Proljetne bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Frajla
    15. Ožujak 2019. 08:05

sema

Jesu li vase bebe ljute? Mislim na ono kad im uzmete nešto ili ako nije po njihovom jel histeriziraju?

Moj da, onak histericno place, ali uglavnom samo kad je umoran

• Litta
    15. Ožujak 2019. 09:35

M-mama kako ste? Ide li na bolje?
    Moja se jako ljuti, isto kad je umorna, prava drama. 
    Kako napredujete s hodanjem? Moja jos nema ni 10mj a pocela se pustati i stalno pada. Hodala bi a ne zna  tek se prije 2 tjedna pocela dizati uz namjestaj. Nogice pune modrica, jedna ode druga dođe.
    Spavaju li vasi cijelu noc? Mi jos ne  

Frajla
    15. Ožujak 2019. 10:03

Litta

M-mamakako ste? Ide li na bolje?
    Moja se jako ljuti, isto kad je umorna, prava drama.
    Kako napredujete s hodanjem? Moja jos nema ni 10mj a pocela se pustati i stalno pada. Hodala bi a ne znatek se prije 2 tjedna pocela dizati uz namjestaj. Nogice pune modrica, jedna ode druga dođe.
    Spavaju li vasi cijelu noc? Mi jos ne

Ne napredujemo bas s hodanjem. Na nogama je od 7 mjeseci i tjedan dana, jako je stabilan, ali se ne zeli pustiti. Nekad se pusti ako zaboravi, npr kad nade 2 vrecice smokija i mora drzati obje 😂 ili ga ja pustim, ali dok skuzi da se ne drzi odmah cucne 🤦🏼‍♀️
    A dobro, pustit ce se kad bude spreman. Isto ima pune noge modrica iako nebih rekla da pada cesto, mislim da je vise od toga da se udari s igrackama.
    Spavanje cijelu noc, hmmm, to je relativno. Zadnjih par noci ide spavati u 8, probudi se oko 11 i place, onda ga uzmem kod sebe u krevet, pa odspava do 6, pol 7. Pa sad neznam jel se  to racuna 🤔 Prije toga smo imali faze da bude sat, dva budan svaku noc. Bas bas ono da odspava cijelu noc nam se desilo 2, 3 puta samo. A ne jede po noci vec mjesecima

• sema
    15. Ožujak 2019. 18:32

Ja jedva cekam da odspava bar 3h u komada, sada skoro svakih 1.5h sisa. Planiram ga sljedeci tjedan odviknuti od sisanja jer se uskoro vracam radit pa bi to ranije napravila da mu ne bude prevelik sok sve odjednom. 
    Jel koja odviknula svog bebana i na koji način? Ja sam planirala samo nedat vise i to je to. Jer kod njega ne prolazi sisat ujutro i navecer a dan i noc ne. Ili daj ili nedaj 😂

Frajla
    16. Ožujak 2019. 07:43

sema

Ja jedva cekam da odspava bar 3h u komada, sada skoro svakih 1.5h sisa. Planiram ga sljedeci tjedan odviknuti od sisanja jer se uskoro vracam radit pa bi to ranije napravila da mu ne bude prevelik sok sve odjednom.
    Jel koja odviknula svog bebana i na koji način? Ja sam planirala samo nedat vise i to je to. Jer kod njega ne prolazi sisat ujutro i navecer a dan i noc ne. Ili daj ili nedaj 😂

Moj se sam odviknuo, najednom vise nije htio vuci i nakon 3 dana sam mu onds prestala nuditi.
    Ne bojis se da ce ti se upaliti sise ako tako najednom prestanes?

• sema
    16. Ožujak 2019. 15:43

Stavljat cu obloke pa se nadam da nece. Ne znam sta drugo da napravim. Jos mi nece ni jedno ad da jede. Danas sam kupila bebylove pa cu probati i s tim

Kikaa12345678
    16. Ožujak 2019. 19:07

Pozz mame zanima me dali je koja vodila bebu na bazene??htjeli bi sutra u toplice alii...nekako i jesam za i ne bas...imate li takva iskustva?

Frajla
    16. Ožujak 2019. 20:23

Kikaa12345678

Pozz mame zanima me dali je koja vodila bebu na bazene??htjeli bi sutra u toplice alii…nekako i jesam za i ne bas…imate li takva iskustva?

Ja sam bas par str pisala da smo mi isli, vec dva puta. Ali samo na 2 sata, mene zna boliti glava od  mirisa klora, pa se bojim njega duze pustiti. U svakom slucaju, super nam je bilo, on obozava vodu.

Frajla
    16. Ožujak 2019. 20:25

sema

Stavljat cu obloke pa se nadam da nece. Ne znam sta drugo da napravim. Jos mi nece ni jedno ad da jede. Danas sam kupila bebylove pa cu probati i s tim

Drzim fige, javi svakako kako napredujete.
    Jesi probala novalac? Kazu da je on najslicniji majcinom mlijeku. Ima i onaj plus (bijela piksa), to je za djelomicno dojenu djecu, e sad neznam jel samo sastav malo drugaciji ili je i okus blizi 🤔
    Probas na bocu ili u kasicama?

Kikaa12345678
    16. Ožujak 2019. 21:51

Oke pokusat cemo sutra i to...ma znam da je bila vec rijec o tome ali sam zab sta ste pisale...htjela bi da idemo a opet me malo strah bakterija i to ali valjda nece nista pokupit...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.