha ili nekih drugih simptoma.. moguce da je i vas ova trodnevna zahvatila..
Ajme kad će više ta zima otić :((( svako malo me neka depra ulovi, neda mi se ni spavati kad znam da će sutra biti sve isto. Majke mi da bebolino bude nervozan kad je par dana samo sa mnom, onda dode netko drugi i bude dobar ko kruh. Dajem ruku u vatru da mu dosadim isto ko i on meni nekada # nemajka ali svi znamo da bi nam par sati tjedno bilo nužno bez djeteta/djece.
Jako mi je žao što ta rutina i dosadna svakodnevnics ubijaju da kvalitetno provedemo vrijeme. Sjećam se da bi s nećakom uvijek bila puna ideja, volje, želje..... i mislila sam da ću sa svojim djetetom sve to raditi sa jos 10 puta više gušta, kad ono... pa kuhaj, pa premataj, pa peri, pa
Čisti,
Pa ide spavati, pa uspavaj, kuhaj.......... nadam se da će se to promijeniti kad malo poraste....nadam se. inaće će ispast da sam
Bolja teta nego mama
Draga m-mama kao da čitam sebe. I sve sam ljubomorna na MM kojem se malac tako raveseli kad dođe s posla i onda čuda rade. od košare za veš napravio mu autić jučer. Al baš to - mi radimo sve + bebu, a kad je u pitanju netko drugi onda se tih pola sata, sat posvetimo maximalno. Ja se jako jako jako ljutim na sebe jer puuno imam mob u rukama i grize me savijest zbog toga i svako jutro velim, a danas ću manje i opet isto. al trudim se, nije da se ne trudim.
Meni je grozan period od Božića, ovo sunce ga miče od mene :D
Kaže mi MM da nek ne brinem, kad krenem raditi sve će mi to (pod, veš...) opet biti manje bitno i bit će to ok.
I daaa, netko je i službeno dobio neplaćeni!!!!!!
Od kada djete smije u onu sjedalicu na bicikl? Volimo se vozati pa bi to montirala da smije i on s nama u vožnju 😊
Student bravo za neplaceni
M mama razumijem u potpunosti, stize proljece pa cemo i mi biti dobre volje
Frajla kako ste? Je li se osuo?
Mi smo vec sat i pol u setnjici, bebolina spava
Cekam da se probudi pa da idemo doma kuhati rucak. Danas predivan dan, toplo, pravi proljetni. Pustila sam sve i pod i ves, suđe i uzivamo na suncu. Pusa od nas 😘
M-mama i ja mislim da mu nekad dosadim. Kad dode muz doma samo kod njega ide, uopce nece kod mene. Nije da se zalim 😜 Al to traje samo dok ne postane umoran, onda opet samo mama, mama, mama 🙄
Student super za neplaceni 🎉 A podovi, ves i sl, ne bih rekla da su mi bitni, nego neke stvari se moraju napraviti, a ja jednostavno ne stizem. I ne vidim kako ce to krenuti na bolje kad pocnem raditi 😭
Sema, ja bih rekla da smije kad znaju cvrsto sjediti. Uglavnom je to od cca 9 mj. Naravno, kaciga obavezno bebolinu. Ja sam napikirala neku sto se montira naprijed, pa bude izmedu mene i kormana i jedva cekam da se aktiviramo.
Litta super za setnjicu, sad ste fino obje napunile baterije.
Oliver se nije osuo, ali je prosla temperatura. Trajalo je samo 48 sata. Uz to mu je izasao zub. Ocito se poklopio zub s virozom.... sad nesto kasljuca, budemo se inhalirali, pa ce nadam se brzo proci.
Student ja sam
Isto prije puno tipkala, sad mi je vec dosadilo pa nemam sto tipkati , i jednostavno ne stigem
M-mama i ja mislim da mu nekad dosadim. Kad dode muz doma samo kod njega ide, uopce nece kod mene. Nije da se zalim 😜 Al to traje samo dok ne postane umoran, onda opet samo mama, mama, mama 🙄
Student super za neplaceni 🎉 A podovi, ves i sl, ne bih rekla da su mi bitni, nego neke stvari se moraju napraviti, a ja jednostavno ne stizem. I ne vidim kako ce to krenuti na bolje kad pocnem raditi 😭
Sema, ja bih rekla da smije kad znaju cvrsto sjediti. Uglavnom je to od cca 9 mj. Naravno, kaciga obavezno bebolinu. Ja sam napikirala neku sto se montira naprijed, pa bude izmedu mene i kormana i jedva cekam da se aktiviramo.
Litta super za setnjicu, sad ste fino obje napunile baterije.
Oliver se nije osuo, ali je prosla temperatura. Trajalo je samo 48 sata. Uz to mu je izasao zub. Ocito se poklopio zub s virozom…. sad nesto kasljuca, budemo se inhalirali, pa ce nadam se brzo proci.
Frajla, vezano za sjedalicu, od prošle godine ako se ne varam zakonom je zabranjeno dijete na biciklu prevoziti ispred sebe. Ne pametujem, samo dijelim informaciju. Nisam ulazila u detalje kako i zašto. Mi planiramo, ako bude potrebe, uzeti stražnju. Ali ne bicikliramo nešto baš pa nisam sigurna.
Sortiraj odgovore
Najstariji